Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zadovoljna sam! To znači da čitaju i da im smeta što pišem!

Piše: Lili Benčik

SNV Milorada Pupovca mi je blokirao pristup stranicama Novosti i TV VIDA na Facebooku. To znači da čitaju što pišem, ali nemaju argumenata za osporiti činjenice koje pišem. Znači i da preko svojih medija kreiraju javno mnijenje i ne dopuštaju da se čuje druga strana. Znači i da SNV koristi novac iz proračuna RH za gušenje prava na slobodu mišljenja i izražavanja pripadnici hrvatskog naroda. To isto tako znači da krše članak 38. Ustava RH…

Zadovoljna sam!

  1. To znači da čitaju što pišem, ali nemaju argumenata za osporiti činjeničnu istinu koju pišem, pa tu istinu blokiraju.2. To isto tako znači da preko svojih medija kreiraju javno mnijenje i ne dopuštaju da se čuje i druga strana, osim njihove projugoslavenske, velikosrpske i osvajačke retorike.3. To isto tako znači da SNV kao predstavnik srpske nacionalne manjine koristi sredstva koja dobivaju po Ustavnom zakonu o pravima nacionalnih manjina za gušenje i blokiranje prava na slobodu mišljenja i izražavanja svog mišljenja pripadnici većinskog hrvatskog naroda.4. To isto tako znači da rade protuustavno, jer krše USTAV RH, članak 38. 

SNV, Milorad Pupovac i njegovi novinari nikada nisu argumentirano odgovorili na moja javna prozivanja i javna pisma koja sam im uputila, ne samo javno preko elektronskih medija, nego i osobno putem e-pošte.

Uskratili su mi slobodu javnog odgovora koju, poštujući otvoreno pravo na slobodu mišljenja i izražavanja mišljenja, nisu iskoristili, nego su kao u totalitarnom jednoumnom društvu cenzurom, odnosno blokadom, meni uskratili.

Nisu me čak ni ignorirali, da ignorancijom pokažu svoju netoleranciju prema meni kao pripadnici većinskog hrvatskog naroda, nepoštivanje mog mišljenja ili nezadovoljstva zbog stalnog prozivanja njihove neopravdane netrpeljivosti i neprijateljstva prema hrvatskom narodu, nego su me blokadom mislili ušutkati!

Neće me ušutkati jer se veoma dobro snalazim u elektroničkom medijskom prostoru i mogućnostima koji mi on pruža.

Neće me ušutkati jer ja živim i radim u svojoj domovini Hrvatskoj koju volim i poštujem, nju i njen USTAV i sve Zakone koji iz njega proizlaze, za razliku od SNV i njegovih članova na čelu s notornim Miloradom Pupovcem koji neprestano podmeću i govorom mržnje otvoreno blate i optužuju Hrvatsku, kao eksponenti velikosrpske politike u Hrvatskoj!

Tu činjenicu ne moram ni dokazivati, jer ju oni sami svojim ponašanjem svakodnevno dokazuju.

Također, za neupućene, SNV iz Proračuna dobiva ogromna sredstva za svoje NOVOSTI, za 2023. godinu 600 000 eura:

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa k’o U UU ROMANIA vrijeme Čaušeškog