Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Blog

Temeljni motiv uništenja ljudske vrste /3/

Piše: Vjekoslav Škreblin

Ljudsko je društvo stvorilo tehnologiju kojom informacije putuju s jednog kraja svijeta na drugi kraj svijeta brzinom svjetlosti. Stvorilo je sustave koji prodiru čak i u najmračnije kutke uma. Ne može se kao nekada skrivati niti najbrižnije do danas čuvane tajne, prijevare, kvazinauka, a poglavito istina. Kako nam povijest lažno prikazuju.

Pročitaj više…

Iz Srbije ništa novo: Ivica Dačić opet lansira velikosrpske laži

Piše: Vjekoslav Krsnik

Da se u agresivnoj politici Beograda prema Hrvatskoj ništa nije promijenilo najnoviji je dokaz istup srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića, poznatog i po nadimku “mali Slobo“. Njemu je zasmetala inicijativa europarlamentarke Željane Zovko, koja je i potpredsjednica Kluba zastupnika Europske pučke stranke, da se u Europskom parlamentu organizira konferencija pod naslovom “Alojzije Stepinac – svjedočanstvo vjere, ustrajnosti i nade“.

Pročitaj više…

Anto, skini kapu! – iliti djeca samog vraga

Posted by Hrvatski Ratnik

Smrt je odnosila svoj danak i noću i danju. Gledali  smo ju u oči već danima i u očaju ju iščekivali kao da će nam s njom naše muke prestati. Osjećao sam da tu više nema nade. Jedino što mi se vrtilo po glavi je misao da nikad više neću ugledati ćaću i mater i najmlađeg brata. Majko moja mila što nam to rade, budila su me pitanja iz trena u tren.

Pročitaj više…

Urbi et orbi! O nezavisnosti i pismenosti!

Piše: Mario Škorin

Pitam se kada će Sabor usvojiti zakon po kojem će se Hrvati i zakonski moći staviti u svoje okvire u Hrvatskoj, tako da bude zakonito na trgovinama, javnim zahodima i prijevoznim sredstvima staviti tabele na kojima će pisati: „Zabranjeno za Hrvate i pse!“ Jer smo upravo na tom putu!

Pročitaj više…

Nigerijci prosvjeduju zbog prisilnog ukidanja gotovine

Posted by Hrvatski Ratnik

Nasilni prosvjedi u Nigeriji otkrivaju da bi natjerati prosječne ljude da prihvate digitalne valute središnje banke (CBDC) moglo biti teže nego što bi vladini dužnosnici željeli. Nigerijci su odnedavno izašli na ulice kako bi prosvjedovali zbog nestašice gotovine uzrokovane vladinim politikama usvojenim kako bi se zemlja gurnula u usvajanje digitalne valute središnje banke (CBDC).

Pročitaj više…

Šokantni podaci iz tajnih dokumenata

Posted by Hrvatski Ratnik

Tajni dokumenti potvrdili da cijepljena djeca imaju šokantnih 30.200 % veću vjerojatnost da će umrijeti u odnosu na necijepljenu. Američki liječnici priznaju da su tijekom ‘pandemije’ ubili desetke tisuća pacijenata stavljajući ih na respiratore. Procjenjuje se da je Remdesivir ubio 100.000 Amerikanaca. Dr. Byram Bridle traži nekoga da mu objasni biologiju jer ‘trans žene’ nemaju grlić maternice???

Pročitaj više…

Nizozemski poljoprivrednici dobili većinu u Senatu

Posted by Hrvatski Ratnik

Nizozemski poljoprivrednici dobili potporu goleme većine na izborima u srijedu. Procjenjuje se da je 61% Nizozemaca izašlo na izbore što je najveći odaziv u 30 godina. “Net zero” agenda može značiti “nula” svega i svačega, a što zapravo znači? Da ništa neće ostati nakon što se postigne nulta razina ugljika? O ovome nećete čitati u glavnim medijima.

Pročitaj više…

SAD priznaju: Na tisuće kostura divova uništeni kako bi se sačuvala teorija evolucije

Posted by Hrvatski Ratnik

Vrhovni sud SAD-a primorao je ustanovu Smithsonian da objavi tajne dokumente s početka 20. stoljeća koji ukazuju na to da je ova organizacija bila umiješana u veliko povijesno zataškavanje dokaza o ostacima divovskih ljudi koji su otkriveni diljem Amerike i za koje im je naređeno da ih unište kako bi se zaštitila mainstream kronologija o ljudskoj evoluciji koja je postojala u to vrijeme.

Pročitaj više…