Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Grad Zagreb dodjelom nagrada promiče kulturu smrti!

Piše: Herman Vukušić

Ove godine Grad Zagreb dodjelom svojih nagrada promiče kulturu smrti. Kultura i svjetonazor koje sadašnja gradska vlast želi nametnuti građanima Zagreba predstavlja svjetovno viđenje jedne moralno devijantne ideološke manjine. Stoga ovim putem šaljemo poruku Tomislavu Tomaševiću i “gospodi” iz Možemo: Niti je trudnoća bolest, a niti je pobačaj benigno kontracepcijsko sredstvo!

Ove godine Grad Zagreb dodjelom svojih nagrada promiče kulturu smrti i manipulira svoje građane na temu dostupnosti pobačaja.

Dvije nagrade iz ovogodišnjeg opusa u svojim obrazloženjima promiču eklatantne neistine o nedostupnosti pobačaja u Hrvatskoj i Zagrebu, te ustavom definirani priziv savjesti smatraju “preprekom ka zdravlju”.

Stoga ovim putem šaljemo poruku Tomislavu Tomaševiću i “gospodi” iz Možemo: Niti je trudnoća bolest, a niti je pobačaj benigno kontracepcijsko sredstvo!

Kultura i svjetonazor koje sadašnja gradska vlast želi nametnuti građanima Zagreba predstavlja svjetovno viđenje jedne moralno devijantne ideološke manjine, pri čemu Tomašević ne preza upotrijebiti niti sredstva represije i zabrane.

Na njegovu žalost, Zagreb nije slijep i vidi njegovu posvemašnju nesposobnost od uništavanja gradskih tvrtki i financija, poplava, brisanja braniteljskih murala, ukidanja roditeljskih poticaja, prometnog kolapsa, pa sve do prekrivanja grada smećem i nepokošenom travom.

Kada se to sve sabere, izgleda da su u dvije godine njegovog mandata pobačaj i briga za određene seksualne manjine jedini Tomaševićev posao, te je zadnje vrijeme da se on probudi iz svojeg raznobojnog sna i shvati da Zagreb voli nerođene!

Izvor: Hrvatsko BILO

Udruga Hrvatski Ratnik

4 komentara
Ostavite vaš komentar

4 komentara
  1. Treba znati ovo da bi se bolje shvatilo zašto Moźemo to radi.
    Svjetski hohštapler Soroš financira Moźemo s ciljem depopulacije u Hrvatskoj. Dovođenjem emigranata kao jetine radne snage, a naši marš van. Tako se mijenja slika drźava Europe koju globalisti ruše radi stvaranja jedne svjetske drźave.

  2. Tomasevic nema pojma kako se grad vodi on u zivotu nikad nije radio pa se Zagrepcani grcaju u smecu njogova je briga kresovi i mjenjanje ulica za mene je on jedno rezmazeno deriste koje treba sto prije smjeniti idijot koji u zivotu nije nista postigao.

    1. Tomašević radi ono za što su ga i postavili i za one koji su ga postavili i to mora se priznat radi odlično…,ako mislite da su ga zagrepčani izabrali na izborima varate se i makar ima dosta njih koji su mu dali glas ali to nebi bilo dovoljno….

  3. Zar mislite da njih i one koji su ih na te položaje instalirali boli neka stvar za to što Hrvati prosvjeduju i pozivaju na savjest i moral? Da bi dom bio zaista DOM, potrebno ga je održavati, čistiti i prozračivati a štetnike, kako bi to Božinović rekao, odvraćati od primisli da bi u njemu mogli graditi legla! Čista krpa, Raid i usisavač čuda čine u pravim rukama! U protivnom, imamo Dom u kojem ozračje nije po mjeri čovjeka! Bog i Hrvati!