Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Vinkovčanima je dosta HDZ-a! Dok nekome ne smrkne, drugome ne svane!

Posted by Hrvatski Ratnik

Ovo što nam radi Andrej Plenković i njegovi podrepaši je u najmanju ruku tragično. Zašto? Jer im može proći, samo šačica se bori da sačuva osobni integritet, većina se predaje. Danas donosimo komentare i fotografije s Facebooka Ivana Vidovića i Nikole Kajkića, koji ne šute nego pokušavaju probuditi uspavane Slavonce. Na našu žalost nisu samo Slavonci uspavani, izgleda da čitava Hrvatska spava zimski san.

Vinkovčanima je dosta HDZ-a!

Vinkovčanima je dosta HDZ-a. Dosta im je laži, dosta im je namještanja poslova, glumljenja sile i ljudi na poziciji moći koji dodijeljuju najskuplje poslove firmama u vlasništvu ministara koji profitiraju na tuđoj tuzi i to ne nekoj koja je pala s neba.

Nakon što su eutanazirali tisuće svinja, tobože zbog bolesti za koju se nisu pripremili, a znali su za nju pola godine ranije, nakon što su tim potezim eutanazirali obiteljska gospodarstva, oduzeli ljudima njihov jedini izvor prihoda, Vinkulja je rekla svoje. Nadam se kako će slavonski inat ovog puta biti dugotrajan i nezaustavljiv jer nijednu hrvatsku regiju bolest zvana HDZ nije ovako snažno poharala, ova ‘svinjska kuga’ tamo traje već desetljećima.

Inače, transparent je postavljen na privatnoj građevini, a policija je panično trčala gore kako bi ga skinuli jer je u gradu bio Plenki, najveći od svih hrvatskih sinova, njegovo anemično tijelo možda ne bi izdržalo ovakve provokacije. Inati se Slavonijo!

Autor: Ivan Vidović/facebook

Dok nekome ne smrkne, drugome ne svane!

Vinkovci 15. rujna 2023. godine, Plenković Andrej otvara Vinkovačke jeseni (pola ministara u prvom redu, a drugi i treći red HDZ i koalicijski partneri)!

Lik niti jednu riječ nije rekao o pustoši županije i afričkoj svinjskoj kugi, o prirodnoj nepogodi i pustoši koja je u srpnju zahvatila županiju…

Andrijaševci 16.rujna 2023. godine (samo 5 km udaljeni od Vinkovaca), nastavak pustošenja Slavonije!!! Gospodo koalicijski partneri!! Tko će i kada i da li će odgovarati zbog toga što niste pravovremeno poduzeli preventivne mjere u zaštiti od širenja afričke svinjske kuge??

Gordan Grlić Radman (samo slaži lovu..)!!!

Zašto se policija stavila u zaštitu politike HDZ-a i uklonila natpis EUTANAZIRAJTE HDZ!?

Uklonili su ga sa zgrade koja je u privatnom vlasništvu!

Policija za to nema zakonske ovlasti!!!

TRANSPARENT “EUTANAZIRAJTE HDZ”, je poruka ovakvoj politici HDZ-a, koja sustavno, nakon što su joj Slavonci u 4. i 5. izbornoj jedinici dodijelili 16 mandata u Saboru, radi protiv Slavonije, Slavonca i našeg zavičaja!

Poruka je usmjerena prema onima koji su opljačkali i isisali rudno bogastvo Slavonije. Preko naftnih polja u Slavoniji u zadnjih 20 godina to je iznos od preko 4 milijarde eura, (zadnja afera PIS-ŠKUGOR-HDZ, teška je preko milijardu kuna). Isisali ste dobit iz Slavonskih šuma u iznosu od preko 2 milijarde eura u zadnjih 20 godina, poklonili ste 20.000 hektara zlatne i bogate slavonske zemlje srpskom tajkunu Petru Matijeviću, (PZ Jankovci i PZ Negoslavci), stanje u PIK Vinkovci, Vupik Vukovar, Belje Beli Manastir… je alaramantno, s obzirom da Američki fond zahtijeva da se navedene tvrtke, sa svojih 120.000 hektara obradive zemlje, prodaju Mađarskom tajkunu Lorinc Meszaros.

U zadnjih 10 godina ste iz Slavonije svojom politikom iselili ili raselili preko 150.000 Slavonaca. Za elementarnu nepogodu ste nam dali 7,2 mil eura, a šteta se cijeni na 150 mil eura. Vrhunac svega je izgubljenost u politici borbe protiv svinjske kuge, ubili ste preko 20.000 svinja. Lažete i obmanjujete narod lošom politikom!! Zašto je izostala prevencija u suzbijanju dolaska afričke svinjske kuge iz Srbije? Zašto nitko nije i neće za to odgovorati?

Narod vam ima pravo reći što misli, to je demokracija!!

Policija nema zakonske ovlasti uklanjati poruke koje šalju političari u ime svojih birača! Posebno iz razloga što su iste postavljene na privatnu zgradu, nije vam ovo Rumunjska i Nicolae Ceaușescu!

Policija ne smije biti u ulozi političke stranke HDZ-a. Svjesni smo da HDZ postavlja i kadrovira i čistačice u policiji, ali svemu tome, gospodo, dolazi kraj!

Poruka potpredsjednika Vlade i Ministra policije Božinovića od prije nekoliko godina glasila je; POLITIČKA EUTANAZIJA HNS-a NIJE U INTERESU HDZ-a. Politička poruka u Večernjem listu, koju policija nije ukolinila… narode ne boj se… Dosta je!! Vrijeme je…

U ovom slučaju pravedan rad DORH-a mora imati obvezu postupanja prema nalogodavcima (političarima) koji su zapovijedili policiji da makne političku poruku!

Autor: Nikola Kajkić/facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar