Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Gordanov govor u spomen poginulim suborcima

Udruga Hrvatski Ratnik

Povodom 31. godišnjice pogibije 6 branitelja, koji su položili živote na oltaru Domovine prilikom oslobađanja srpsko-četničkog uporišta, sela Korita pokraj Lipika, Gordan Šebalj je održao govor za pamćenje prisjetivši se pale braće i osvrnuvši se na trenutnu situaciju u kojoj se nalazi naša Domovina.

Ispod je video zapis Gordanovog govora, kojem nikakav komentar nije potreban, te slike branitelja poginulih u toj akciji s konačnim ciljem oslobođenja naše Domovine.

 

   

   

   

Dana 23. studenog davne 1991. godine Gospodnje, u akciji oslobađanja sela Korita, od ruke srpsko-četničkog agresora poginuli su Josip Konečni, Krunoslav Rošin, Srećko Demeter, Željko Kosović, Siniša Coha i Ivan Križak. Dali su najvrijednije što su imali. Hvala im za njihovu žrtvu. 

Udruga Hrvatski Ratnik

6 komentara
Ostavite vaš komentar

6 komentara
  1. Hvala im dali su svoje zivote za Hrvatsku da bi mi zivjeli u njoj. Laka im bila Hrvatska gruda pocivali u miru bozjem. Ali nisam sretna sto sad vlast radi u kaoliciji je sa cetnicima sram ih bilo gadovi jedni Plenkovic je rak rana a Pupovac metastaze koje treba odstraniti.