Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Australija potpisala ugovor s WEF-om da ukine sve banke radi društva bez gotovine!

Posted by Hrvatski Ratnik

Australija je potpisala sporazum WEF-a prema kojem će se zatvoriti sve veće banke u zemlji i tako prisiliti građane da prijeđu na potpuno bezgotovinsko društvo. – Vjerojatno ste svi na vijestima čuli kako guverner HNB-e Vujčić najavljuje digitalni novčanik, a novinari to hvale na sva zvona kao nešto izvrsno. Australija je prva u ukidanju fizičkog novca ali, kako stvari stoje, i mi smo uskoro na redu! Stoga glasujte za HDZ i SDP, u njima je spas!!! 

Članak koji je objavio From the Trenches World Report’ a prenio InfoTeam donosimo u nastavku…

Australija je potpisala sporazum Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) prema kojem će se zatvoriti sve veće banke u zemlji i tako prisiliti građane da prijeđu na potpuno bezgotovinsko društvo.

Bankwest, podružnica Commonwealth Bank of Australia (CBA), prva je banka koja je zatvorila svoje podružnice i premjestila preostalih 15 podružnica Commonwealth Bank of Australia u nastojanju da do listopada 2024. postane potpuno digitalna.

Agenda nastavlja dalje!

Naturalnews.com izvještava:

Ova najava dolazi u trenutku kada kompanija za bankarski softver Constantinople sa sjedištem u Sydneyu, startup koji su osnovala dva bivša direktora velike banke Westpac, predstavlja novu aplikaciju pod nazivom Business+. Tvrde da će ova aplikacija biti sveobuhvatna mobilna aplikacija koja može ponuditi prvu end-to-end platformu za digitalno bankarstvo u Australiji za 2,4 milijuna tvrtki s manje od 10 zaposlenika.

CBA i Westpac dvije su od australske “velike četvorke”, odnosno četiri najveće banke koje tradicionalno dominiraju australskom bankarskom industrijom u smislu tržišnog udjela, prihoda i ukupne imovine. Druge dvije su ANZ i National Australia Bank.

Australski prijelaz na bezgotovinsko društvo nailazi na blokade

Australija prelazi na bezgotovinsko društvo brže nego bilo gdje drugdje. Prošle je godine Australsko bankovno udruženje izvijestilo da je korištenje plaćanja digitalnim novčanikom na pametnim telefonima i satovima poraslo sa 746 milijuna AU$ (494,28 milijuna $) u 2018. na preko 93 milijarde AU$ (61,62 milijarde $) u 2022.

Unatoč tome, reakcija na zatvaranje poslovnica Bankwesta pokazuje da još uvijek postoji snažno protivljenje prijelazu Australije na potpuno bezgotovinsko društvo.

Mnogi klijenti banke negoduju zbog njezine odluke da postane prva velika digitalna banka u Australiji.

“Kako se usuđuju ograničiti naš pristup našem vlastitom novcu i njihovim uslugama koje bi nam trebale biti široko dostupne”, rekla je Lyn koja će, nakon više od tri desetljeća odanosti Bankwestu, zatvoriti sve svoje račune u banci nakon “bezobzirnog” poteza koji će ranjivim klijentima otežati pristup financijskim uslugama.

Ovo nije prvi put da koriste Australiju kao poligon za testiranje. Učinili su to zaključavanjem; htjeli su vidjeti koliko daleko mogu ići, i otišli su prokleto predaleko.

Izvor: Infoteam

Cijeli članak možete pročitati na poveznici ovdje.

Photo by Catarina Sousa / Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Na žalost rijetki će vas pročitati pa ako i počnete priču što ste pročitali i debelo o tom razmislili proglase vas osobom koja vjeruje u teoriju zavjere. Mogu vam samo napisati treba dobro poznavati svoj narod(Milanovic) pa prihvatiti činjenicu i pomiriti se da smo stvarno naivan narod. Ostati ću u okviru pristojnosti iako bih mogla o nama kao narodu dosta razočarana. Pri tom mislim i o sebi jer sam dio tog naroda.