Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Deložacija Hrvatskog branitelja u Zagrebu – by Angelo Žilić

Posted by Hravtski Ratnik

Povodom deložacije hrvatskog branitelja i invalida Domovinskog rata, Zdravka Rubila, po nalogu zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, donosimo objavu mladog vijećnika u skupštini Zadarske županije Angela Žilića, inače najmlađe žrtve ratnog zločina u Škabrnji, i pitamo se gdje su sve te braniteljske i ine udruge koje primaju novac iz državnog proračuna a koje bi se trebale boriti za prava branitelja ili uopće ljudska prava?

Objavu prenosimo u cijelosti…

U tijeku je deložacija Hrvatskog branitelja Zdravka Rubila po nalogu Grada Zagreba.

Sramotan čin u Zagrebu gdje branitelja Zdravka Rubila sudski izvršitelj, uz asistenciju Hrvatske policije, pokušava izbaciti iz stana.

Da stvar bude još tragikomičnija u svrhu deložacije poslali su migranta da zamijeni bravu na ulaznim vratima.

S obzirom da je sve veći broj imigranata i migranata koji dolaze u Lijepu našu ovakvo ponašanje zeleno-crvene globalističke politike i pojedinaca na čelu grada Zagreba uopće ne iznenađuje. Treba stvoriti mjesta za te useljenike i osigurati im sve što se može osigurati dok se naše ljude olako izbacuje na cestu.

Kao građanin i kao dopredsjednik udruge Hrvatsko BILO oštro osuđujem ovaj čin deložacije koji je krajnje nehuman.

Pozivam sve braniteljske udruge grada Zagreba i građane da stanu uz svog sugrađanina i ratnog kolegu te da pokažu zajedništvo i pomognu gospodinu Zdravku.

Angelo Žilić, nezavisni vijećnik u skupštini Zadarske županije

Udruga Hrvatski Ratnik

 

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Sramota…
    Gdje si sad Tomo Medved??? Nanašeg čovjeka su udarili a ti uživaš? Pa nisi ti jedini bio u Tigrovima i ja sam 15 godina…pa bi se bar založio za svog čovjeka..

  2. Ako kog zanima, ova slika iz posta je zapravo isječak iz videa Ivana Pernara, pa koga zanima više o tome, što je razgovarao sa migrantom i policijom neka potraži.