Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Strah Andreja Plenkovića od istine! – Uloga HLK-e i HND-a?

Objavljuje Hrvatski Ratnik

Hrvatski branitelj, koji osam godina pred hrvatskim sudovima nije mogao ostvariti svoja zakonska prava, posegnuo je za dramatičnim činom pokušaja oduzimanja vlastitog života. Samospaljivanje pred zgradom vlade i Sabora jest, naravno, krik bespomoćne, ponižene i od svih napuštene osobe, ali i čin protiv valadjuće strukture… – dopis Karoline Vidović Krišto, vezano za tragični čin hrvatskog branitelja, koji vrijedi svakog slova…

ZAHTJEV HRVTSKOJ LIJEČNIČKOJ KOMORI I HRVATSKOM NOVINARSKOM DRUŠTVU ZA ZAŠTITU ELEMENTARNIH LJUDSKIH PRAVA I DOSTOJANSTVA OSOBE

Poštovani,

Članice i članovi vaših organizacija danas su, a vezano uz tragičan slučaj samozapaljivanja hrvatskog građanina ispred zgrade Vlade RH i Hrvatskoga sabora, ponizile dostojanstvo hrvatskih građana, a sve s ciljem obrane gramzljivo-koruptne vlasti u Hrvatskoj.

Naime, hrvatski građanin prema mojim informacijama, hrvatski branitelj, koji osam godina pred hrvatskim sudovima nije mogao ostvariti svoja zakonska prava, posegnuo je za dramatičnim činom pokušaja oduzimanja vlastitog života.

Samospaljivanje pred zgradom vlade i Sabora jest, naravno, krik bespomoćne, ponižene i od svih napuštene osobe, ali i čin protiv valadjuće strukture.

Navedeni građanin, čije ime u javnosti uopće nije poznato, koji ima svoju obitelj, svoje prijatelje i poznanike, po nalogu organizirane, političke, korupcionaške strukture u Hrvatskoj biva preventivno dehumaniziran i klevetan, a sve zbog zaštite korumpirane strukture današnje Plenkovićeve vlade.

Jutarnji list, kao predvodnik zaštite ovršnih nasilnika i medijsko-novinarskih moćnika, objavljuje već nakon dva i pol sata od tragičnog čina bombastičan naslov u kojemu kaže da je riječ o propalom kockaru kojeg je supruga prijavila.

Dakle, Hrvatsko novinarsko društvo, vi ste dužni – ukoliko mislite da uopće imate legitimitet, s obzirom na stanje medija u Hrvatskoj – Jutarnji list i sve one koji rade u Jutarnjem listu isključiti iz vašeg članstva, jer navedeni naslov je vrhunac ponižavanja i omalovažavanja ljudskog dostojanstva, i to osobe koja se u tom trenutku bori za život.

Objasnite mi, molim vas, ako je navedeni gospodin propali kockar, postoji li to po vašem novinastrvu i uspješni kockar???

Kakve veze ima potez očajnog čovjeka, koji si oduzima život, što ga je supruga prijavila za bilo što?

Zar vi, mediji, nemate ni trunke ljudskog dostojanstva?

Ekspresno blaćenje koje je Jutarnji list izvršio nad nesretnim hrvatskim građaninom ima jedan jedini uzročnik, a on je zaštita lopovsko-korumpiranog sustava Andreja Plenkovića, iz razloga što Plenković Jutarnjem listu i ostalim korumpiranim medijima daje novce hrvatskih građana.

Strah Andreja Plenkovića od istine jest i razlog ovoga nehumanog i primitivnog čina Jutarnjeg lista. Poznato je, naime, da se Jan Palach, češki student, 1968. godine samospaljivanjem, tim mučeničkim činom, suprotstavio sovjetskoj okupaciji tadašnje Čehoslovačke.

Vladajuće strukture danas u Hrvatskoj znaju da su dosegnule vrhunac obespravljivanja građana koji je nezamisliv u današnjem modernom svijetu, te samospaljivanje hrvatskog građanina osjećaju kao opsanost za svoj lopovski sustav.

Hrvatski građani se danas osjećaju bespomoćno, oni su izloženi općoj društvenoj nepravdi Plenkovića, Jandrokovića, Šeparovića, Milanovića, Vujčića, Tomaševića, Penave i svih ostalih moćnika koji su paralizirali sve institucije hrvatske države kako bi mogli ostvarivati svoje koruptno-gramzljive pothvate.

Običan čovjek u Hrvatskoj nema pravo pred hrvatskim sudom, on nema pravo na radno mjesto, on nema pravo u zdravstvenom sustavu, on nema pravo na budućnost.

Jedini koji imaju pravo jesu pripadnici uske skupine uzurpatora koja dominira hrvatskim društvom.

Da je tomu tako svjedoči i nastup izvijesne liječnice Gordane Štajminger, koja protivno svim profesionalnim, ali i ljudskim, načelima vrši djelo klevete čovjeka koji se bori za život, proglašavajući ga kockarom, psihički rastrojenim i – posebno bizarno – liječnica opće prakse daje tumačenje o političkom ili ne-političkom motivu hrvatskog građanina.

Dakle, Plenkovićeva liječnica kleveće hrvatskog građanina kako bi zaštitila uplašenog Plenkovića koji u svom grešno-korupcionaškom stanju doživljava panične napadaje straha od istine, jer istina bi značila i kraj Plenkovića u političkom životu, i zasigurno kazneno-procesne posljedice.

Pozivam Hrvatsku liječničku komoru da iz svog članstva isključi spomenutu liječnicu Gordanu Štajminger, zbog kršenja etičkih normi vaše organizavije ali i elementarne ljudske pristojnosti, kao i nanošenja teške štete elementarnom ljudskom dostojanstvu hrvatskog građanina.

Pozivam Hrvatsko novinarsko društvo da se, uz već navedeni zahtjev za isključenjem iz članstva HND-a zaposlenika Jutarnjeg lista, napokon počme ponašati kao novinarska organizacija koja poštuje minimum etičkih i profesionalnih standarda novinarske struke.

Dame i gospodo u HND-u, današnji mediji su prodali svoju čast za škude korumpiranih struktura, u ovom slučaju Plenkovića i njegovih pomagača.

Dakle, ako služite korupciji ne možete služiti hrvatskoj javnosti.

S poštovanjem,

Karolina Vidović Krišto, predsjednica OIP-a

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Mislim, da gospodinu Penavi nije mjesto među prozvanima! Ja bih tu prije svrstao lijevo krilo ptice KOS!