Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Dokle ide ovo čovjekobrižno ludilo pokazuju slijedeće vijesti

Posted by Hrvatski Ratnik

Milijarder i filantrop Bill Gates kaže da planira posjeći i zatim zakopati 70 milijuna hektara šume diljem Sjedinjenih Država, što prema njemu može smanjiti globalno zatopljenje. U udaru na osobna medicinska prava i slobode, arbitar iz provincije Britanska Kolumbija presudio je u korist neovisne tvrtke koja je otpustila svoje zaposlenike koji nisu primili cjepivo protiv Covida, rekavši da je njihov otkaz bio “razuman”. 

Milijarder i eugeničar Bill Gates kaže da planira trajno uništiti preko 70 milijuna hektara drveća u Americi u nastojanju da se ‘bori protiv globalnog zatopljenja’

Gatesova organizacija, Breakthrough Energy, uložila je 6,6 milijuna dolara u projekt koji vodi Kodama Systems. Projektom će se posjeći i zatim zakopati 70 milijuna hektara šuma diljem Sjedinjenih Država. Prema Gatesu, “zakopavanje drveća može smanjiti globalno zatopljenje”. Kodama tvrdi da će zakopavanje stabala spriječiti da “izbacuju” otrovni ugljik natrag u zrak.

Gates ima povijest sijanja smrti i razaranja u ime borbe protiv “klimatskih promjena”. Kako je izvijestio The People’s Voice, Gates je opsesivno financirao napore da se blokira Sunce kako bi se borio protiv “globalnog ključanja” na Zemlji.

Plan uključuje ispuštanje dugoživućih reflektirajućih čestica u gornju atmosferu kako bi se pomoću geoinženjeringa blokiralo sunčevo svjetlo.

Izvor: thepeoplesvoice.tv

Arbitar Britanske Kolumbije presudio da je otpuštanje zaposlenika zbog uboda COVID-a bilo ‘razumno’

U udaru na osobna medicinska prava i slobode, arbitar iz provincije Britanska Kolumbija presudio je u korist neovisne tvrtke koja je otpustila svoje zaposlenike koji nisu primili cjepivo protiv Covida, rekavši da je njihov otkaz bio “razuman”. 

Troje zaposlenika izvelo je svog poslodavca, Technical Safety BC iz Vancouvera, na arbitražu u ime svog sindikata, British Columbia General Employees’ Union, jer su dobili otkaz zbog nepoštivanja naloga tvrtke za cijepljenje. 

U nedavnoj presudi, kako je primijetio Blacklock’s Reporter, arbitar James Dorsey napisao je da je u Britanskoj Kolumbiji “poruka bila da ostanemo mirni, ljubazni i sigurni dok svi rade na prevladavanju učinaka pandemije.” “Kada su poslodavci smatrali prikladnim i nužnim usvojiti politiku cijepljenja za svoje zaposlenike, usvojili su prevladavajući stav zajednice da su cjepiva najbolji i nužni put za prevladavanje učinaka pandemije i njezinih popratnih ograničenja”, napisao je Dorsey. 

Dodao je: “Postojale su osobne, intenzivne i posljedične razlike oko cijepljenja unutar obitelji, prijateljskih krugova i zajednica.”  Dorsey je odbacio žalbu troje zaposlenika, rekavši da su poslodavci koji su otpustili svoje radnike bez cjepiva samo pristali na “prevladavajuće mišljenje zajednice”. 

Prema evidenciji, Technical Safety BC ima oko 450 radnika i tvrdi da je stopa uboda 99 posto. Činjenica je da su tri zaposlenika otpuštena unatoč činjenici da su radili na daljinu i da su bili dostupni za testiranje na Covid-19. 

Izvor: LifeSiteNews 

Photos by Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar