Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Takozvana desnica u Hrvatskoj osuđena je na propast!

Objavljuje Hrvatski Ratnik

Tzv. desnica u Hrvatskoj, a i inače u Europi, osuđena je na propast! Ali ne zbog ljevice, nego zbog sebe same! Dok ljevica radi udruženo, često u sinergiji na svim društvenim poljima, pa tako i medijskim, i ulaže doslovno milijarde, desnica se bavi podmetanjem nogu svojim konkurentima upravo na desnici, u džepovima im čegrtuše, a oči pune suza kako im ne ide u životu jer su svi uroćeni protiv njih! – piše Aleksandar Saša Savić…

Iako svi znamo i svjesni smo pogubnosti razjedinjene, raskomadane ego-trip desnice, ova Sašina objava je znakovita jer dolazi od deklariranog ljevičara.

Mi nemamo ništa protiv domoljuba, bilo ljevih bilo desnih, ali imamo problem s ljevičarima jugoslovenima, odnosno globalistima (SDP, HDZ, Možemo), koji nemaju veze s istinskom hrvatskom ljevicom, kao što imamo problem s lažnim desničarima koji jednu ruku drže na srcu a drugu u našem novčaniku i koji se okreću kako vjetar zapuše.

Saša je častan istraživački novinar koji razotkriva korupciju bez obzira na stranačke boje s posebnim osvrtom na nesposobnog zagrebačkog gradonačelnika i njegovu političku neradničku platformu Možemo.

Cijelu Sašinu objavu možete pročitati u nastavku…


Tzv. desnica u Hrvatskoj, a i inače u Europi, osuđena je na propast! Ali ne zbog ljevice, nego zbog sebe same!

Dok ljevica radi udruženo (često u sinergiji na svim društvenim poljima pa tako i medijskim) i ulaže doslovno milijarde, desnica se bavi podmetanjem nogu svojim konkurentima upravo na desnici, u džepovima im čegrtuše, a oči pune suza kako im ne ide u životu jer su svi uroćeni protiv njih!

Mogao bih vam pisati o tezama ‘prirodne selekcije’ i prepričavati basnu o cvrčku i mravu, ali ako niste iz ranije rečenice ništa shvatili onda nikad ništa niti nećete!

Kome pravo, kome krivo, ali je upravo tako!

Izbacio sam u eter na destine dokazanih kriminala (ne)Možemo i SDP-a, a reakcija desnice tijekom predizborne utrke (pa i ranije i kasnije) je šutnja!

A desnica neka onda u kutu svog sobička u mraku noći tiho jeca kako su jadni i kako je svijet protiv njih – upravo to i zaslužuju… najobičiniji disfunkcionalni kmečavci!

Jedina šansa im je da ljevica upropasti samu sebe, što je zasad proprilično dobro ucrtan pravac!

Izvor: Aleksandar Saša Savić / Facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
 1. E da htjela sam još naglasiti da IDS sa liberalnim strankama u koaliciji nije prošao. NiJE osvojio ni jedan mandat, a očekivali su dva, Tako da Istra, iako je Fego osvojio 18.875 preferencijalnih glasova, nema predstavnika u EU Parlamentu.
  A čak su 2018 u trgovačko-poslovnom središtu Brisela otvorili Istarsku kuću.

 2. Izbori za EU Parlament demantiraju Aleksandra Sašu Savića.
  I u Hrvatskoj i u Europi.
  U Hrvatskoj je teško definirati desnicu i ljevicu, po definiciji što one PREDSTAVLJAJU.
  Ljevičari su TITOISTI, pa čak i na LGBT paradi vijore yugo zastavu.
  Desnica se lomi između Za dom spremni i Domovinskog rata, iako je temelj današnje RH Domovinski rat, pa bi prihvatljiviji bio pojam HRVATSKI SUVERENIZAM.
  No, definitivno nije desnica osuđena na propast, ma kako je definirali.
  To je pokazao ANTUNOVSKI HOD MLADIH, to pokazuje i HOD ZA ŽIVOT po gradovima Hrvatske!
  To su pokazali ovi izbori za EU Parlament u Europi i u Hrvatskoj. Rast krajnje desnice i veliki pad liberala i zelenih.
  Sva ljevičarska medijska hajka na DP i Bartulicu samo je uzdigla desnicu.
  U Francuskoj je Marine Le Pen POTUKLA predsjednika Macrona toliko da je raspustio Parlament.
  U Italiji je Giorgia Meloni apsolutna pobjednica europskih izbora
  U Mađarskoj je Fidesz pobjednik europskih izbora
  Španjolska Narodna stranka desnog centra (PP) pobijedila je na europskim izborima i zadala udarac socijalističkoj vladi premijera Pedra Sancheza.
  Nizozemska krajnja desnica. je nakon je 25 godina osvojila vlast. Geert Wilders je uspio dobiti većinu u Parlamentu.
  U Njemačkoj na valu nasilja migranata raste potpora krajnjoj desnici. Koalicija njemačkog kancelara Olafa Scholza pretrpjele je gubitke na europskim izborima, a krajnje desna Alternativa za Njemačku ostvarila je solidan rast.
  U Austriji je krajnje desno orijentirana Slobodarska stranka tijesni pobjednik izbora za Europski parlament.
  Tako da bi Saša ipak trebao malo bolje analizirati.

  1. Draga Lili, nije Saša govorio o tome nego o međusobnom odnosu lidera desnice i u HR i u EU, nitko ni s kim ne može i ne želi i to je problem, a ovo jačanje desnice je samo zato što je ljudima više dosta agende i liberalnih politika koje prevladavaju u zapadnom svijetu, dosta je sotonističkog poretka. Za jačanje desnice u EU i HR najmanje su zaslužni ovi egotriperi koji vode stranke desnice. To je poanta Sašinog posta.

   1. Da, u pravu ste Miro, ja se nisam osvrnula na te , ja ih zovem ego-manijake, koji gledaju samo svoje osobne interese ili interese neke skupine. Svi smo se susreli sa takvima, ali ja idem dalje, i ne ne obazirem se na njih. Puno bi bilo bolje i lakše da ujedinjeni budu u vladajućim strukturama, jer kao opozicija mogu malo ili ništa mjenjati, ali preživjeti će desnica usprkos njima. Svugdje ima takvih nažalost! To je u ljudskoj naravi.

 3. Hvala s nadom će se ova objava odnosno mišljenje dotičnog gospodina pročitati preispitati što više nas