Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zaluđene mase – UEFA, moćna poluga AGENDE30!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Danas je nogomet pod kontrolom biznisa, interesa i politike. U takvim okolnostima nogomet postaje izvorište onoga što negira sport. Dok o tome javno ne progovore izbornici, mediji i svi mi, do tada ćemo nemoćno gledati i trpjeti režisere prljavih rabota kojima je nogomet sredstvo daljeg širenja razdora, netrpeljivosti i mržnje među ljudima. To je u potpunoj suprotnosti onoga što je zapravo najvažnija sporedna stvar na svijetu!

Ovih dana MASE su zaluđene najvažnijom stvari na svijetu, NOGOMETOM!! Doista, nogomet je više od sporta, politike, rata i mira, neizvjesne svakodnevnice koja nas okružuje… U kojoj grcamo spajajući kraj s krajem dana, kako bi preživjeli.

No, poput SVIH segmenata u društvu, i sport, poglavito nogomet, pod kontrolom je tzv. AGENDE30.

Stoga i sadašnji nogometni EURO odvija se pod najstrožom kontrolom nevidljivog ‘ŽIRIJA’, čije rezultate djelovanja vidimo za vrijeme trajanja nogometnih utakmica.

NEVIDLJIVI ŽIRI djeluje kao i za vrijeme natjecanja pjesme za EUROVIZIJU, odlučuje pobjednika poput izbora za HRVATSKI a naročito za EU parlament, čiji izbor je obilježen obmanama, krađama glasova, naštimavanjima rezultata izbora, falsificiranjem izbornih lista, NEREGULARNOSTIMA.

Tako je i sada u Njemačkoj na djelu BRUTALNA UEFA-ina SELEKCIJA čija će nogometna reprezentacija PRIMARNO, nakon prvog kruga natjecanja, pakirati kofere i otputovati kući.

Doista, ovo što gledamo na nogometnom EUru nije natjecanje već UEFA-ina selekcija, koja reprezentacija NE SMIJE PROĆI U DRUGI KRUG NATJECANJA!!

Na koji način je izbačena Hrvatska nogometna družina svima je manje više poznato. O tome se piše i priča kod nas u Hrvatskoj. Analizira se suđenje koje je bilo kakvo je bilo. Činjenica je kako je izravno utjecalo na rezultat meča. Pokradeni su Hrvati u utakmici s Italijom i to nije upitno. Izbačeni su s turnira i otputovali su kući.

No, UEFINA KUHINJA, koju je prošla nogometna reprezentacija ČEŠKE, potkrijepljuje sve teze i pokazatelje vezane za izbacivanje Hrvatske, kako se i na ovom prvenstvu najmanje radi o REGULARNOM sportskom natjecanju, sportskom događaju već se radi o JAVNOJ I BRUTALNOJ DEMONSTRACIJI NAJMRAČNIJIH SILA KOJE NEMAJU NIKAKVE VEZE SA SPORTOM – NOGOMETOM.

Podsjetimo se, u utakmici s Portugalom Česima je u zadnjoj minuti utakmice ukraden bod. Nakon očitog faula nad igračem Češke, kojega samo sudac vidio nije, Portugal osvaja loptu i postiže pobjedonosni gol!! Sudac svira kraj utakmice!

Za mase, pobijedio je Portugal i Ronaldo, nogometna ikona, a ne sudac, UEFA-ina poluga na nogometnom terenu!

Ali prava demonstracija svega MRAČNOGA, što obilježava ovaj EU nogometni turnir, ČEHE čeka na utakmici s TURSKOM.

Vidi se kako Turci, u natjecateljskim i regularnim okolnostima, s ČESIMA u ovoj utakmici teško mogu ostvariti i bod a kamo li pobijediti. No, tada na GLAVNU SCENU OPET stupa UEFA i njezin potrčko, SUDAC UTAKMICE koji čini sve kako bi TURSKA POBIJEDILA. Crvenim kartonom osakaćuje ČEŠKU.

Isti kriterij UEFA-ino POTRKALO ne primjenjuje kada igrač Turske, koji ima žuti karton, laktom udara Češkog igrača u glavu?! I nije bitno što SVI VIDE očitu krađu, očitu devastaciju i JAVNO poniženje reprezentacije ČEŠKE. ‘SVIJET’ će govoriti o Turcima koji su ZASLUŽENOM pobjedom izbacili ČEHE s turnira, iako to nije istina!!

Koliko su LICEMJERJE I KUKAVIČLUK proželi nogometni svijet vidi se u činjenici kako SVI koji se bave nogometom ne dižu svoj glas u obranu NOGOMETA, SPORTA, ovog natjecanja, u obranu nas, koji volimo nogomet… I TAKO DALJE.

Šuti se o ATENTATU NA NOGOMET I ŽRTVI KOJOM JE JUČER BILA HRVATSKA, A DANAS JE ČEŠKA, A SUTRA ĆE BITI NEKA DRUGA NOGOMETNA REPREZENTACIJA koja nije u krugu favorita ‘ŽIRIJA’/ UEFE, POLUGE AGENDE 30!

Umjesto da svoje tvrdnje potkrijepljuje i na primjeru ČEŠKE, kako zbog SUDAČKE KUHINJE se Hrvatska nije našla u daljem krugu natjecanja, selektor HR reprezentacije, Zlatko Dalić, o BESRAMNOJ KRAĐI, IZBACIVANJU I JAVNOM PONIŽENJU ČEŠKE OD STRANE UEFE, do danas nije progovorio niti riječ?! Kamo li se usudio ovo natjecanje označiti NEREGULARNIM?!

Previše bi to bilo i za našu DOMOLJUBNO/BOGOLJUBNU NACIONALNU IKONU.

A imao bi potpuno pravo. Štoviše, ZAJEDNO S ČESIMA dati izjavu, osvrt o tome kako se selektiraju reprezentacije koje se izbacuju s prvenstva a kako one koje odlaze u dalje natjecanje. Bio bi to ŠAMAR UPUĆEN GAZDAMA/REŽISERIMA I OVOG NOGOMETNOG NATJECANJA..

Doista, zašto tako ne nastupe likovi poput Zlatka Dalića, a i mnogi drugi kompetentni koje masa diže na oltar BOGOLJUBLJA I DOMOLJUBLJA?!

Odgovor je jednostavan. Zato jer u suštini NIKOME nije u interesu ISTINI POGLEDATI U OČI, A KAMO LI JU IZNIJETI PRED JAVNOST, JER TO TAKOĐER NIJE U INTERESU KREATORA AGENDE30!!

Stoga pod hitno moramo nogomet oteti iz ruku ZELENAŠA, PREKUPACA, NAKUPACA… i vratiti ga NAMA! NOGOMET TREBA VRATITI NOGOMETU!! Neka javnost uživa u ISTINSKOM NOGOMETU.

Danas je NOGOMET pod kontrolom biznisa, interesa i POLITIKE. U takvim okolnostima NOGOMET postaje izvorište onoga što negira sport.

Dok o tome JAVNO ne progovore izbornici, mediji i svi mi, do tada ćemo NEMOĆNO gledati i TRPJETI REŽISERE PRLJAVIH RABOTA kojima je NOGOMET SREDSTVO DALJEG ŠIRENJA RAZDORA, NETRPELJIVOSTI I MRŽNJE MEĐU LJUDIMA.

To je u potpunoj suprotnosti onoga što je zapravo NAJVAŽNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU ZVANA NOGOMET!

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. To je nogomet. Mozda ne pratite HNL, ali tako se krade i u domacem prvenstvu. Nista nije cudno. Moralne vrijednosti su 0. Luka Modric heroj nacije stiti kriminalca Mamica na sudu, ali to se presuti.
    Hajduk ukazuje na nepravilnosti i zeli pravedno prvenstvo (Lokomotiva kao Dinamo 2 nema pravo nastupa u istom rangu natjecanja kao Dinamo), pa ga se ismijava.
    Sad kad se takva lakrdija dogada na velikoj sceni, sad svi pisu o tome.
    Treba krenuti s uvodenjem moralnog i pravednog nogometa od najranijih uzrasta. Cak i u djecjem nogometu pobjeduje momcad u kojoj igra klimac od bogatasa.
    Zapitajmo se svi kuda plovi ovaj brod.