Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Dva videa koji se masovno dijele društvenim mrežama!

Posted by Hrvatski Ratnik

U prvom videu koji donosimo hrvatski eurozastupnik, Mislav Kolakušić, žestoko kritizira useljeničku politiku, nazvavši ju veleizdajom, a ilegalne migrante običnim počiniteljima kaznenih djela. Kolakušić kaže kako se ne može govoriti ni o kakvim migracijama, to su “99% muškarci, krše zakone, čine kaznena djela. U drugom videu migrant hvali Hrvatsku vladu jer mu je pružila stambeni prostor i, kako kaže, daje mu financijsku podršku.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić žestoko je kritizirao useljeničku politiku, nazvavši ju veleizdajom, a ilegalne migrante običnim počiniteljima kaznenih djela. – donosi portal Crodex.net. – U videu na društvenim mrežama Kolakušić kaže kako se ne može govoriti ni o kakvim migracijama, to su “99% muškarci, krše zakone, čine kaznena djela, prekršajna djela u nekim državama, ilegalno prelaze granicu”.

“Ako dođete na granicu s isteklom osobnom iskaznicom, bit ćete kažnjeni”

“Oni nisu nikakvi migranti, oni su počinitelji kaznenih djela”, kaže Kolakušić.

“Prema počiniteljima kaznenih djela se postupa na način kao što se postupa i prema vlastitim građanima. Da bilo koji hrvatski ili nizozemski građanin, kada su postojale granice, ili da uđe u neku drugu zemlju zna se što mu slijedi. Slijedi mu kazna. Vi ako dođete s isteklom osobnom iskaznicom na granicu Hrvatske, kad ulazite u Schengen, vi ćete biti kažnjeni”, podsjeća Kolakušić.

“A ovdje, počinitelji kaznenih djela dobivaju i posao i kuće i stanove od građana koji su generacijama to stvarali.”

“To je izdaja”, zaključuje, “veleizdaja vlastitog naroda”. S druge pak strane, “gledamo prepune ulice beskućnika, koji su vam većinom domaći građani”, naglašava Kolakušić.

 

U videu ispod novinar pita migranta ima li gdje stanovati, iznajmljuje li nešto i je li sa svojim prijateljima? „ Vlada Rh nam je pružila stambeni prostor.“ Dakle, imate stambeni prostor, ne spavate na ulici? Trenutno nemaš nikakve prihode ovdje? „Vlada RH pruža nam financijsku podršku.“, odgovara migrant.

 

Useljavanje i zbrinjavanje tolikog broja ilegalnih migranata, vojnika među kojima je sigurno i određen broj isilovih glavosječa, jeste čin veleizdaje. Za sve one koji bi to mogli tumačiti kao stvar empatije i humanosti moramo primijetiti da mi u Hrvatskoj imamo popriličan broj beskućnika i ljudi koji žive ispod granice siromaštva, a o kojima ta ista Vlada ne brine ni koliko je crno pod noktom.

Schwabova agenda u Hrvatskoj, zahvaljujući našem anemičnom briselskom ćati, ide dalje.

Udruga Hrvatski Ratnik.

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. A što on RADI da se oduži tako gostoljubivoj i darežljivoj državi? Pa Hrvatska tereba radnike. Mi uvozimo radnike, s ispravama i na poziv. Danas svatko može dobiti posao. Zašto on uživa s rukama u džepovima? Mlad čovjek u punoj snazi? Tu nešto ne štima… 🙂

  2. Zamislite da vas netko natjera da u vlastitom domu netko prisili da primite neke strance, da ih morate hraniti i trpiti njihove ispade pod prijetnjom kazne! Kako biste postupili!? Mislav je jedini koji tako javno istupa i govori istinu!