Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zabrana svinjokolja u Vukovarsko-srijemskoj županiji je apsurd glupana i idiota!

Piše: Nikola Kajkić

Zabrana svinjokolja u Vukovarsko-srijemskoj županiji je apsurd glupana i nesposobnih idiota iz koalicije HDZ-SDSS! Za početak evo… ja ću imati ili praviti svinjokolju 15. prosinca 2023., pa neka mi dođu zabraniti! Samo me zanima tko će i kako, s čim i temeljem čega to učiniti!? Pa idioti, takvim principom glupih ili stupidnih odluka možete zabraniti prodaju svinjskog mesa u mesnicama, trgovačkim lancima, restoranima…

Odnosno možete nam zabraniti i da jedemo svinjetinu!

▪ Oooooo…… kakvi su to tupani i neznalice!

▪ Iskreno, pa tko upravlja našom državom? HDZ je postala stranka u koju su se uhljebili nesposobni idioti, neznalice… oholi i bahati likovi koji u bitnim trenutcima pojave svinjske gripe odlaze na godišnji odmor i hitne preventivne mjere su zakasnile!!

▪ Likovi kojima je do običnog građanina, slavonca, stalo kao nama do prošlogodišnjeg snijega, znam da mnogi ovo ne smiju komentirati iz straha za svoj posao, posao članova obitelji… za svoju egzistenciju! Ali evo ja ću im reći, glupi ste i nesposobni i tjerajte se više u tri…, spasite nas svojim odlaskom!

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
 1. Poštovani gosp. Kajkić
  Sve lijepo,točno i precizno
  dijagnosticirano!
  Kakav lijek možemo upotrijebiti da se ova pošast ne proširi i na daljnje
  godine naših života?
  Samo zajedničko okupljanje svih zdravih preostalih, moralnih i nepotkupljivih ljudi koji će svojim životima
  svjedočiti pravdi ,istini i domoljublju ali onom s početka devedesetih,osigurava nam iskupljenje iz ove kaljuže u koje nas je uvukla sadašnja vlast!

 2. Poštovani Kajkiću, ima li išta boljeg od slavonske pancete i to sa hrvatskim, domaćim jajima? Možda samo dalmatinska, ona s bure koja suši i čisti. E da, nitko s vlasti ne odlazi zamolbom!
  Valjda bi neki jači vjetar trebao zapuhati da i njih, zajedno sa ostalim bakterijama otpuše daleko od nas!
  Bog i Hrvati

  1. 100% Istina. Kreteni na kvadrat. Banda lopova uhljeba. Pitanje; svih pitanja.?!? Dokle više njihove obmane, manipulacije, destrukcije.!!!! Prema narodu i Državi sve s ciljem pogodovanja i osobni interesa raznim fukarama. Iz Te EU. Globalističko Masonske tvorevine. !!!!!