Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Državni udar, iliti vlast pripada Ustavnom sudu

Piše: Miro Perković

Što reći na odluku Ustavnog suda vezano za oba referendumska pitanja Mosta? Ništa, to je čisto ruganje i ponižavanje naroda koji ih plaća da rade protiv interesa tog istog naroda. Uostalom, tko su ti suci Ustavnog suda, uglavnom propalice, uz pojedinačne iznimke, koje je instalirala politika bez obzira na njihovo siromašno pravno znanje i nedostatak socijalne inteligencije, u biti, upravo zbog toga i jesu tu gdje jesu.

A oporba? U petak 13. svibnja 2022. godine, istekao je rok za očitovanje o zaštiti hrvatske valute kune upućen, od strane Udruge Hrvatski Ratnik, većini oporbenih parlamentarnih stranaka, kako onima konzervativnog svjetonazora tako i nekima liberalnijeg svjetonazora. Naravno, nitko se nije javio s namjerom da pomogne u zaštiti kune, a i kod glasovanja o prelasku na euro su dokazali da ih, u biti, nije niti briga za zaštitu zadnjeg simbola suverenosti naše domovine. I onda se ta ista “desna” oporba, zajedno s Predsjednikom republike, čudi “k’o pura dreku” kako je moguće da je tzv. Ustavni sud derogirao Narod kojem bi trebao služiti. Sada razmišljam o tome je li to samo igrokaz kontrolirane oporbe u službi “duboke države” ili su zbilja toliko naivni da su vjerovali u profesionalnost sudaca Ustavnog suda? Ovo drugo mi ne izgleda previše vjerojatno, ali ono s čime se slažem s Predsjednikom republike i navedenom oporbom je da je izveden državni udar i da Ustavni sud treba raspustiti i ukinuti, i to odmah!

Ili bi Plenković i njegovi partijski drugovi trebali promijeniti prvi članak Ustava RH da glasi: “Vlast u RH proizlazi iz Ustavnog suda i pripada Ustavnom sudu koji je uvijek pod kontrolom partije.”, te tako ozakoniti recentne, a i sve buduće odluke Ustavnog suda, koji se i tako stavio iznad naroda. Koji paradoks, Hrvatska za koju smo mi branitelji ginuli, za čiji smo se Ustav borili, zahvaljujući Judama i nelustriranim nasljednicima jugoslavensko-komunističke ideologije, pretvorila se u diktaturu kojom vladaju dva krila jedne partije, a što je najtragičnije, ni čitav “zapadni svijet” ne zaostaje u tome, dapače, natječu se u provedbi diktatorskih mjera prema svojim narodima.

Ima narod izreku i za to: “Ničija nije do zore gorjela.”, pa neće ni njihova. Ovo su zadnji očajnički potezi odnarođene vlasti na čelu s anemičnim premijerom, i definitivno će nanijeti veliku štetu Hrvatskoj državi i Hrvatskom narodu, ali ne treba očajavati, ništa oni ne mogu toliko uništiti da mi to, na koncu, uz Božju pomoć, ne bi mogli popraviti.

Stoga pozivam sve na ujedinjenje kako bi ove štetočine što prije smjestili u institucije gdje mogu stvarno biti korisni ovom narodu, pa makar i tucajući kamenje.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Da, sad dolaze dani “Svjetskog Budjenja” obespravljenog naroda koji je shvatio da lazi i iluzije i lazna obecanja idu putevima jednoumlja i diktature jedne male klike sotonista. Sve je otkriveno i njihovi planovi su dostupni svakom tko zeli saznat istinu o buducnosti koju nam oni spremaju. A eto zapoceli su sa cijepljenjem, otvaraju nove ratove, sve to taktizirajuci samo da zbune narod, da nebi imao logicna razmisljanja. Nadam se da imamamo tim ljudi koji ce kao i ’91 preuzeti odgovornost za novi boj za 100% oslobodjenje Hrvatske od parazita titoista i njegovih komunista. Svima onim kojima “smrdi sve hrvatsko”nek biraju kud ce jer ti i takvi korovi uvijek ce biti to sto jesu. Mir i prosperitet ne dolazi po njima, vec samo od doista slobodnog i sretnog naroda koji zna da zivi u pravnoj drzavi gdje vlada pravo i pravni zakoni.