Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

WEF: Izbori 2024. su rizik jer ljudi mogu izabrati ‘pogrešne vođe’!

Posted by Hrvatski Ratnik

Je li Donald Trump samo jedan od njih ili ipak…? LifeSiteNews nam donosi zanimljiv članak naslova: Moderator panel rasprave na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu rekao je kako “postoji rizik da će pogrešni čelnici biti izabrani” 2024. godine. – Strah od mogućeg reizbora Donalda Trumpa, koji bi spriječio globalističke planove, bio je središnja tema tijekom mnogih rasprava održanih tijekom ovogodišnjeg skupa WEF-a u Davosu…

DAVOS, Švicarska  

Moderator panel rasprave na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu rekao je kako “postoji rizik da će pogrešni čelnici biti izabrani” 2024. godine 

Haslinda Amin, glavna međunarodna dopisnica za Bloomberg News, rekla je tijekom WEF-ove rasprave pod nazivom “Globalni rizici: Što je u pošti?”  da je 2024. “kritična godina za svijet”. 

“Kako procjenjujemo izborni rizik? Postoji rizik da će biti izabrani krivi lideri. Postoji rizik da će se svijet još više rascjepkati.” 

Okrećući se Douglasu Petersonu, predsjedniku i izvršnom direktoru financijskog diva S&P Global, Amin je upitala: “Kako na to gledate kao S&P?” 

Peterson je odgovorio da je “to jedan od najvažnijih aspekata kada gledamo kreditni rizik, kada gledamo rizik zemlje u istraživanju i analitici. To je jedan od najvećih rizika ove godine.” 

Ne imenujući izravno bivšeg predsjednika Sjedinjenih Država, Peterson je očito mislio na mogući reizbor Donalda Trumpa. 

“Na sreću, Sjedinjene Države imaju vrlo jake institucije, Kongres i sudove; morat ćemo se osloniti na njih, ovisno o ishodu izbora”, izjavio je Peterson. 

“Također se moramo pobrinuti da ostanemo angažirani kroz globalne institucije, poput Ujedinjenih naroda, NATO-a i drugih organizacija diljem svijeta, a tome dodajem i trgovinske paktove.” 

Strah od mogućeg reizbora Donalda Trumpa koji bi spriječio globalističke planove bio je središnja tema tijekom mnogih rasprava održanih tijekom ovogodišnjeg skupa WEF-a u Davosu. 

U svom vatrenom obraćanju u četvrtak, predsjednik Zaklade Heritage, Kevin Roberts, rekao je da će sljedeća konzervativna administracija u SAD-u biti “upravljana jednim principom, a to je uništavanje shvaćanja koje političke elite i neizabrani tehnokrati imaju nad prosječnom osobom”. 

“I ako smijem, bit ću iskren i reći da je dnevni red, koji svaki član administracije treba imati, sastaviti popis svega što je ikada predloženo na Svjetskom gospodarskom forumu i prigovoriti svima njima, trgovina na veliko”, izjavio je Roberts. 

“Svatko tko nije spreman to učiniti i oduzeti moć neizabranim birokratima te vratiti ju američkom narodu nije spreman biti dio sljedeće konzervativne administracije”, zaključio je.

Izvor: LifeSiteNews

Poveznica na izvornu objavu ovdje

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar