Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Sud u Zlataru bandi zlata vrijedi – moja priča

Piše: Vjekoslav Škreblin

Hrvatsko je pravosuđe karcinom u poodmaklom stadiju. Neizlječivo je. Znalci predviđaju kako je pred njim još malo vremena. U tom će kratkom vremenskom periodu podstava kriminalaca HR pravosuđa, do zadnjega daha biti temelj na kojemu počiva zločinački režim Hrvatske. Kada karcinom napokon dokrajči hrvatsku pravosudnu žgadiju, žgadija će za sobom povući svu kanalizaciju i šljam koji sebe smatra “demokratski” izabranom vlašću…

Dakako, biranom na “POŠTENIM” IZBORIMA…

Svojevremeno je i BRANIMIR GLAVAŠ suđen za ratni zločin, bio je ogorčen postupcima našega pravosuđa. “Radije bih da mi sude u Beogradu, nego kako sudi Hrvatsko pravosuđe!”, jadao se tada pred novinarima.

Osobno sam osjetio pokvarenost i prljavštinu pravosuđa RH. Zato, kao ŽRTVA ovog PRAVOSUDNOG SVINJCA, mogu potvrditi riječi Branimira Glavaša. Sa mnom su pokušali na sve načine kako bi mi nanijeli štetu. Nakon što su me opljačkali, uništili moje jedno od najuspješnijih poduzeća u RH, umalo mi rastjerali obitelj i prljali nam obraze, a onda su me/nas i fizički, u nekoliko navrata, pokušali likvidirati..

Dok je Branimir Glavaš još bio “netko i nešto” i sudjelovao u pustošenju Slavnije, nije niti sanjao da će zazivati BEOGRAD u pomoć. Ja sam odavno shvatio da se HRVATSKOM zločinačkom sustavu mogu pokušati uspješno oduprijeti jedino ako našem lopovskom sustavu suprostaviš, i protiv njega upregneš, državni aparat druge države.

U ovom slučaju smatrao sam kako ću zainteresirati SRBIJU, koja je još bila u sastavu krnje Jugoslavije.

Da, ja kao dragovoljac Domovinskog oslobodilačkog rata. Dok su drugi MASOVNO bježali iz Hrvatske ja sam, s lovačkom puškom i ostalim “luđacima” dragovoljcima, čekao zločinačku JNA s njihovom PETOKRAKOM na čelu i tenkovima koji, kako nam je rečeno, samo što nisu prošli “kapiju” kasarne u Jastrebarskom!!??

Međutim, dokazi mojim tvrdnjama bili su toliki da ih nitko nije mogao zanemariti. Osim toga, interes SRBIJE bio je što više opanjkati “službeni” Zagreb, kako sam promišljao.

Kada su Srbi u Frankfurtskom generalnom konzulatu vidjeli kakove im dokaze nosim o postojanju zločinačke organizacije u vrhu RH, rekli su: ŠTETA DA TUĐMANOVA ADMINISTRACIJA NIJE UPETLJANA U VAŠ SLUČAJ. Odmah bi dali potpunu zaštitu vama i vašoj obitelji. Alarmirali bi sve resurse i zbacili BANDU s vlasti!

No, ipak su Srbi dali logistiku koja je učinkovito raskrinkavala kriminalce poput Mesića, sada pokojnog Račana i Tomčića. Ako se sjećate, mediji su im prišili naziv TRIO FANTASTIKUS. Prvo su Srbi omogućili pristup medijima, zatim diplomaciji. Njihov predsjednik vlade nazvao je i prozivao naše čelne lopove BANDOM… 

Branimiru Glavašu se ta ideja rodila u glavi desetak godina nakon što sam, uz pomoć Srbijanske strane, ali i mnogih sigurnosnih službi, medijski raskrinkao organizirani kriminal na čelu Republike Hrvatske.

Za to su vrijeme razni Čermaki, Glavaši… krali i žarili političkom scenom, a razne DUBRAVKE ŠUJICE se kućile na račun opljačkanog naroda i pokradene države. Poput SVIH lopova na političkoj sceni, pelješili su Republiku Hrvatsku. Poglavito pustošili SLAVONIJU. Bili i još su “bokibatine”.

Ali kada se mafiji bilo tko zamjeri, a MAFIJA NIKOME NE PRAŠTA, tada je u svome jadu Branimir Glavaš opravdano javno zapomagao: Više bi volio da mi sude u BEOGRADU nego u HRVATSKOJ!? Ponavljam, potpuno opravdano.

NITKO u HRVATSKOJ do danas nije izbjegao RUCI “ZAKONA” pravosudne zločinačke organizacije, koja te želi satrti, osim potpisnika ove kolumne. 

Znaju to perjanice i dugogodišnji zaštitnici DRŽAVNOG KRIMINALA, Mladen mišoliki Bajić, Vinko Mioč i tako dalje.

Mislim da se to zbilo 2005. godine..

Zločinačka hrvatsko/režimska logistika je pred moju kućnu adresu poslala jednu meni poznatu osobu u pratnji grmalja od čovjeka. Tražio je da mu vratim 7.000 eura jer nisam platio auto koje sam kupio od njega prije 5/6 godina. Ma badava što se vjerojatno radilo o zabludi. Auto je uredno kupljen/prodan, dokumentacija o tome postoji, također su i svi nameti plaćeni.

Kada je grdosija spomenuo zdravlje mojeg djeteta, koje se igralo u dvorištu, odmah sam se “prisjetio svega” i obećao da ću platiti traženi iznos. Dao sam si vremena tjedan dana da skupim novac i platim dug, kako sam obojici rekao. Pristali su i dogovorili smo i datum isplate. Pojma nisam imao tko je grdosija, ali bi svatko poželio da mu se ne nađe na suprotnoj strani.

Čim su se obojica BMW-om odvezla iz moje ulice, otišao sam na policiju. Izvijestio o čemu se radi. Bili su skeptični u prvi mah i rekli su neka dođem sutra.

Sam vrh MUP-a donio je odluku.

MUP RH je organizirao KLOPKU za kriminalce. Trebalo ih je uhititi na djelu, kod primopredaje novca. Odgođen je datum isporuke novca za dan dva. Reketaši su pristali na odgodu. Bila je to izuzetno profesionalno odrađena akcija u kojoj je sudjelovalo mnogo policajaca. Pošto je primopredaja bila u jednom ugostiteljskom objektu policija je postavila svojeg konobara, svoje goste, dvoje “zaljubljenih”…

Meni su dali označene novčanice. U zraku se osjećalo “nešto”. Čak i napetost. Naime, svi su se trudili da ja budem što hladnokrvniji. Uputili me u sve detalje kako se trebam ponašati kada likovi shvate da su pali u klopku. Policija je već saznala tko je reketaš, a tko naručitelj iznude. Uglavnom, KLOPKA je doista završila kako je i planirana. Tek tada sam saznao da se gromada od čovjeka zove DUBRAVKO MARINIĆ. A tko je i što je bio taj nesretnik saznao sam tek kada je, nakon dvije godine, ubijen pri pokušaju pljačke GETROA u Sesvetama. Pročitajte što sam, između ostalog, tada pisao o tom reketiranju, koje je procesuirano pred takozvanim sudom u ZLATARU.

Vjekoslav Škreblin <[email protected]>

Prima: [email protected]

———- Forwarded message ———-From: haps <[email protected]>Date: 28.4.2008. 14:43Subject: Fwd: GLAVNI STAN MEDIJSKE MAFIJE (14)To: [email protected]

“……Vjerojatno postoji popis koji se nalazi u “tajnom” pretincu svake institucije. Na popisu se nalaze imena i prezimena fizičkih lica, potencijalnih počinitelja IKAKVOG kaznenog djela, a koja se internim mafijaškim dogovorom, unaprijed amnestiraju od BILO KAKVE ISTRAGE ili NEDAJ BOŽE PROGONA.
Slučaj DUBRAVKA MARINIĆA je iznimka koja potvrđuje ovaj mafijaški dogovor.
ISTIČEM KAKO SE U OVOM SLUČAJU NAŠA POLICIJA IZMAKLA KONTROLI BANDE I BANDITA KOJI NADZIRU I USMJERAVAJU RAD I DJELOVANJE MUP-a RH.
Stoga DUBRAVKO MARINIĆ pruža materjalne dokaze kako je, dok je bio živ, uživao IMUNITET s pozicije običnog građanina.
Kako će onda USKOK-ov MLADEN KRAJAČIĆ skinuti sudački imunitet bivšeg istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu, a današnjeg predsjednika Kaznenog suda u Zagrebu VINKA MIOČA, DOKAZANOG KRIMINALCA, kada USKOK, u suradnji s Državnim odvjetništvom, nije pred sud pozvao krim-obrađenog DUBRAVKA MARINIĆA?!
Štoviše, nakon pada aviona u SLOVAČKOJ, stoje indicije kako se MOĆNA MAFIJA OSVEĆUJE gazdi GETRO-a jer je njihov čovjek MARINIĆ, eto, prije par dana, skončao u akciji pokušaja pljačke GETRO-ovog dnevnog utrška.
Takve indicije poprimaju oblike činjenica zbog toga jer ostali sudionici propale pljačke slobodno šeću, i poslije ranjavanja na “poslu” liječe rane u civilnoj bolnici, a istražni suci tipa VINKA MIOČA nikako da započnu istražne radnje.
Tome u prilog također idu činjenice kako REZULTATI ISTRAGE O RAZLOZIMA PADA GUCIĆEVOG AVIONA JAVNOSTI JOŠ NISU DOSTUPNE……”

Da je SUD, nakon dokazanog reketiranja, Dubravku Mariniću odredio pritvor, vojni specijalac, polaznik izraelske škole u kojoj se uče vještine borbe na ulici, vjerojatno ne bi išao pljačkati Gucićev Getro. Bio bi u pritvoru ili zatvoru. Sve indicije vode k tome kako je ta pljačka naručena s VISOKE RAZINE, kao što je i pokušaj reketiranja mene, također, naručio “NETKO ODOZGORA”.

Zapanjujuće je kako je pravosuđe tretiralo poginulog dok je bio živ. 

On nije dobio pozive za sudska ročišta. Na suđenju JAVNOST nije smjela prisustvovati. Tadašnjoj TV MOSLAVINI zabranjen je pristup ročištu.

Shvativši kako slučaj REKETIRANJA ne može proći sakriven od javnosti, pravosudna mafija predmet, nakon dva ročišta u Zagrebu, šalje na svoj “SPECIJALNI” sud u Zlataru. A tamo pak, sve što je mafija zacrtala će blagosloviti njihova ZLATNA FILIJALA U ZLATARU. 

Oko podne, na dan pogibije DUBRAVKA MARINIĆA, uručen mi je poziv za ročište na taj sud.

Zanimljivo, sud u Zlataru nije nadležan voditi predmete van svoje nadležnosti, ali ZLATARSKI SUD vodi predmete izvan svoje teritorijalne nadležnosti?! 

Da ironija bude potpuna, na tom pozivu se ovaj put kao okrivljenog nalazilo ime DUBRAVKA MARINIĆA, koji je nekoliko sati ranije skončao prilikom pljačke GETROA od ruke svoga poznanika zaštitara.

Jasmina Pižir Mataja oslobodila je krivnje prvooptuženoga. DORH se žalio na presudu. Žalbu rješava ista pravosudna PIŠULJICA u ime RH i suda u ZLATARU!!

Ponestaje mi ideje i teksta za opisivanje svih osjećaja i događanja, Šuplje zvuči i djeluje kada se najviši državni dužnosnici pred svijetom ponose kako živimo u PRAVNOJ DRŽAVI REPUBLICI HRVATSKOJ!

Do kada,ćemo pod takvim terorom živjeti?

Pitam sebe i one oko sebe?!

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. Nešto slično se dogodilo i sa mnom. Imam snimku kako me , ratni dezerter, Antun Vidaković, uspoređuje sa četnicima. Samo sam tražio da se preispita potrošeni novac grada Novske. Izgubio sam sud , zahvaljujući sutkinji, Nadi Filipović, te platio preko 30.000,00 kuna cijeli postupak. Sve se nalazi, ne na DORH -u nego na uskoku. Do dana danas ni slova… Za sve imam pisani trag. LP Franjo Ivičić Novska prvi načelnik veze OG Posavina HRVI dragovoljac Domovinskog rata organizator seoskih odreda Novska itd itd itd ????

    1. Na žalost, takvih slučajeva bilo je previše..To je tamna strana događanja u ovom ratu o čemu malo tko od neupućenih zna da postoji.

  2. Bit će tako sve dok na snagu ne stupi defenestracija namjesto “demokracije”! Jer, ako ne stupi, učit će neki drugi učenici da su ovdje nekad živjeli Hrvati!
    Bog i Hrvati!

  3. Ja sam ih odabrao a Branimir Glavaš zazivao…Kada je život u pitanju ne pitaš onoga tko tebi i obitelji glavu spašava TKO I ODAKLE JE već si mu zahvalan što te spasio..Tako sam razmišljao smatram kako nisam pogriješio.