Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Danas smo u hrvatskom Saboru. Dašak svjetla u tmini.

Piše: Srećko Sladoljev

Nisu nas, kao svojedobno u Bruxellessu, preusmjerili u Kazalište lutaka, ali su nam ograničili kretanje, ukinuli stanku za odmor i uskratili predviđeni ručak. Stigla mi je i neka čestitka. Međunarodno sam kriv. Možda Grčka traži moje izručenje jer navijam za Dinamo? Odmah sam proslijedio ministru. On navija za Rudeš. Moje pitanje / komentar predavačima u Saboru je slijedeće: U IME NARODA! Poštovani, Hrvatska nije samo nogometna velesila…

Hrvatski znanstvenici u ‘kućnom pritvoru’, među prvima u svijetu ispravno su reagirali na sve PLANdemije, ‘vojne operacije’ zamotane u ambalažu ‘sveopće brige za ljude’.

Iz pozicije stručnog člana Regulatora (bilo proizvođača ili distributera cjepiva) Hrvatska je prva u svijetu odbila nabavku cjepiva protiv svinjske gripe, mjesec dana prije nego je isto učinila poljska ministrica zdravstva. Također, čak dvije godine prije nego je i službeno potvrđena povezanost cjepiva i ALSa (amniotrofična lateralna skleroza!) od strane britanskog Regulatora, Hrvatska je takav razvoj i predvidjela.

Kod kovid ‘vojne operacije’ među prvima točno je predvidjela pravi tijek i posljedice bolesti, objasnila nevjerodostojnost i manipulacije PCR testovima (Imunološki zavod je npr. putem Letters to the Editors na nevjerodostojnost PCR rezultata, zbog pogrešnog uzorkovanja, na to upozorio prije više od 20 godina pa je vjerojatno i zbog toga WHO na drugačiji način redefinirao način uzimanja uzoraka krvi za PCR testiranje!) povezali rizičnu grupu primatelja sezonskih cjepiva protiv gripe s umiranjem od kovida (zbog anti-interferonskih protutijela kod takvih!), na molekulskoj razini objasnila mogući način facilitacijskog (via Interferon preko kariomembrana) antivirusnog djelovanja Ivermectina, već 2021. predvidjela ‘galopirajuće tumore’ nazvane kasnije turbotumorima i druge stvari.

Pitanje glasi:

Tijekom 2021 i 2022. objavljeni su i kasnije povučeni znanstveni radovi koji su upućivali na inhibicijske učinke SARS CoV Spike informacija (via DNA plazmidi ili via mRNA lipovektori) na sposobnosti enzimskih sustava HA, NHEJ i MMR da popravljaju prisiljene i neprisiljene pogreške na molekulama DNA kako se greške (mutacije) ne bi prenijele na potomstvo (mutacije = tumori).

Također je otkriveno da se usporedno s turbotumorima uspostavlja i humoralno okruženje visokim koncentracijama imunoglobulina klase IgG4! Zanimljivo, pojava IgG4 klase imunoglobulina događa se i npr. kod alergen-specifične imunoterapije (SIT) ili hiposenzibilizacije. Postupkom hiposenzibilizacije smanjuje se koncentracije antigen (alergen)-specifičnih REAKTIVNIH protutijela klase IgE, a povećava koncentracija antigen (alergen)-specifičnih AREAKTIVNIH protutijela klase IgG4. IgG4 protutijela nazivaju se i ‘blokirajućim protutijelima’.

Pitanje, ima li blokada sustava popravaka DNK i posljedična masovna pojava mutacija u potomstvu visokoregenerirajućih tkiva (probavni trakt, krvotvorna i žljezdana tkiva), zbog mRNK cjepiva, nešto zajedničko s procesom ‘adaptacije’ (tolerancije) organizma na alergene, ovdje tolerancije imunološkog sustava na masovne DNK mutacije, tolerancije na masovno izbijajuće tumore?

Srećko Sladoljev, ex. voditelj Razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda Zagreb, Hrvatski akademik

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Poštovani gosp.Sladoljev
    Hvala Vam na istini koju neumorno širite i zbog toga trpite napade globalističke i
    unutarizdajničke udbaške klike.