Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Blog

Razlozi zbog kojih je Dmitar Zvonimir bio izdajnički hrvatski kralj!

Posted by Hrvatski Ratnik

Nakon smrti kralja Petra Krešimira IV, obzirom da Petar nije ostavio iza sebe muškog nasljednika, pravo na hrvatsku krunu imali su Slavac, te još prije njega Krešimirov nećak Stjepan. Zvonimir je kao ban uzurpirao vlast i utamničio Krešimirovog nećaka Stjepana, te ga prisilio da se pismeno odrekne hrvatske krune. Nakon što je silom uzurpirao prijestolje, Zvonimir radi presedan i kao hrvatski kralj podređuje vlast Rimu:

Pročitaj više…

Dokle ide ovo čovjekobrižno ludilo pokazuju slijedeće vijesti

Posted by Hrvatski Ratnik

Milijarder i filantrop Bill Gates kaže da planira posjeći i zatim zakopati 70 milijuna hektara šume diljem Sjedinjenih Država, što prema njemu može smanjiti globalno zatopljenje. U udaru na osobna medicinska prava i slobode, arbitar iz provincije Britanska Kolumbija presudio je u korist neovisne tvrtke koja je otpustila svoje zaposlenike koji nisu primili cjepivo protiv Covida, rekavši da je njihov otkaz bio “razuman”. 

Pročitaj više…

Tko je i zašto je Nada Šikić najbolji izbor za Hrvatsku? – 2 dio

Posted by Hrvatski Ratnik

Kako smo već u samom startu, osnivanjem nove političke stranke Hrvatsko Bilo, izazvali panične reakcije i strah kod vladajuće kaste, a što nam je u stvari kompliment, tako smo i očekivali napade svih dobro plaćenih HDZ-ovih trolova. Ali dugovi dragi kad nas već pokušavate diskreditirati, a još nismo ni počeli raditi, onda činite to bar činjenicama i argumentima, a nemojte se spuštati na vrijeđanje na osobnoj razini, i prije svega pročitajte članak.

Pročitaj više…

Udariti gdje ih najviše boli – 3. dio

Piše: Vjekoslav Škreblin

Doug Lamborn, američki Republikanski kongresnik iz Kolorada, prozivajući kriminalca na čelu Hrvatske Andreja Plenkovića, ne razobličuje uzrok stanja svekolike korupcije u kojoj se guši Plenković i njegova presuđena i od suda potvrđena zločinačka organizacija. Da li /ne/svjesno, kongresmen zapravo raskrinkava i lanac kriminala na ovim prostorima čija su najjača karika činovnici odmetnute američke administracije na Balkanu!!

Pročitaj više…

Tko je i zašto je Nada Šikić najbolji izbor za Hrvatsku?

Posted by Hrvatski Ratnik

Kako su već počela podmetanja čelnim ljudima nove stranke Hrvatsko Bilo, a osobito predsjednici Nadi Šikić, dužni smo svima pojasniti tko je Nada Šikić i što je učinila za Hrvatsku u svega 6 mjeseci svog ministrovanja. Ta žena je zadužila Hrvatsku više nego svi ministri u povijesti RH zajedno. Nada je iz politike izašla siromašnija nego je bila kad je u nju ušla, a Hrvatsku je spasila od bankrota teškog 100 milijardi kuna, a sve nas od dužničkog ropstva.

Pročitaj više…

Osnovali smo novu političku stranku Hrvatsko Bilo

Piše: Miro Perković

Jučer, 24. rujna 2023., u Zagrebu, u hotelu Westin, osnovana je nova politička stanka ‘Hrvatsko Bilo’ (HRB). Utemeljitelji i osnivači stranke su naše tri udruge Hrvatski Ratnik, Hrvatsko Bilo i Hrvatska Mati. Na osnivačkoj skupštini je nazočilo skoro 150 osnivača te nekoliko istaknutih pojedinaca koji su došli kao gosti kako bi podržali novu političku opciju. Detalje programa novoosnovane stranke objavit ćemo naknadno.

Pročitaj više…

Najvažnija otkrića o logoru Jasenovac by Igor Vukić

Posted by Hrvatski Ratnik

Vjerojatno najgnusnija laž koja se nalazi na popisu Javne ustanove – spomen područja Jasenovac jesu imena 20.101 djeteta navodno ubijenog u Staroj Gradišci i Jasenovcu. Sudbina djece uvijek izaziva jake osjećaje, pa su tvorci mita o Jasenovcu djecu često koristili u propagandne svrhe. – piše Igor Vukić u svom članku, objavljenom u Hrvatskom tjedniku 27. travnja ove godine, u kojem donosi četiri najvažnija otkrića o logoru Jasenovac…

Pročitaj više…

O komarcima: Brate, bodu beštije a i ima ih kao nikad prije!

Piše: Miro Perković

Ovo je nešto što jednostavno moram podijeliti budući sam ipak bio prilično zatečen viđenim i trenutno mi je kroz glavu proletjela čudnovata teorija koja povezuje one komarce što ih je čelnik naše metropole, koji se od nedavno odaziva na Mili Trpudupac, uvezao iz Italije i još ih platio našim novcem, i one bocke što ih naš Minimi ministar dobavi kako bi nas spasio od “najstrašnije pošasti” našeg doba. A ja kao pravi teoretičar zavjere pravo u sridu.

Pročitaj više…

Femicid diskriminacija iliti štetnost Istambulske konvencije

Piše: Lili Benčik

Ima primjera nasilja nad ženama, to nije sporno i to treba primjereno kazniti! Međutim, s druge strane ima puno primjera žena i majki koje podmuklo manipuliraju i koje se nakon razvoda osvetnički ponašaju prema bivšim partnerima koristeći pri tome djecu. Rodna ideologija narušila je prirodni tijek muško-ženskih odnosa. I mada pristalice Istanbulske konvencije to niječu, ali rađamo se kao osobe točno određenog spola, a ne roda.

Pročitaj više…

Eto, zbog toga ste ti i tvoja stranka izdajnici, Pelenkoviću!

Posted by Hrvatski Ratnik

“Krajnja desnica nas zove izdajnicima zbog toga što koaliramo s manjinama.” – Andrek Pelenković. E moj Pelenkoviću! – Piše Ilija Vincentić na svom Facebook profilu u vrhunski napisanom odgovoru koji vrijedi svake sekunde čitanja. – Kao prvo, oni nisu KRAJNJA desnica. Jer da jesu, ne bi ti bez otpora i nekažnjeno radio to što radiš, niti bi tvoji koalicijski partneri haračili Hrvatskom. I ti to dobro znaš. U Hrvatskoj nema desnice, a ponajmanje krajnje.

Pročitaj više…