Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Bijeli tragovi iznad Zagreba

Piše: Željko Škrinjar

Dugotrajni bijeli tragovi koji nastaju preletom zrakoplova, kakve sve češće i sve više viđamo u atmosferi, nisu nimalo bezazlena pojava. Takvi tragovi sadrže sitne čestica koje u atmosferi izazivaju različite učinke. Njihov sastav može biti raznovrstan, a često se u tom kontekstu spominju aluminij, barij, stroncij…

Povod, ali i opasnosti koje iz toga proizlaze mogle bi biti:

 • Vojne potrebe
 • Upravljanje vremenskim prilikama (klimom)
 • Utjecaj na raspoloženje i na zdravlje živih bića
 • Onečišćenje zraka, vode i tla
 • Nedostatak pitke vode i hrane

Sitne čestice putem zraka, vode (oborina) ili tla (hrane) dospijevaju u konačnici u naš organizam i mogu izazvati brojne zdravstvene probleme. Takve čestice su izrazito malih dimenzija pa od njih naše tijelo nema učinkovitu zaštitu.

Ako se primijene umjetna elektromagnetska polja određenih svojstava, situacija može postati još gora. Jedan mogući mehanizam je povećanje propusnosti krvno-moždane barijere, nakon čega takve čestice mogu doprijeti u moždano tkivo, što može izazvati brojne zdravstvene poremećaje. Svjedoci smo porasta broja neuroloških, kardiovaskularnih i drugih zdravstvenih problema, od Alzheimerove bolesti, različitih oblika demencije, sindroma autističnog poremećaja na dalje…

Teško se može reći da postoji pravilnost u vezi pojave bijelih tragova u atmosferi, ali, može se raspoznati da postoje određeni ciklusi. Jedan takav ciklus obuhvaćen je ovim videom, a odnosi se na razdoblje od 5. do 20. listopada 2022. godine. Znakovito je da su se u tom vremenskom razdoblju ljudi pojačano tužili na zdravstvene smetnje i probleme kao što su nesanica, nedostatak energije i koncentracije, tupost, letargija, zimica i drhtavica, znojenje, mučnina, proljev, bolovi u kostima, zglobovima i mišićima, smetnje u disanju, smetnje s vidom…

Stave li se bijeli tragovi u kontekst takozvanih klimatskih promjena, dovoljno je razloga za zapitati se jesu li klimatski ekstremi rezultat (posljedica) spontanih, svakodnevnih čovjekovih aktivnosti ili uzroci mogu biti i druge naravi.

Video by Željko Škrinjar

Svi bi trebali pogledati ovaj video materijal, osobito Plenković i Milanović!

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
 1. Karlo Staklenac
  1 STUDENOGA, 2022

  Prije 5 – 6 god Na Facebooku se pojedinačno objavljivala opširna informacija o tzv. Chemtreilerima na našem nebu i njihovu porijeklu. Bile su priložene originalne fotografije o unutrašnjosti putničkih aviona punih kontejnerima otrova. Raspršivači su montirani na izlaznom dijelu avionskih motora. Opširne informacije su pratile kako naša Vlada prima za takve servise poprilične sume novca. U poznatoj TV emisije “Na rubu znanosti” Na ovu spomenutu temu izdali su knjige. Ja sam se potrudio te sam i ja pomogao Te inforemacije objavljivati na mojoj stranici jer nisam se mogao preećuditi koliko se malo o tome zna u javnosti. Toliko za sada. Javite mi se.

  Odgovori

  Karlo Staklenac
  1 STUDENOGA, 2022

  Gore priloženo i poslano ! Svisvete. 1. Studeni 2022.

  Odgovori

 2. Prije 5 – 6 god Na Facebooku se pojedinačno objavljivala opširna informacija o tzv. Chemtreilerima na našem nebu i njihovu porijeklu. Bile su priložene originalne fotografije o unutrašnjosti putničkih aviona punih kontejnerima otrova. Raspršivači su montirani na izlaznom dijelu avionskih motora. Opširne informacije su pratile kako naša Vlada prima za takve servise poprilične sume novca. U poznatoj TV emisije “Na rubu znanosti” Na ovu spomenutu temu izdali su knjige. Ja sam se potrudio te sam i ja pomogao Te inforemacije objavljivati na mojoj stranici jer nisam se mogao preećuditi koliko se malo o tome zna u javnosti. Toliko za sada. Javite mi se.

 3. Hrvatski Ratnici su jedni od rijetkih koji razumiju, osjećaju i vide što nam se događa s okolišem i narodom koji tu živi. Područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine se želi isprazniti od domaćeg stanovništva na bilo koji način a iz ovog istraživačkog video uratka vidimo da se koristi i najsuvremenija elektromagnetska tehnologija i toksični metalni aerosoli za postizanje tog paklenog cilja. Ovi događaji imaju svoj povijesni temelj kao što su tekstovi iz časopisa Neue Rheinische Zeitung-a Karla Marxa iz 1848. godine gdje on piše da Hrvate treba potopiti u Dunavu i izbrisati s lice zemlje, ili pak tajni Londonski ugovor iz 1915. godine gdje britanci (Englezi) nude i dijele hrvatske zemlje Srbiji, Italiji, Austrougarskoj ili ako se raspadne dvojna monarhija dio bi pripao Mađarskoj. Prosječnom Hrvatu nije jasno da se takvo djelovanje događa i danas.

  Karl Marx [“Neue Rheinische Zeitung” Nr. 135 vom 5. November 1848]

  Peitschen dies Gesindel in die Donau,
  Stäupen fort dies freche Lumpenpack,
  Die Bettler, hungrig, ihres Lebens müde,
  Ein Schwarm Landläufer, Schelme, Vagabunden,
  Kroatenabschaum, niedre Bauernknechte,
  Die ausgespien ihr übersättigt Land
  Zu tollen Abenteuern, sicherm Untergang.
  Geschrieben von Karl Marx.

  Londonski tajni ugovor 1915. – hrvatski prijevod PDF
  https://hrcak.srce.hr/file/315719

  1. I na sve navedeno uz Ugovor o pristupanju RH u EU, potpisan je i Ugovor o pristupanju Europskoj zajednici za atomsku energiju EUROATOM ( European Atomic Energy Community) sa svrhom stvaranja posebnog tržišta za atomsku energiju.