Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

General-Ratnik došao podržati slavonske seljake u prosvjedu!

Posted by Hrvatski Ratnik

Prvo ću se ispričati onima kojima nisam dao izjavu. Izjavu nisam mogao dati jer sam tek došao na mjesto blokade i prosvjeda, a nisam imao potpunu spoznaju što se tamo događa. – na svojem facebook profilu komentira saborski zastupnik i podredsjednik Hrvatskog Bila, general HOS-a Ante Prkačin, koji je obišao slavonske prosvjednike na mjestu blokade kako bi iz prve ruke utvrdio što se tamo događa, te nastavlja…

Znao sam samo da je stvar ozbiljna, a na licu mjesta utvrdio i sad znam da je još ozbiljnija nego što sam mislio, sa mogućim dalekosežnim posljedicama.

Želim samo upozoriti dužnosnike ministarstva poljoprivrede, a i samog premijera da ovo nije igrica nekoliko oporbenih stranaka kao što on priča.

Neke od prosvjednika znam od ranije, neke čak i iz rata, a u stanju sam bolje procijeniti atmosferu i raspoloženje među ljudima od premijera i njegove svite.

Ponavljam da je stanje ozbiljnije nego li se čini, dominantan stav i gorčina prosvjednika je u osjećaju izdaje i prodaje Slavonije, a ne zbog materijalnih gubitaka i štete.

     

Više fotografije možete pronaći na poveznici ovdje

Izvor: Ante Prkačin-Hrvatsko Bilo / Facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Nitko vlast ne predaje milom i štiti se svim raspoloživim sredstvima! I u redu je sve dok radi u interesu naroda koji ih je, navodno, izabrao. No, kad vlast počne raditi za tuđe interese a zakon postane teror, otpor postaje obaveza! Puna podrška Slavoncima! Sad ne smijete stati jer će vlast onda znati da niste spremni izboriti se za svoja prava! Bog i Hrvati!