Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Udariti gdje ih najviše boli – 3. dio

Piše: Vjekoslav Škreblin

Doug Lamborn, američki Republikanski kongresnik iz Kolorada, prozivajući kriminalca na čelu Hrvatske Andreja Plenkovića, ne razobličuje uzrok stanja svekolike korupcije u kojoj se guši Plenković i njegova presuđena i od suda potvrđena zločinačka organizacija. Da li /ne/svjesno, kongresmen zapravo raskrinkava i lanac kriminala na ovim prostorima čija su najjača karika činovnici odmetnute američke administracije na Balkanu!!

Ovih je dana izašao članak na portalu HRVATSKI RATNIK koji potpisuje doajen hrvatskog novinarstva Vjekoslav Krsnik (Poveznica ovdje). Članak je vrijedna poruka koja se tiče i Srbije i svih država nastalih nakon raspada Jugoslavije. Članak počinje ovako:

“U izvješću iz 2020. godine jednog agenta CIA-e navedeno je da u Hrvatskoj postoji korupcijski udruženi zločinački pothvat tajkuna i političara. On je naveo da je gašenje proizvodnje radi tuđeg privatnog interesa, uništavanje energetske neovisnosti države, ugrožavanje egzistencije tisuća radnika te tjeranje tih ljudi u egzodus veleizdaja!

Podsjetio je da je iz Hrvatske od 2004. do 2020. opljačkano više od 54 milijarde dolara…

Ne treba se nimalo čuditi da je ovih dana pismo, što ga je američki kongresnik Doug Lamborn (republikanac) uputio premijeru Andreju Plenkoviću, ali i američkom državnom tajniku Anthonyju Blinkenu, u kojemu zahtijeva odgovore o blokiranim američkim investicijama i masovnoj korupciji u Hrvatskoj, prošlo u vodećim medijima, prije svega u javnim HTV-u i HR-u, poptuno nezapaženo.

Te dvije vodeće javne medijske kuće uz, naravno, profesionalno korumpirane komercijalne tiskovne i elektroničke medije, dio su sustavne kampanje u kojoj se godinama, dakle od samog početka, prikriva masovna korupcija kao najveći problem hrvatske države i društva.”

Magazin Tabloid se dobrano potrudio raskrinkati kriminalnu hobotnicu u Srbiji čiji krak je i dio odmetnute američke administracije u Beogradu. Zbog raskrinkavanja organiziranog kriminala i kriminalaca, glavni urednik Magazin Tabloida umalo je skončao u zatvoru. Jedva je izvukao živu glavu! Teško je obolio u pržunu i sada je tobože pušten na slobodu s nanognicom i u kućnom je pritvoru. Ne smije se nikome javljati niti na telefonske pozive a kamoli služiti se internetom. Možda mu Vučićeve GORILE odlaze u dućan kupiti “frtalj” kruha, jogurt i jeftini parizer, jer gospodin Milovan Brkić ne smije izvan kuće, dnevno vani može boraviti točno sat vremena, niti sekundu duže.

Eto, vidimo da isti krak kriminalne hobotnice američke odmetnute administracije gmiže i Hrvatskom. Naime, u članku Vjekoslava Krsnika ne piše kako su i službenici američke administracije, na neki način, temeljni uzročnici i pokrovitelji organiziranoga kriminala koji guši kako Hrvatsku tako i Srbiju.

DOUG LAMBORN, američki Republikanski kongresnik iz Kolorada, prozivajući kriminalca na čelu Hrvatske Andreja Plenkovića, ne razobličuje uzrok stanja svekolike korupcije u kojoj se guši Andrej Plenković i njegova presuđena i od suda potvrđena ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Da li /NE/svjesno, kongresnik zapravo raskrinkava i LANAC KRIMINALA na ovim prostorima čija su najjača karika činovnici odmetnute AMERIČKE ADMINISTRACIJE na Balkanu!!

To tvrdim jer više od 20 godina stvaram DOKAZE o toj žalosnoj činjenici. Po tko zna koji puta napominjem i pitam sebe i javnost bi li se kriminal razvio do neslućenih razmjera da je AMERIČKI SUD postupio po mojoj kaznenoj prijavi iz 2005. godine, koju sam putem USA ambasade u Zagrebu poslao njihovom pravosuđu?!

Da, u toj tužbi sam poslao dokaze i o naručiteljima i organizatorima likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića!

Usprkos dobro odrađenom poslu američkog FBI-a, koji je 2003. godine potvrdio moje sumnje kako na čelu RH ordinira zločinačka organizacija, tzv. naša POLITIKA, ali i američka, sudjelovale su u stvaranju najokorjelije bande kriminalaca na ovim prostorima. Iz članka vidimo kako je američki kongresnik crpio svoja saznanja iz izvora CIA-e. Dakle, i druge sigurnosne službe, poput američkog FBI-a, znale su što se događa na terenu!

Samo zbog “politike” američkih političara, do neslućenih razmjera su se razvili kriminalci s američkom putovnicom poput GEORGE SOROSA. Stvorili su armiju svojih jataka i sada prijete međunarodnoj sigurnosti. Jer Plenkovići i Vučići samo su “mali od kužine” u odnosu na svojeg mentora iz familije SOROŠ.

MAFIJA je toliko ojačala da je čak paralizirala i američke institucije u cilju zaštite lopova. Nikako drukčije ne možemo objasniti činjenicu kako je GEORGE SOROS ostao neokrznut i nakon što je Ruska Federacija 2015. digla tjeralicu za njim zbog kriminala.

Što su radili tzv. američki političari? Zaštitili su kriminalca iako je FBI, a vidimo i CIA, imao nepobitne dokaze kako se radi o međunarodnom kriminalcu!! Da, šutjela je i Njemačka policija uoči likvidacije srbijanskog premijera. Šutjela je i nakon neuspješnog pokušaja atentata. A IMALI SU DOKAZE KAKO SE “NEŠTO KUHA”!!

Lako je biti KRIMINALAC, a za javnost pošten, čestit i nedodirljiv ruci pravde, ako MAFIJA sputa ruku pravde. Ili pak ruka pravde jede iz mafijaške ruke. Tako je to sa SOROŠEM, tako je to s našim ANEMIČNIM ili srbijanskim PICOUSTIM!! Svi oni su uspješni, dobronamjerni, općekorisni ili filantropi čak!

Postoji jedna policijska uzrečica, POŠTEN SI DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNO! Pa dokle ćemo mi žrtve trpjeti POŠTENJE koje nam nude lokalni ili globalni kriminalci poput Plenkovića, Vučića ili SOROŠA??

O kakvoj moći mafije se radi predočite si ako niti Ruska Federacija lopova, poput mađarskog “filantropa” SOROŠA, ne može dovesti na dohvat ruci pravde.

A  Plenkovića i njegovo poštenje i nedodirljivost svakim danom sve više i više osjećamo na vlastitoj koži.

I svi su oni dio za sada nedostupne kriminalne grupe.

Raduje činjenica kako tekstove na stranicama Hrvatskog Ratnika, i poglavito Magazina Tabloid, analiziraju sigurnosne službe te ih prosljeđuju politici kojoj su službe putokaz u donošenju ispravnih odluka. Primjeri takve prakse postoje.

Tako smo pisali kako će DARIO KORDIĆ za koji dan pred nadležnim sudom tražiti i dokazati, te poništiti presudu HAŠKOG TRIBUNALA koji ga je nevina osudio za ratne zločine, u muslimanskom naselju AHMIĆI, na dugogodišnju kaznu zatvora.

Da podsjetimo, cijela optužnica je “NATEGNUTA” kako bi “politika” DARIU KORDIĆU natovarila ratni zločin zbog likvidacije nedužnih Muslimana. Stoje jasni i nedvosmisleni dokazi TKO je počinio, a TKO je pakirao i montirao ratni zločin, na što je Haški tribunal nasjeo, te ne samo DARIA KORDIĆA nego i Republiku Hrvatsku, tj. državni vrh RH osudio kako ratno zločinački.

Identična stvar se dogodila i s optužnicom protiv Predsjednika Ruske federacije. Isti LIK/ovi poput optuženog a neprocesuiranog ratnog zločinca MLADEN BaJIĆa pakirali su optužnicu koju je Haški tribunal ponovo “progutao” kao vjerodostojnu te podigao tjeralicu protiv Vladimira Putina. Da čovjek ne povjeruje u veličinu i širinu moći MEĐUNARODNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE??

No, za razliku od AMERIČKE ADMINISTRACIJE, RUSKA JE ADMINISTRACIJA saslušala i poslušala svoju sigurnosnu zajednicu koja čita portal HRVATSKI RATNIK i dvotjednik TABLOID MAGAZIN. Vidjeli su RUSI i shvatili, kako se i ovoga puta radi o najbjednijem optužnom pamfletu.

Reagirali su logično i učinkovito…

  1. svibanj 2023. — Rusija je podigla optužnice u odsutnosti protiv suca i tužitelja Međunarodnog kaznenog suda (ICC) koji su izdali tjeralicu za Vladimirom Putinom.

Mišoliki kriminalac MLADEN BAJIĆ, istaknuti Haški cinkaroš, poznat  kao optuženik za ratne zločine u Splitskoj LORI, pisao je i ovoga puta HAŠKU optužnicu. I to ovoga puta Vladimiru Putinu, istim “metodama istrage” kao i Dario Kordiću.

Apeliram na Rusku Federaciju da ratnog zločinca Mladena Bajića poštedi kako bi se njime napokom pozabavilo HRVATSKO PRAVOSUĐE.

Vjerujem kako će RUSKA STRANA i ovoga puta uslišiti moju molbu kao što su je poštivali vezano za VJEKOSLAVA PREBEGA, hrvatskog plaćenika uhićenog kao UKRAJINSKOG VOJNIKA. Nakon zamolbe pustili su ga na slobodu što im se višestruko isplatilo.

Pokazali su RUSI kako nisu nikada bili NEPRIJATELJI HRVATA osim u glavama likova bez kompasa i grama soli mudrosti poput Plenkovića i njegovih REŽIMSKIH LOPOVA. Za njih Rusija je NEPRIJATELJ HRVATSKE I HRVATA.

Kada sve navedeno imamo u vidu opravdano se pita američki kongresnik, zašto američke tvrtke ne mogu bez plaćanja MITA I BEZ KORUPCIJE doći i poslovati na hrvatskom tržištu? VJERUJEMO KAKO ĆE I KONGRESNIK PROČITATI OVAJ TEKST i shvatiti prave razloge takvom tretmanu američkih tvrtki.

Nakon toga neka osmisli strategiju sljedeće predizborne kampanje. Uvjereni smo kako će njome, na sljedećim izborima za predsjednika SAD-a, sa svojim biračima uspješno svrgnuti sadašnju kriminalnu vrhušku s trona.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Photos by Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Za početak, bilo bi dobro da Ameri vide kako su se i Hrvati latili posla i počeli raščišćavati korov u svom dvorištu! Da Rusa bije bilo zadnih 30-ak godina, upitno je i gdje bismo mi sada bili! Misli globalno, djeluj lokalno!
    Bog i Hrvati!