Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

U Zagrebu nema više majki i očeva, sada smo roditelj 1 & roditelj 2

Piše: Herman Vukušić

Nakon što je Tomašević ukinuo mjeru roditelj-odgajatelj, i time oštetio na tisuće zagrebačkih obitelji, sada i iz službenih dokumenata gradske uprave izbacuje imenice “otac” i “majka”! Ako nekoj od onih 199.630 zabludjelih ovčica koje su “Velikom” gvinejskom štakoru dale glas na prošlim zagrebačkim izborima do sada još nije bilo jasno o kome i čemu se tu radi, ovo bi im trebao biti grmoglasni poziv na buđenje!

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (likom i djelom isti Veliki gvinejski štakor iz filma “Izbavitelj” Krste Papića) u glavnom gradu Hrvatske nesmiljeno provodi antidemografsku politiku, ruku uz ruku s rodnom ideologijom koju mu je kroz Istanbulsku konvenciju u Hrvatsku na široka vrata uveo njegov koalicijski partner iz sjene, gospodin AP (nije Antony Perkins).

Nakon što je ukinuo mjeru roditelj-odgajatelj, i time oštetio na tisuće zagrebačkih obitelji, sada i iz službenih dokumenata gradske uprave izbacuje imenice “otac” i “majka”!!!!!

Kao što se vidi iz priloženih dokumenata Grad Zagreb će kao poslodavac temeljem Kolektivnog ugovora službenicima i namještenicima za svako dijete mlađe od 15 godina isplatiti novčani dodatak prigodom Dana svetog Nikole.

U službenoj Izjavi koju roditelji moraju potpisati kako bi ostvarili ovo pravo nema kategegorija “majka” i “otac”, već su umjesto toga stavljene sintagme “Roditelj 1” i “Roditelj 2”.

Ako nekoj od onih 199.630 zabludjelih ovčica koje su Velikom gvinejskom štakoru dale glas na prošlim zagrebačkim izborima do sada još nije bilo jasno o kome i čemu se tu radi, ovo bi im trebao biti grmoglasni poziv na buđenje!

Herman Vukušić, zamjenik predsjednika udruge Hrvatsko Bilo

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
 1. Meni je ta ” njihova” dosjetka oko roditeljstva glede roditeljstva “predivna!”! Npr. djetetu opsuješ majku u klasičnom smislu, stilu i rieči, a ono pojave se roditelji br. 1 i 2 te medjusobno odluče tko je od njih na redu za izvršenje “psovke” ili tkome se od njih dvoje više svidjam ili bace kocku pa tko me “izvuče!”!
  Volim ga nekada “kresnuti” ali će me ova mogućnost od toga sigurno “izliečiti!”!
  Poštovani g. Herman vjerujte mi tog, kako ga vi zovete, nekakvog štakora, kao i A. P. (nije Pavelić) nije nitko birao, jer svi su Izbori, i to svugdje u Svietu, namješteni. Natečeni “štakori” su postavljeni, na što su pristali, učiniti ono što čine!
  U njih je uložen ogroman novac, npr. u “štakora’ oko 1 mlrd kuna a za A. P. (nije Pavelić) i puno, jaaaaakoooo puuuunooo više, pa moraju vratiti “uloženo”! Ujedno su i i njih osobno “ulagali” jer im je to, izmedju ostalog, znak prepoznavanja.
  Pleme Hrvata se uništava sustavno već nekih 3000 godina, a danas smo u “finalu” kroz koji nećemo ući uzdignute glave već s nogama napried! To je plan, a ako se tu išta nas pita, u što sumnjam, ili dragog i Svevišnjeg (Sion_Bagh) Boga čemu se ufam onda ima nade u pobjedu.
  Nu viditi ćemo što će se zbiti. 1945.-te se nije javio, a hoće li narednih godina, pred nama je pa tko doživi, i ako tko preživi, pričati će i slaviti!
  S poštovanjem i vama i svima uz:”Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, pa što dragi Svevišnji Bog da i sreća junačka!”!
  Za Boga, Dom i Rod! Ivica.

 2. Sve je to zbog povećanja istospolnih brakova. Djeca iz tih brakova nemaju tatu i mamu nego tata1 i tata2 ili mama1 i mama2 pa nije ni čudo što Možemo gura lgbt populaciju u prvi plan.