Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Dvije europske zemlje odlučile su da neće jesti bube prkoseći agendi Velikog reseta WEF-a

Posted by Hrvatski Ratnik

Italija i Mađarska su prošli tjedan donijele zakone kako bi zaštitili svoje građane od pritiska EU-e da stave kukce na tržište hrane. Mađarska vlada je donijela propise koji zahtijevaju da hrana koja sadrži proteine ​​insekata bude posebno označena i da mora biti izložena odvojeno od ostalih proizvoda. I Italija je prošlog tjedna zabranila brašno od kukaca u domaćoj tjestenini.

Italija i Mađarska su prošli tjedan donijele zakone kako bi zaštitili svoje građane od pritiska EU-e da stave kukce na tržište hrane. Mađarski ministar poljoprivrede István Nagy je objavio da je vlada donijela propise (poveznica ovdje) koji zahtijevaju da hrana koja sadrži proteine ​​insekata nosi oznaku, “Upozorenje! Hrana sadrži proteine insekata”, te da mora biti izložena odvojeno od ostalih proizvoda.

“Oni kojima je važno kupovati hranu mađarskog porijekla ne žele jesti insekte”, piše mađarski list Origo.

„Osim toga, mađarski poljoprivrednici uvijek opskrbljuju mađarske građane visokokvalitetnim sirovinama, svježom i kvalitetnom hranom, i ne trebamo se bojati nestašice hrane ili proteina“, naglasio je.

Naime, Mađarska je bila jedina država članica koja nije podržala inicijativu EU-e da se dopusti stavljanje insekata na tržište hrane i sastojaka hrane u EU.

I Italija je prošlog tjedna zabranila brašno od kukaca u domaćoj tjestenini navodeći kao razlog “žestoko protivljenje” koje je to izazvalo u zemlji.

“Rastuća upotreba brašna od cvrčaka, skakavaca i ličinki insekata u kuhanju naišla je na žestoko protivljenje u Italiji, zbog čega vlada zabranjuje njegovu upotrebu u pizzi i tjestenini, i odvaja ga na policama supermarketa,” izvijestio je The SundayTimes (poveznica ovdje).

Francesco Lollobrigida, ministar poljoprivrede, je dodao: “Bitno je da se ovo brašno ne miješa s hranom proizvedenom u Italiji.”

Ovo je pobjeda protiv onih gurača insekata iz Svjetskog ekonomskog foruma i Europske komisije koji su 2020. donijeli ta nova pravila i strategiju “od farme do vilice” za postupno uvođenje insekata u lanac opskrbe hranom.

Izvor: Infowars.com

Poveznica na izvornu objavu ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Poštovani
  Hvala vam na obavijesti da postoje zemlje koje štite svoj puk.
  Što čine naši oporbeni zastupnici po tom pitanju?
  Dali je i ovo netema?
  Uglavnom kada se počnu koristiti ovi otrovi ,ljudi će umirati i više nego od cijepljenja!
  Neznam dali su naši smušenjaci i sluge a mislim na političare,svjesni tog i svih budućih sranja koje nam nameće EU?
  Pričat će oni koji prežive ovaj teror EU-a.
  Ugledajmo se u Mađarsku!