Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Fra Bože Radoš o zlu usidrenom unutar Crkve u Hrvata

Piše: Miro Perković

Fra Bože Radoš u zadnjem video uratku iznosi ozbiljne optužbe koje idu toliko daleko da bi se mogla zatresti cijela crkvena, politička i policijska vrhuška u Hrvatskoj. I trebala bi, ali, kako stvari stoje, bit će “psi laju karavane prolaze”. Fra Bože proziva biskupa Puljića i neke druge crkvene pastire za mafijaško počinjenje, prikrivanje i zataškavanje pedofilije, homoseksualizma i ubojstava unutar Katoličke crkve u Hrvatskoj, i to u sprezi s policijom.

Fra Bože spominje čak 10-ak ubojstava u Zadarskoj i Splitskoj biskupiji, te optužuje i medije kojima nije cilj da iskorijene pedofiliju i ostalo zlo unutar Crkve nego samo da bace ljagu na Katoličku crkvu. Nadalje, postavlja pitanje biskupu Puljiću zašto je zaredio bogoslove koji su prije par godina otpušteni s bogoslovije u Rijeci zbog pederluka itd…

Ovo zlo unutar Crkve, o kojem govori fra Bože Radoš, nije razlog da mi okrenemo leđa Crkvi i da ju napustimo, dapače, trebamo poput njega ostati i boriti se da se Crkva očisti od beštija.

Katolička crkva je izravna sljednica prve Crkve koju je osnovao sv. Petar, ona je najmoćnija vjerska institucija na svijetu i najveći neprijatelj sotone, ako ju napustimo onda radimo upravo u korist sotone i negovih sluga koji ju žele uništiti i čine sve kako bi to ostvarili. Sotona, preko Masona, Iluminata i drugih tajnih društava, ubacuje svoje sljedbenike i gura ih prema vodećim pozicijama unutar Crkve, do samog pape. Takve ćete po djelima njihovim poznati, jer oni čine sve da izokrenu izvorno Kristovo učenje i da “liberaliziraju” Crkvu.

Ali sotona je smetnuo jednu bitnu stvar, Papa, biskupi i svećenici su naši duhovni voditelji, pastiri… oni nisu Crkva, Crkva smo mi, vjernici, a tu našu Crkvu ni vrata paklena neće nadvladati. Ali činjenica je da ju treba očistiti od “oltara do zvonika”, figurativno i doslovno rečeno. 

Ispod je video fra Bože Radoša

 

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar