Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu! – Osvrt na trenutačnu situaciju u RH

Piše: Nada Šikić

Svjedoci smo korupcije na svim razinama društva. Hrvatski se čovjek osjeća nemoćno pred rasprodajom zemlje. Slavonija je opustošena. Nije normalno da jedan konobar u nekoliko godina stekne bogatstvo kojim kupuje pola Hrvatske, a nitko se ne pita za porijeklo imovine. Migranti, potencijalni teroristi, slobodno šeću našim granicama. Vojska na granicama? Imamo li mi vojsku? Javni mediji formiraju mišljenje zadovoljavajući svoje vlasnike.

Svjedoci smo nemilosrdnog prodora kapitalizma, nelojalne konkurencije, kao i korupcije na svim razinama društva. Ne konstatiram ništa novo, svi smo svjesni trenutka postojanja u kojem se nalazimo.

Hrvatski se čovjek osjeća nemoćno pred rasprodajom zemlje i imovine, smatra kako se, izoliranjem u svoja četiri zida kada ne čuje i ne vidi, to i ne događa, a događa se. Najsvjesniji među nama konačno počinju i pobunu u vidu prosvjeda seljaka, koje ovom prilikom podržavam.

Slavonija je opustošena. Primarno su zemlju napustili mladi ljudi koji žele mirniju i stabilniju budućnost svoje obitelji graditi u pravno uređenijim zemljama u kojima su za svoj rad odgovarajuće plaćeni. Nije normalno da jedan konobar u nekoliko godina stekne bogatstvo s kojim kupuje pola Hrvatske, a nitko se ne pita za porijeklo imovine, mada ali baš svaki državljanin ove zemlje zna tko stoji iza njega. Prijašnji vlasnik najvećeg dijela RH sada se smatra žrtvom, što u neku ruku i jeste, ali ponovno se vraćamo na porijeklo imovine.

Migranti, potencijalni teroristi, slobodno šeću našim granicama. Policija ima značajno smanjene ovlasti uvođenja reda pri obavljanju svog vrlo složenog i odgovornog posla za koji su sramno malo plaćeni. Vojska na granicama? Imamo li mi vojsku? Do prije samo dva desetljeća bili smo nepobjedivi. Sada je definitivno upitna domovinska sigurnost.

U više navrata su državljani ove zemlje pokušali iskazati svoje mišljenje u referendumskim inicijativama koje se sve redom odbijene iz raznih zakulisnih razloga. Kažu kako je referendum skup. Nije!

Danas sve obavljamo putem e-građanina, tisuće zaposlenih je tako i postalo tehnološkim viškom. Zašto se ne može referendum kao i glasovanje obavljati elektronskim putem? Kome to ne odgovara?

Jedan cijeli narod ne može misliti krivo uz pravilno informiranje, a jesmo li informirani? Javni mediji formiraju mišljenje zadovoljavajući svoje vlasnike.

Državljani naše Hrvatske moraju biti svjesni kako smo jedan od rijetkih naroda koji ima i svoju zemlju. Hoćemo li ju sada samo prepustiti u ruke onih koji su nas pokrali i opustošili ili ćemo osvijestiti činjenicu kako VLAST PROIZLAZI IZ NARODA I PRIPADA NARODU.

Predsjednica HRB-a

Prof. dr. sc. #Nada_Šikić

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar