Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Darija Dugina, žrtva atentata jer je kći antiglobalista, počivala u miru Božjem!

Piše: Šime Žgela

Darija Dugina je kći ruskog filozofa Aleksandra Dugina poznatog po svojim izrazito antiglobalističkim stavovima. Dugina je stradala 20. kolovoza oko 21 sat u Moskvi u eksploziji naprave koja se nalazila u njenom vozilu. Istražni komitet Ruske Federacije je priopćio kako podaci istrage pokazuju da je zločin u kojem je poginula Darija Dugina bio ranije planiran i naručen.

Darija je rođena 1992. godine, diplomirala je na Filozofskom fakultetu Moskovskog državnog univerziteta “Lomonosov”.

Dakle, očigledno je da globalisti ne misle stati u provođenju svojih planova i sotonske agende, njihovo ludilo ide do te mjere da udaraju na obitelj i djecu svih onih koji ne dijele njihove stavove i ne slažu se s njima. Naime, otac poginule Darije je Aleksandar Dugin, ruski politički filozof, sociolog i geopolitičar koji podržava rusku specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Darija je, također, u jednom intervjuu izjavila kako dijeli identične stavove sa svojim ocem, te kako su sankcije koje su Rusiji nametnule SAD, Kanada, Australija i Velika Britanija potvrda da su ona i njen otac na strani istine u borbi protiv globalizma.

U nastavku prenosimo riječi Aleksandra Dugina prije otprilike 6 mjeseci:

“Ovo nije rat protiv Ukrajine. To je sučeljavanje s globalizmom kao integralnim planetarnim fenomenom. To je konfrontacija na svim razinama, geopolitičkoj i ideološkoj. Rusija odbija svaki oblik globalizma, unipolarnost, atlantizam, zapravo liberalizam, antitradiciju, tehnokraciju, ustvari Veliki Reset. Poznata je činjenica da su svi čelnici europskih zemalja dio atlantističko-liberalne globalne elite.”

Dakle, ubojstvo Darije Dugine je poruka globalističke okultne oligarhije ne samo Rusima, već svim antiglobalistima. Okultna oligarhija ne bira sredstva, ubojstvo je u njihovom okultističkom svijetu poželjan čin, stoga je zločin koji se dogodio neku noć u Moskvi objava rata svakom ocu, svakoj majci i svakom djetetu, svakom Božjem biću, svima nama koji njihov umobolni sotonski i morbidni svijet ne prihvaćamo ni pod koju cijenu.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Kći je RUSKOG IMPERIJALISTA,masona i igrača KGB MASONERIJE.
    Frapirana sam da ovakav članak dolazi od RATNIKA.
    Srbi bi vam platili za ovo

    1. Draga Nado, sve ima svoje razloge, pa i taj tekst, nitko ne uzdiže dotičnog gospodina, autor samo komentira kako igrači novog svjetskog poretka ne prezaju ni od čega pa niti od ubojstva djeteta onoga tko im smeta u uspostavi njihovog sotonskog poretka, a mi smo kršćani, uglavnom katolici, zar bi trebali prešućivanjem podržati tako nešto, ako ćemo prešutjeti takve stvari možemo očekivati da se i nama tako nešto dogodi. Grijeh se čini i djelom i propustom.