Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Udariti gdje ih najviše boli – 1. dio

Piše: Vjekoslav Škreblin

Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Dr. Malone je iskoristio priliku kako bi istaknuo na koji način se boriti protiv te pošasti. Stoga, kada imamo priliku tada zlotvore udaramo gdje ih najviše boli. A boli ih i vijest da Dario Kordić namjerava dokazati kako je pred Haškim tribunalom nevino optužen i osuđen za zločin koji nije počinio.

Strategija Roberta Malonea

Dr. Malone je jedno od poznatijih imena globalne borbe za oslobođenje čovječanstva, a nedavno je na konferenciji liječnika protiv medicinske torture, koja se održala u Stockholmu, napravio značajan iskorak.

Umjesto da priča o cjepivu, žrtvama i ostalom što se od njega očekivalo, konstatirao je već na samom početku svog izlaganja da je čovječanstvo okupirano i da je naš najveći cilj osloboditi se ropstva.

Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Neprijatelj se ne vidi, strategija je skrivena, a način ratovanja sve kompleksniji. Rat se vodi na društvenim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru.

U posljednje tri godine napad na čovječanstvo je ušao u završnu fazu. U njemu sudjeluju vlade, nevladine udruge, velike institucije i organizacije (WEF, UN, EU…), farmaceutski i tehnološki divovi, mediji i niz korporacija. Svi ti faktori, po izvješću doktora Malonea, stoje iza organiziranog i koordiniranog napada na čovječanstvo.

Dr. Malone je iskoristio priliku kako bi istaknuo na koji način se boriti protiv te pošasti. Po njegovom mišljenju, čovjek ne smije podcijeniti niti precijeniti vlastitu moć rasuđivanja. Svatko može biti prevaren, ali najvažnije je misliti svojom glavom a ne slijepo slijediti tuđe misli i preporuke, bez obzira od koga dolaze.

Uz to je kontraproduktivno optuživati druge. Ako nisu mogli učiniti ništa bolje od onog što su učinili, onda je to definitivno i više se ne može promijeniti. Ali rat ide dalje i treba se baviti onim što se može promijeniti.

Naročito ne treba nasjedati na diskvalifikaciju nas pobunjenih od strane neprijatelja (“bad jacketing”) koja ima za cilj da unese sumnju i razdor u naše redove.

Malone smatra da je čovječanstvu potrebna jasna globalna strategija koja ne bi smjela biti ovisna od nekog vođe ili grupe. Posebno je važno ne nasjedati na lažne vođe i druge, od neprijatelja ubačene, mamce za brzo “rješenje problema”.

Vrijeme je da se prestanemo doživljavati kao žrtve, istaknuo je R. M. na kraju svog izlaganja, bez obzira koliko trpimo u ovom vremenu. Umjesto toga, svaka svjesna osoba bi se trebala doživljavati kao Ratnik, odnosno samosvojni borac za istinu i slobodu.

O našoj stvarnosti

Beogradski Tabloid Magazin, portal Hrvatski Ratnik, mnogi odlučni pojedinci, komentatori na globalnoj platformi Facebook, svo vrijeme beskompromisno se bore za istinu protiv laži koja je zavila cijeli svijet u crno. 

ZLOTVORI? Potpuno su nas izolirali, uklonili iz javnosti! Pokušavaju nas ugušiti ali im to za sada ne uspijeva! Opanjkavaju nas, omalovažavaju, kleveću, a pojedince lišavaju slobode poput glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid! 

Mi se ne predajemo. Bez lažne skromnosti, načinili smo veliki korak, kako bi KRIMINALCE RASKRINKALI, a neke od njih doveli pred nadležni sud.

Ovo ZLO ne čini nikakva okultna grupica zlotvora, reptili, šišmiši ili marsovci. ZLO kojima nas žele staviti pod kontrolu, te fizički, mentalno i materijalno uništiti šire naši tzv. domaći ljudi!

Nikakav SOROS, GATES. SCHWAB, TEDROS, FAUCI, PAPA FRANJO ili VON DERLEYENICA. Zlo proizvode i šire razni likovi poput Plenkovića, MARKOTIĆKE, BEROŠA, VUČIĆA, BRNABIĆKE ili dr. KONA.

To su naši domaći zlotvori. Nemaju oni niti vjere, niti nacije, niti boju kože, niti spol, niti rod. Zajedničko im je KRIMINAL, UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT, pljačka, uništavanje prirode, eutanazija životinjskih vrsta i ljudske populacije.

Tako ih treba doživljavati i tretirati. Na takvim spoznajama treba graditi strategiju RATA PROTIV ZLOTVORA. Stoga, kada imamo priliku, koja se doista rijetko kada ukaze, tada ZLOTVORE UDARAMO GDJE IH NAJVIŠE BOLI. Jedna od takvih situacija i prilika se ukazuje. Tu priliku NIKAKO NE SMIJEMO PROPUSTITI!

U ovom slučaju, javnosti i pred nadležnom institucijom će se DOKAZATI kako Republika Hrvatske nije sudjelovala u masakru koji se za vrijeme rata dogodio u Muslimanskom selu AHMIĆI. Kako hrvatski general DARIO KORDIĆ, koji je okrivljen kao odgovorna osoba za provedbu tog masakra nad MUSLIMANIMA U AHMIĆIMA, nema blage veze sa zločinom zbog kojega je odrobijao presudu HAŠKOG TRIBUNALA.

Neki je dan portal HRVATSKI RATNIK objavio listu HAŠKIH tajnih svjedoka od kojih su neki pred sudom doslovce ocrnili svoje sunarodnjake kako su počinili najgnusnije zločine za vrijeme OBRAMBENOG RATA. Temeljem takvih svjedočenja HAŠKI tribunal je krojio optužnice i presude. Svjestan sam i činjenice kako niti jedna strana u ovom ratu nije zadovoljna HAŠKIM OPTUŽBAMA, a POGLAVITO PRESUDAMA.

Beskrupuloznost, izdajništvo, farizejština, podmetanja i lažna svjedočenja pred sudom, naprosto izviru iz optužbe i presude kako je Republika Hrvatske odgovorna i presuđena za ratne zločine u Lašvanskoj dolini, točnije u Muslimanskom mjestu AHMIĆI. Zbog tog ZLODJELA je hrvatski general DARIO KORDIĆ osuđen kao ODGOVORAN ZA MASAKR U AHMIĆIMA. Osuđen je na 25 godina zatvora. Također, Republika Hrvatska je označena i osuđena kao RATNO ZLOČINAČKA država.

Iako je postala JAVNA STVAR kako je i Dariu Kordiću i Republici Hrvatskoj montiran i zapakiran ovakav ZLOČIN, do dana današnjega NITKO od okrivljenih i osuđenih nije skupio snage, a mnogi niti morala, kako bi s lica sprali ovu lokalno-globalnu ljagu, stigmu genocidnosti i sramotu s imena države i njenog ratnog generala!!??

Zašto je to tako? Pisali smo na ovim stranicama i o tome.

Podsjećamo vas, RAZLOG je permanentno sijanje netrpeljivosti i mržnje između Muslimana, Hrvata i Srba, kako bi BANDA lakše i bez ikakvih konzekvenci pljačkala i kontrolirala svoja područja data im na svekoliko uništavanje!

Vjerujemo kako nam popis tzv. tajnih suradnika HAŠKOG TUŽITELJSTVA otkriva okorjeli razbojnički mentalitet koji vlada državama nastalim nakon raspada Jugoslavije. 

 1. Stipe Mesić
  2. Mate Granić
  3. Pavle Miljavac
  4. Petar Stipetić
  5. Nikica Valentić
  6. Josip Manolić
  7. Martin Špegelj
  8. Ante Klarić
  10. Mladen Bajić11. Slavko Degoricija12. Franjo Gregurić13. Josip Boljkovac14. Josip Lucić15. Antun Tus16. Ivica Račan17. Hrvoje Šarinić18. Ivan Zvonimir Čičak19. Žarko Puhovski

Lica pod rednim brojem 1. i rednim brojem 16. s popisa, još od 2003. godine i ranije, nalaze se i u notesu američkog FBI. Označeni su kao dio kriminalne skupine! /Osobno sam obaviješten o tome. op.aut./ Ivica Račan je u međuvremenu otišao Bogu pred sud, ali ostao je IZDAJICA STIPE MESIĆ zvani CIGAN, a neki ga zovu i MESKE!

Kako je moguće da takvi i slični likovi postanu tajni HAŠKI SVJEDOCI I POUZDANICI? Ako ovim svijetom ravna, vlada i pokušava ga uništiti TERORISTIČKA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA tada je sve moguće pa i ono što je naoko NEMOGUĆE!

Polako počinjemo shvaćati zašto LOPOVI, koji vladaju Republikom Hrvatskom, BiH, ali i SRBIJOM, ne smiju ništa poduzeti po pitanju održivosti montirane optužbe i HAŠKE PRESUDE kojom je Republika Hrvatska označena kao UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA.

NETRPELJIVOSTI do granice MRŽNJE moraju vladati ovim prostorima!!

Vi Srbi morate mrziti Hrvate i Muslimane, poglavito Albance, i obrnuto. A MI Hrvati još dodatno moramo se zamjeriti i mrziti RUSE, u zadnje vrijeme zamrziti i GRKE, a ljubiti UKRAJINCE. Tako želi naše tzv. političko vodstvo, odnosno presuđena i potvrđena ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA koja vlada Republikom Hrvatskom!

VIJEST je kako nevino presuđeni i osuđeni Hrvat, general Dario Kordić, namjerava pred nadležnom institucijom DOKAZATI kako je pred HAŠKIM TRIBUNALOM nevino optužen i osuđen zbog zločina u Muslimanskom mjestu AHMIĆI, i kako je bez ikakva razloga GODINAMA BIO LIŠEN SLOBODE. Takva je vijest prvorazredna novost od OPĆEG ZNAČAJA na ovim prostorima, kako za pojedinca, tako poglavito i za Republiku Hrvatsku u cjelini.

Bez obzira na sve okolnosti, UFAMO SE kako će i nadležni u RH ovu vijest dočekati s blagonaklonošću. Štoviše, očekuje se kako će DRŽAVA sve svoje resurse staviti na raspolaganje Dariu Kordiću kako bi pred nadležnom institucijom ispravio nanesenu mu NEPRAVDU, da s lica svojega spere ljagu BALKANSKOG RASPUĆINA. S imena svoje obitelji također!

Pomažući Dariu Kordiću država, također, nastoji skinuti sa sebe stigmu da je za vrijeme rata izvršila UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT u BiH nad Muslimanima u mjestu AHMIĆI!

Ova tema zaslužuje mnogo veći medijski prostor, jer naprosto odluka Daria Kordića i njegove obitelji to zavrijeđuje!

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Naslovna ilustracija: Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

 

6 komentara
Ostavite vaš komentar

6 komentara
 1. Što reći? Ako je to Dario stvarno odlučio onda … . Nu, ako je to samo Viest, onda… . Daria sam upoznao i ostavio je na mene izuzetan dojam kao čovjek i osoba koja sviestno stoji na zemlji i nosi dato mu breme. Mogao je, a vjerujem kako i jeste, prikupiti sve potrebne informacije i dokaze o svojoj nevinosti. Za Hrvatsku i Hrvate je to izvrstna Viest, izvrstna! Nu. Ovdje imamo opasnog neprijatelja a to se zove svietski UZP, u koji se tzv Hrvatska vldt izvrstno uklapa.
  Sve zlo oduviek, već tisućama godina, kreće sa tzv. Balkana, bolje reći negdanje Skudre (Šaka ????). Ovo tlo, kojim kroče Hrvati je sveto i neprocienjivo vriedno poradi toga što tiekom Oledbe, koja bi mogla ubrzo doći, ne oledjuje iliti ne smrzava se. Naši zakleti neprijatelji, a to Srbi, Bosanci (Bošnjaci), Rusi i ini, kao narod nisu, jer i njih vode isti koji vode i nas. Gdje nas vode? U podpunu propast i nestanak. Kako danas nastaje narod “Bošnjaka” tako su nastali svi narodi Svieta Biele rase. Svi do jednog! Hoćemo li se uzpjeti odHrvati toj napasti? Težko, jako, jaaaaakoooo težko. Ako se Svevišnji, po staroHrvatskom Sion_Bagh, ne umieša i ne pomogne onda su nam šanse male, gotovo nikakve.
  U zadnje vrijeme, posebno u zadnjih 3000 godina, Svevišnjeg nema, ili se ne može iu ne želi miješati, pa je gamad uzrasla i preuzela sve, baš sve i svugdje, u svoje male pohlepne ručice. Više to i ne taje niti skrivaju. Javno nam prijete iztrebljenjem. Živimo u najbitnijem dobu za obstanak ljudskog roda, kojemu smo preteče pa, ako ništa drugo, barem skončajmo kao Ratnici (Ratnik = Iskra na staroHrvatskom, Bog = El iliti IskraEl (poznato)) vjerujući u Svevišnjeg kojemu ćemo sigurno doći, ali samo oni koji častno i pošteno zginu jer…. Tielo je moje odielo, a duša je dio Boga Svevišnjega, kojemu će doći ako se on za to pobrine, čemu se ufam. Dalek je put duše k Svevišnjem, i mora se težak put proći kako bi duša k njemu došla. Puno je zamki na tom složenom putu.
  Poštovani g. Škreblin pozdravljam vas, kao i sve druge Iztinske i poštene ratnike svietla, odsudni boj nas čeka, s:”Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, pa što dragi Svevišnji Bog da i sreća junačka!”!
  Za Boga, Dom i Rod!

 2. Što reći? Ako je to Dario stvarno odlučio onda … . Nu, ako je to samo Viest, onda… . Daria sam upoznao i ostavio je na mene izuzetan dojam kao čovjek i osoba koja sviestno stoji na zemlji i nosi dato mu breme. Mogao je, a vjerujem kako i jeste, prikupiti sve potrebne informacije i dokaze o svojoj nevinosti. Za Hrvatsku i Hrvate je to izvrstna Viest, izvrstna! Nu. Ovdje imamo opasnog neprijatelja a to se zove svietski UZP, u koji se tzv Hrvatska vldt izvrstno uklapa.
  Sve zlo oduviek, već tisućama godina, kreće sa tzv. Balkana, bolje reći negdanje Skudre (Šaka ????). Ovo tlo, kojim kroče Hrvati je sveto i neprocienjivo vriedno poradi toga što tiekom Oledbe, koja bi mogla ubrzo doći, ne oledjuje iliti ne smrzava se. Naši zakleti neprijatelji, a to Srbi, Bosanci (Bošnjaci), Rusi i ini, kao narod nisu, jer i njih vode isti koji vode i nas. Gdje nas vode? U podpunu propast i nestanak. Kako danas nastaje narod “Bošnjaka” tako su nastali svi narodi Svieta Biele rase. Svi do jednog! Hoćemo li se uzpjeti odHrvati toj napasti? Težko, jako, jaaaaakoooo težko. Ako se Svevišnji, po staroHrvatskom Sion_Bagh, ne umieša i ne pomogne onda su nam šanse male, gotovo nikakve.
  U zadnje vrijeme, posebno u zadnjih 3000 godina, Svevišnjeg nema, ili se ne može iu ne želi miješati, pa je gamad uzrasla i preuzela sve, baš sve i svugdje, u svoje male pohlepne ručice. Više to i ne taje niti skrivaju. Javno nam prijete iztrebljenjem. Živimo u najbitnijem dobu za obstanak ljudskog roda, kojemu smo preteče pa, ako ništa drugo, barem skončajmo kao Ratnici (Ratnik = Iskra na staroHrvatskom, Bog = El iliti IskraEl (poznato)) vjerujući u Svevišnjeg kojemu ćemo sigurno doći, ali samo oni koji častno i pošteno zginu jer…. Tielo je moje odielo, a duša je dio Boga Svevišnjega, kojemu će doći ako se on za to pobrine, čemu se ufam. Dalek je put duše k Svevišnjem, i mora se težak put proći kako bi duša k njemu došla. Puno je zamki na tom složenom putu.
  Poštovani g. Škreblin pozdravljam vas, kao i sve druge Iztinske i poštene ratnike svietla, odsudni boj nas čeka, s:”Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, pa što dragi Svevišnji Bog da i sreća junačka!”!
  Za Boga, Dom i Rod!

 3. Zanima me kod kojih institucija će pokrenuti reviziju?! Jer, kod aktuelnih je prvi lažni svjedok ugledni građanin i često citirani izvor u mainstrem medijima!

 4. Nikada, ali baš nikada neće uspjeti u svom naumu. Ima nas malo previše za njih! ????????????????