Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Udariti gdje ih najviše boli – 2. dio

Piše: Vjekoslav Škreblin

Podsjetimo se, strategija dr. Malonea, između ostalog nas poučava: “Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Neprijatelj se ne vidi, strategija je skrivena, a način ratovanja sve kompleksniji. Rat se vodi na društvenim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru.” Svakako treba dodati kako je portal HRVATSKOG RATNIKA TVRDA KOST u grlu naših neprijatelja!

Posebno se to odnosi i na MAGAZIN TABLOID iz Beograda, kojega svako malo izdajničko lopovski režim Aleksandra Vučića napada, vrši premetačine, hapsi njegove novinare, oduzima osnovna sredstva za rad i godinama prijeti zabranom izlaženja ovog antimafijaškog dvotjednika!

Kad god se ukaže prilika treba naglasiti kako je taj režim uhapsio i lišio slobode glavnog i odgovornog urednika MILOVANA BRKIĆA! Žalosna je činjenica kako se nije stvorila klima kako bi se oslobodilo ovog čovjeka koji nedužan mjesecima leži u BG zatvoru. Takozvani oporbeni političari ne mare za teror koji VUČIĆEV režim na odlasku i izdisaju vrši.

Identičan političko-medijski kukavičluk vlada i u Republici Hrvatskoj.

Ovdje se MEGA KRIMINAL medijski pokriva žestokom javnom prepirkom je li grupa navijača Dinama, pod nazivom Bad Blue Boysi, zaklala nekog Grka u Ateni uoči utakmice s tamošnjim AEK-om, ili je li bio penal za Dinamo u utakmici protiv Osijeka.

Cijela se tzv. država digla na noge jer je tzv. Vlada i lopov na njenom čelu odmah izrazio grčkom kolegi suučešće što je, eto, jedan navijač iz Hrvatske nožem zaklao jednog navijača AEK-a!

Ovaj ugovoreni GRČKO-HRVATSKI scenarij ipak nije prošao jer su kamere dokazale kako Hrvat ipak nije zaklao Grka već je Grk “slučajno” zaklao Grka!!

VUČIĆEV REŽIM nije dopustio KAMERAMA da javnosti pokažu tko je počinio masovni zločin u beogradskoj osnovnoj školi, nego je “znanstveno MAJKE MI metodom” uz ogromnu medijsku graju, okrivio 157 cm visokog 13-godišnjeg kržljavca zbog masakra u beogradskoj osnovnoj školi.

Vučićevi policajci su se toliko trudili da uhapse počinitelja zločina da su na brzaka iz škole izveli osobu s nekakvom crnom vrećom na glavi. No, i to ne bi bio neki propust da ta osoba nije bila visine iznad 180 cm!!?

Svi su to vidjeli, ali se SVI PRAVE MUTAVI. Najsmješniji su pripadnici “struke” koji su ovom dečku dali nadnaravne moći. Mediji su dodatno ulili strah u zaplašenu masu ispranih mozgova kada su objavili kako se s psihijatrijskog odjela bolnice BEOGRADOM čula noćna rika dečka kojega su izvukli iz šešira i proglasili ga NAJVEĆIM MASOVNIM UBOJICOM NA SVIJETU.

Sav taj režimsko medijski narativ i postupci stanu pod isti nazivnik zvan TEROR!!

Po tko zna koji puta treba naglasiti kako su primjerice režimi Srbije, Hrvatske ili BiH, i mnogi drugi režimi, udruženo bratski režimi po počinjenju kriminala, začinjenim groznim zločinima. Sve Institucije kontrolira MAFIJA pa je slobodoumnim ljudima preostalo javljati se na društvenim mrežama poput globalne društvene mreže FACEBOOK, ili pak na stranicama lokalnog dvotjednika Tabloid Magazin iz Beograda.

Stoga MAFIJA donosi pravila po kojima se, primjerice, uskoro neće niti na društvenim mrežama smjeti kritizirati potezi presuđene i sudski potvrđene ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE na čelu Republike Hrvatske. BANDA namjerava uvesti još zešći zulum, a svoje postupke, putem svojih medija, prikazati kao brigu za stanovništvo.

Mozak su masama isprali, a sada im pripremaju potpuni informativno medijski mrak.

Kako doskočiti i pomrsiti planove MEĐUNARODNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE? KAKO I ČIME MAFIJU UDARITI u njen mekani trbuh da ostane bez zraka te je u tom trenutku detronizirati?! Evo jedno razmišljanje s Facebook profila SKUPA:


“IDEJA DANICA

Ne želim da vas plašim ili da se konfrontiram sa bilo kime. Svesni smo da smo prepušteni samo sebi, da nas je vrlo malo odlučnih da uđemo u sukob sa polugama države, vojskom i policijom. Imali smo dovoljno vremena da se organizujemo, da od lovine postanemo lovci, ali smo propustili sve šanse.

Međutim nije sve izgubljeno. S obzirom da nas je malo, jedini izlaz vidim u grupama na terenu, što bi značilo gerila i ilegala. Samo lukavo, potiho, iza leđa. U svakom gradu treba sačekivati one koji nam čine zlo. Mi znamo gde oni žive, šta rade, kuda se kreću. Jednostavno sa njima treba razgovarati jezikom koji razumeju. Nakon toga im ‘ja samo radim svoj posao’ više neće pasti na pamet.

Sigurna sam da se neki od vas neće složiti sa mojom idejom, ali bih volela i vas da čujem.”


Iz vlastita iskustva znamo kako ih ISTINA I SAMO ISTINA može izbaciti iz njihove zločinačke kolotečine.

Sjetimo se vremena kada je Velika Britanija izlazila iz zločinačke organizacije zvane EUropska unija. Tada su ju kriminalci EU-a ucjenjivali kako će zbog BREKSITA morati platiti silne milijarde eura. Mislim kako je visina ucjene počela s 200 milijardi eura. Nakon kraćega vremena iznos UCJENE prema Velikoj Britaniji umanjio se na 150 milijardi eura.

Na svojem FB profilu uključio sam se u “licitaciju” nametanja UCJENE kada je ona bila 100 milijardi eura. Objavio sam članak u kojemu sam obrazložio zašto porezni obveznici Velike Britanije, zločinačkoj organizaciji zvanoj EUropska unija, neće platiti niti centa iznosa UCJENE.

NITKO se nije obazirao na moje tvrdnje, ali ČINJENICA JE kako Velika Britanija LOPOVSKOJ Europskoj uniji do danas nije isplatila NITI CENTA na ime ucjene zvane BREKSIT!!

ARGUMENTI /istina/, koji su tada objavljeni na mojem FB profilu, toliko su  uvjerljivi da je EU MAFIJA ostala bez zraka, a porezni obveznici Velike Britanije nisu očerupani!

Imamo sličan slučaj koji se ovih dana najavljuje u Hrvatskoj. Naime, notorni kriminalac i ratni profiter IVICA TODORIĆ, bivši tzv. vlasnik tvrtke AGROKOR, je opljačkan od strane REŽIMSKE MAFIJE. Dakle, HR REŽIMSKA MAFIJA očerupala je svojega sina razmetnoga IVICU TODORIĆA i njegov tzv. AGROKOR. Raznim sudskim smicalicama Ivica Todorić je dokazao kako je opljačkan i tužio tzv. REŽIM /DRŽAVU HRVATSKU/, uključujući bivše jatake u kriminalu, ratnom i poratnom profiterstvu.

Oko Ivice Todorića, njegove kompanije, njegova KOPILETA bivšeg ministra financija ZDRAVKA MARIĆA, i oko AGROKORA sastavljen je pravi lopovsko mafijaški scenarij kako bi PRIMARNO UNIŠTILI, te izmuzli što više novaca iz mega kompanije AGROKOR, i kako bi svi sudionici nakon ove mega pljačke na kraju bili zadovoljni plijenom. Jasno, SVE TROŠKOVE platit će DRŽAVA HRVATSKA. Prevedeno, kompletnu pljačku namirit će POREZNI OBVEZNICI odnosno građani Republike Hrvatske. U ovom trenutku LOPINA Ivica Todorić već zadovoljno trlja ruke jer je sud u SAD-u presudio kako mu “država” mora namiriti opljačkani iznos u visini ni manje ni više nego 4 milijarde US dolara!!

Mediji i ovu pljačku REPUBLIKE HRVATSKE I NJENIH DRŽAVLJANA ne analiziraju na način kako to čini neovisni portal HRVATSKOG RATNIKA ili Magazin Tabloid.

Mediji dižu galamu, čak urlaju na ljude koji jednom mjesečno kleče i mole na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Također, DNOvinari javljaju kako je DINAMOV BED BLU BOYS grčkom djetetu nožem odrezao uho, a drugog Grka zaklao.

Permanentno se bave jednom saborskom zastupnicom i njezinom pričom o pljački plina INA-e, o tome kako Plenkovića treba maknuti s pozicije premijera…

Zatim, mediji nam pokušavaju utjerati strah u kosti klimatskim promjenama i novom vrstom preparata iz PFIZERA, najvećeg biološko-kemijskog laboratorija za uništavanje ljudske populacije. Za to vrijeme vijest kako je kriminalac Ivica Todorić povratio “svoj” novac djeluje kao zadovoljavanje pravde!!

Zanimljivo, NITKO još nije analizirao ŠTETU zbog propusta VSRH, koji je dopustio da jedan VELIKI predmet otiđe u zastaru. Radi se o predmetu pljačke, cca 200 tisuća štediša u ŠVICARSKIM FRANCIMA, od strane banaka u visini od MILIJARDU I DVJESTO TISUĆA ŠVICARSKIH FRANAKA!! 

Nije nelogično što su to mediji prešutjeli, jer opljačkani novac ostaje onome tko je opljačkao GRAĐANE REPUBLIKE HRVATSKE. Dakle, novac ostaje BANKAMA! Istovjetno kao i u slučaju kriminalca Ivice Todorića i AGROKORA.

Sve mora po zakonu biti. Ako pak neki puta i nije po zakonu, tada uskače “DRŽAVA” sa svom svojom logistikom, uključujući i pomoć ortačkog joj ‘komšiluka’ ako zatreba!

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar