Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

George Soros: ‘Oni koji se protive meni i mom planu su bijeli rasisti!’

Posted by Hrvatski Ratnik

“Mnogi izvještaji govorili su o “uočavanju stvari” ili “uočavanju uzoraka”, tvrdi izvješće, očito povezujući prepoznavanje uzoraka s teoretičarima zavjere. “Za njih je antisemitizam imao oblik spominjanja židovskih ličnosti (Soros, Rothschild) ili tvrdnji da Židovi kontroliraju medije, financije i/ili političke stranke”, nastavlja se u izvješću.

Milijarder i globalist George Soros izjavio je da je svaka osoba ili institucija koja kritizira njegovu globalističku agendu, zapravo bijeli rasist – piše Antonio Klasić na Epoha portalu.

Institut za strateški dijalog (ISG) koji financira Soros nedavno je objavio teme za razgovor u obliku političkog dokumenta koji je napao Elona Muska zbog isticanja sličnosti između Sorosa i Magneta, najvećeg neprijatelja X-Mena u svemiru Marvel Comicsa.

Analiza pod naslovom “Antisemitizam na Twitteru prije i poslije akvizicije Elona Muska”, namjerava ispitati kako je Muskovo preuzimanje Twittera uzrokovalo porast rasističkih i antisemitskih komentara objavljenih na platformi društvenih medija, te upozorava da se razina mržnje govora udvostručila otkako je postao CEO.

Među kriterijima koje je koristio za klasificiranje komentara kao “antisemitskih”, dva su posebno navela Sorosa.

Headlineusa.com izvještava: Prva kategorija ‘antisemitskih’ tweetova spominjala je Sorosevo ime na bilo kakav kritički način. ISG je objasnio o čemu su ovi tweetovi i kako bi to moglo opravdati kategoriziranje svake kritike Sorosa kao ‘antisemitizma’.

“Ovi tweetovi govorili su o Georgeu Sorosu i njegovom sudjelovanju u tajnoj zavjeri da se na različite načine uništi Amerika, kršćani, zapadni moral ili cijeli svijet”, objašnjeno je u izvješću. “U ovim izvještajima vidi se da Soros radi u dogovoru sa skrivenim silama, ponekad se eksplicitno spominju kao Židovi, ponekad u kodiranijem jeziku ‘globalista’, ‘lutkara’ i ‘financijera’, što smo protumačili kao vjerojatno antisemitsko.”

Studija je koristila funkciju sličnu tražilici za pronalaženje tih tweetova, pa je stoga ukupni broj navodnih ‘antisemitskih’ tweetova vjerojatno bio uvelike napuhan nekritičnim tweetovima u kojima se spominje globalistički oligarh. Druga kategorija ‘antisemitskih’ tweetova povezanih sa Sorosem bili su oni koji dolaze od ‘teoretičara zavjere’.

“Mnogi izvještaji govorili su o “uočavanju stvari” ili “uočavanju uzoraka”, tvrdi izvješće, očito povezujući prepoznavanje uzoraka s teoretičarima zavjere. “Za njih je antisemitizam imao oblik spominjanja židovskih ličnosti (Soros, Rothschild) ili tvrdnji da Židovi kontroliraju medije, financije i/ili političke stranke”, nastavlja se u izvješću.

“Posebno za Sorosa, tema koja se stalno ponavlja bila je ideja da je poticao kriminal u SAD-u tako što je sponzorirao ‘blage’ prema kriminalu’ demokrate ili izravno ‘sponzorirao kriminalce’.” Izvješće, naravno, nije objasnilo činjenicu da Soros doista  sponzorira kriminalce financirajući okružne tužitelje koji odbijaju provoditi zakon.

Institut za strateški dijalog, koji je napravio ovu ‘studiju’, djelomično je financirala Zaklada Otvoreno društvo. Zaklada Otvoreno društvo dio je niza lažnih tvrtki koje Soros posjeduje i kojima upravlja za raspodjelu sredstava svojim političkim saveznicima.

Izvor: CroativOnline/EpohaPortal

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. „Na cijelom svijetu zasigurno nema naroda koji bi se toliko tuzio na svoju sudbinu, ponizenje, stradanje, mucenistvo, kao sto su Židovi. Pomislio bi covjek da doista nisu Židovi ti koji gospodare u Europi, upravljaju burzama, politikom, moralom jedne drzave. A sto bi bilo da u Rusiji nije tri milijuna Židova nego Rusa, a Židova osamdeset milijuna? Sto bi bilo od Rusa? Ne bi li ih odmah pretvorili u robove? I jos gore: ne bi li im i kozu ogulili? Ne bi li ih posve iskorijenili, unistili?“
  Fjodor Dostojevski, ruski romanopisac
  “Židovstvo ce za svoju kob u rasucu prebacivati krivicu uglavnom i pretezito samo na druge, zaboravljajuci da se i samo nije odnosilo prema drugima u svojoj drzavi nimalo drukcije, ni nekad ni danas. A i to da je usred drugih naroda predugo ostajalo stranim tijelom, stavljajuci se precesto u sluzbu tuđina, ili postajuci prenositeljem svakovrsnih nadnacionalnih i univerzalistickih utopija. Naravno, takvo je drzanje Židovstva produbljivalo suprotnosti, navlacilo omrazbu i izazivalo sudbinu.“
  Franjo Tuđman, obnovitelj hrvatske drzave
  “Moj se narod moli na jeziku koji ne razumijem. Tko zna, mozda sami traze nasilje.“
  Woody Allen, americko-Židovski slikopisni glumac i redatelj
  “Nekoc se na holokaust gledalo kao na dio mnogo sire povijesti II Svjetskog rata. Danas se II Svjetski rat promatra kao pozadina, a holokaust kao glavna prica.“
  Michael Berenbaum, ravnatelj memorijalnog holokaust muzeja

 2. ” Židovi rade protiv nas djelotvornije nego neprijateljske vojske. Tisucu su puta pogibeljniji za nase slobode i za veliku stvar koju smo prigrlili. Oni su narodna kuga, najveci neprijatelji narodne srece”
  George Washington 1.predsjednik SAD, 1732 – 1799
  “Strastvena zelja vapijucih srca Židova nada se da ce doci onaj dan, kada ce oni moci da se odnose prema nama tako, kao sto su postupali u vrijeme Jesfiri u Perizji. I koliko je Židovima bliska knjiga Jesfir, koja opravdava njihovu krvolocnost, osvetoljubivost i apetite razbojnickih nada!. Nikada sunce nije svjetlilo narodu, krvozednijem i osvetnickijem, koji se zanosi idejom unistenja i ugusenja ljudi druge vjere“.
  „Židovi su kuga, zaraza i nesreca koju iz njemackih zemalja valja izgnati isto onako, kako su otisli iz Egipta.“
  Martin Luther ,crkveni reformator, 1483 – 1546
  “Ma gdje bilo, u zemlji, u kojoj se naseljavaju Židovi, nezavisno od njihovog broja, oni snizavaju njen moral, komercijalno postenje, izoliraju se i ne dopustaju asimilaciju. Ako ih mi putem Ustava ne iskljucimo iz SAD, onda za manje od 100 godina oni ce navaliti u velikoj kolicini, uzeti ce vrhunac, progutat ce zemlju i promijeniti oblik naseg upravljanja. Ako ih ne iskljucite, onda za manje od 200 godina nasi potomci ce raditi na poljima, izdrzavajuci njih, dok ce oni trljati ruke u svojim uredima. Upozoravam vas, ako Židove ne iskljucite zauvijek, Vasa djeca ce vas proklinjati u Vasim grobovima“.
  Benjamin Franklin (1706 – 1790)