Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hitno trebamo promjene

Piše: Tonko Martinis

Suverena Hrvatska država mora još ove godine donijeti pravedan i kvalitetan Zakon o ispitivanju podrijetla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine. Hrvatski komunisti su 1990. godine lukavo, podlo i očito bez časnih namjera, neposredno pred rat i agresiju iste ideološke garniture iz Srbije i Crne Gore, ukinuli Zakon o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine.

Isti ti ljudi, ex-YU političari, menadžeri, suci i odvjetnici, direktori, mnogi nečasni i ogrezli u kriminalu i korupciji opstruiraju lustraciju kao europsku normu, odnosno proces rasvjetljavanja mračne jugoslavenske komunističke diktature i niza zločina od 1945. do 1990., nakon referenduma hrvatskog naroda, prelaze masovno iz KPJ i KPH, UDBE i KOSA u HDZ i SDP. Nedopustivo, nečuveno i zločinački prema mladoj hrvatskoj demokraciji.

Dok su dragovoljci, naša mladost, ginuli braneći domovinu napadnutu od JNA i Miloševićevih četnika iz Beograda, ta uglavnom stara partijska komunistička ekipa iz SR Hrvatske sada u novonastaloj neovisnoj RH, zaogrnuti novim ruhom poput vukova među ovcama, uglazbljeni u HDZ i SDP dresove vrše kriminalnu pretvorbu i privatizaciju, odnosno pljačku, te tako, kupujući firme vrijedne milijune i desetke milijuna kuna za kunu ili par kuna, srozavaju i uništavaju hrvatsko gospodarstvo, ekonomiju i demografiju. Bijaše to i jeste neviđena pljačka, i ništa se nije promijenilo u ovih tridesetak godina.

Njihova djeca, danas mladi mentalni Titoisti, Kardeljevci, Marxisti, socijal-komunisti… obučeni u neoliberalne totalitarne globaliste (što je još gore zlo) poput Račanova i Milanovićeva SDP-a, Sanaderova, Kosoričina i Plenkovićeva HDZ-a uz Pupovčev začin SDSS-a, nastavljaju s velikim pogubnim kriminalnim aferama poput predstečajnih nagodbi, mega zaduživanja, afera s INA-om, Podravkom, brodogradilištima, aferom s Agrokorom…… uz masu neriješene korupcije i kriminala, pljačke, rasprodaje i zaduživanja gotovo do bankrota, vode uništenju Hrvatske države, a zadnje 2-3 godine doslovno korona terorom i tiranijom tzv. cjepivima ubijaju naivne hrvatske građane.

Donijeti Zakon o ispitivanju podrijetla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine već godinama podlo, kriminalno i neodgovorno opstruiraju poglavito Plenkovićev HDZ i Milanovićev SDP! Taj Zakon ne donose a morali bi, jer je to temeljni interes hrvatskog naroda. Spriječavaju ga HDZ/SDP partijski uhljebi dok se lažno kunu u poštenje i pravednost. Svih 151 zastupnika u Hrvatskom saboru po ovom pitanju su nule ili čak i ispod nule. Dakle i oporba, svi oni od ljevice, preko „centra“ do desnice, uz rijetki glas ali bez odlučnog stava i pravog ustrajavanja na rješenju, ništa nisu promijenili niti danas inzistiraju na tome ključnom zakonu bitnom za svekoliki hrvatski razvoj i preporod, pa i masovniji povratak dijaspore u RH.

I valja pošteno reći kako treba podržati i nagraditi one poduzetnike i obrtnike koji su pošteno došli do kapitala, radili po zakonu i zapošljavali te pošteno plaćali radnike.

HČSP, koju je utemeljio Otac domovine dr. Ante Starčević sa suradnicima, iako trenutno nije parlamentarna stranka, čvrstog je i odlučnog stava da se Zakon o ispitivanju podrijetla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine mora donijeti u Hrvatskom saboru još ove godine! Tog je stava i Udruga Hrvatski Ratnik uz još neke pravdi sklone udruge i inicijative, a što je i najbitnije, taj zakon podržava i većina hrvatskog naroda što bi lako potvrdio referendum. Vidimo da je danas vlast, ali i opozicija nečinjenjem, odgovorna za ovaj kaos, anarhiju, bijedu, masovno iseljavanje mladih, pljačku države i naroda, korupciju, kriminal i izdaju nacionalnih interesa.

Rješenje ovog izazova:

Poslodavac s pravom otpušta neodgovornog, lošeg i lopovluku sklonog radnika koji loše radi i čini mu štetu. Mi, hrvatski narod smo temeljem prvog članka Ustavu RH vrhovna vlast u državi i kao poslodavci smo nadređeni Vladi, Saboru i Predsjedniku RH koji su naši uposlenici, i to vidimo vrlo loši. Vrijeme je da dobiju otkaz i da ih s pravom smijenimo.

Vrijeme je da u Hrvatskom saboru i Vladi sjede novi časni, obrazovani, sposobni mladi ljudi, žene i muškarci, i to kroz izravnu demokraciju. Hrvatskoj je Bog Stvoritelj podario iznimne resurse i sjajan ljudski radni, znanstveni i sportski potencijal, bilo u Domovini ili dijaspori, i hvala Mu na tome. Hrvatska, bez obzira koliko je dosad opljačkana, još uvijek ima potencijala za napredak, te sretan i dostojanstven život svih hrvatskih državljana.

I vrijeme je za donošenje novog izbornog zakona i zakona o referendumu, promjenu Ustava RH i ukidanje svih loših zakona nakon smjene lijevog i desnog krila partije HDZ/SDP. Vrijeme je za nove ljude u novom sazivu Sabora RH.

I nadasve, vrijeme je da još ove 2022. godine donesemo pravedan i kvalitetan Zakon o ispitivanju podrijetla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine.

Bog i Hrvati!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar