Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zeleni plan za Zagreb iliti kuda idu divlje svinje?

Piše: Darijo Žepina

Ovih dana svjedoci smo raznih šala i pošalica na račun našeg vrlog gradonačelnika i njegovih sekretara koji su naš grad pretvorili u ruglo. Ni najstariji žitelji glavnog grada ne pamte da je grad ovako loše izgledao. Grad je prljav, smeće leti na sve strane, kante za smeće i zeleni otoci šire nesnošljiv smrad jer, naravno, ne odvozi se na vrijeme, niti sukladno rasporedu odvoza smeća. Trava nas lagano preuzima…

Trava nas lagano preuzima, uskoro će svjetske producentske kuće moći snimati nove nastavke Tarzana u gradskim parkovima, a mi koji imamo pse moramo uložiti u GPS uređaje ili zvonca jer kada nam psi uđu u bilo koji park u gradu nema šanse da ih vidimo.

Neki dan mi prijateljica, koja inače šeće Maksimirom, prepričava stravične prizore porušenih stabala i općeg nereda. U svojoj šetnji naišla je na tri radnika koji rade na uklanjanu srušenih stabala i jedan od njih joj je rekao kako, obzirom na količinu posla i kako su svega njih tri na terenu, trebat će minimalno 10 godina da sve raščiste.

Je li možda gradonačelniku ili upravi Hrvatskih šuma palo na pamet da se napravi neka radna akcija i da se srušena stabla doniraju socijalno ugroženim sugrađanima kako bi im se na taj način osigurala drva za ogrjev?

Nažalost, puno naših sugrađana ovu zimu će provesti bez grijanja jer nemaju mogućnosti isto si priuštiti.

Naravno da nije, nemaju oni socijalne empatije niti inteligencije, ali imaju strašno “dobra” obećanja, evo, kaže gradonačelnik da će se sve u gradu srediti idući mjesec, je li mislio na rujan? Živi bili pa vidjeli.

Udruga Hrvatsko BILOUdruga Hrvatski Ratnik i Udruga Hrvatska Mati uputile su nadležnima zahtjev da nam omoguće da organiziramo radnu akciju i pomognemo u čišćenju Maksimira, i da se ta srušena stabla doniraju kao ogrjevno drvo za socijalno ugrožene sugrađane.

Ne tako davno isti taj vrli gradonačelnik sa svojom „prepoštenom“ i nadasve socijalno osjetljivom ekipom probisvijeta, koji zajedno s njim u životu radili pošteni posao nisu jedan jedini dan, već navikli na lagodan život isisavajući novce preko svojih mnogobrojnih udruga, a krijući se iza projekata koji su u startu bili fingirani i kao takvi osuđeni na propast.

Kada sam, opet ne tako davno na Zrinjevcu sazvao press konferenciju kao GT tadašnje mi stranke i javno obznanio brojke samo dijela svih tih novaca koje su “uprihodili” sljednici Podemos politike, niti jedan, ali niti jedan od glavnih medija nije to prenio, dapače, jedan vrli i nadasve osebujni novinar, plaćeničko smeće, pokušao je banalizirati izneseno na toj press konferenciji pokušavajući obraniti neobranjivo, a posebice ga je naljutilo moje javno upućeno pitanje kada su i kako točno novac isisan na ine udruge pretočili u novac kojim se financiraju političke akvizicije platforme Možemo?

Kada saberete sve te puste milijune koje su “isisali” ne može se čovjek zapitati drugo doli tko je tu lud?!

Udruga Hrvatski Ratnik/Udruga Hrvatsko BILO/Udruga Hrvatska Mati

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Biti će još i gore! Nema poštenja, samo pljačka lopova nad poštenim građanima! Odite na sve i jedan portal političara pa saznajte što su pošteno napravili? Ništa, ama baš ništa, osim što znaju obećavati i lagati!!!!????