Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hrvatska ima sjajan domoljubni potencijal, ali nedostatan!

Piše: Branko Smrekar

Posebno su glasni globalistički poslušnici i mentalni slijednici propalog režima koji kao svoju najveću, često i jedinu, „vrednotu“ nude socijalističke simbole i povratak kulta „druga Tita“. Ali bez obzira na kriptokomuniste, kojih ima u većini parlamentarnih stranaka, interesne domoljube i osobe kojima je domoljublje samo ukras, običaj ili osobna promocija, Hrvatska ima sjajan domoljubni potencijal. Sjajan ali nedostatan.

„Dok budemo imali domaćih izdajicah, dotle ćemo imati tudjinacah gospodarah. Izdajica ćemo imati dok se narod ne osvesti.“ Ante Starčević

Rado se sjećamo dojmljivih događaja i ljudi iz naše povijesti, velikih junaka ali i mučenika koji su i svoje živote dali za našu domovinu, podržavamo sva istraživanja koja imaju za cilj osvjetljenje istine i dokidanje svih laži o našoj teškoj, ali svijetloj povijesti, bez obzira na vrijeme i aktere blaćenja istine.

S pijetetom obilježavamo komemoracije teških stradavanja našeg roda, tugujemo i palimo svijeće na spomen obilježjima i grobljima stradalih žrtava Domovinskog rata, idemo na Svete mise zadušnice te svakodnevno molimo za spokoj njihovih duša i pronalaženje nestalih branitelja i civila.

Sudjelujemo na promocijama i širimo spoznaje o brojnim publikacijama o našim velikanima i velikim bitkama u cijeloj povijesti, a posebno Domovinskom ratu.

S velikim ponosom, radošću i ushićenošću slavimo sve naše pobjede.

Uz navedeno, u našem se narodu sve više iskazuje nepovjerenje prema svim političkim elitama, i vladajućim i oporbenim. Razlog tome su sve slabiji uvjeti življenja našeg naroda, loše politike, brojne krađe, jalov pristup njihovom otkrivanju i sankcioniranju, neodgovornost čimbenika svih razina vlasti, zatajenja javnosti svih meritornih informacija, u nas i u svijetu, pogotovo događaja velikih prosvjeda diljem svijeta, preusmjeravanje pozornosti na pojedinačne tragedije i marginalne činjenice, jačanje „kulta ličnosti“ i preuveličavanja zasluga vladajućih struktura bez obzira na njihovu provenijenciju, bježanje od istine, skrivanje stanja nacije i njezine perspektive te nepodnošljiva ravnodušnost naše svjetovne i crkvene vlasti na sve agresivniji etnofiletizam (vjerski nacionalizam) Srpske pravoslavne Crkve u cilju bolesne ideje „Srpskog Sveta“.

Sve negativnosti stvaraju u narodu osjećaj prevarenosti, razočaranja, žalosti, otpora i želje za promjenama, ali se one, izim neuspješnih prosvjednih skupova, manifestiraju samo putem poruka: treba smijeniti premijera, treba smijeniti vladu, treba smijeniti ovog, treba smijeniti onog, treba učiniti ovo, treba učiniti ono, ali nitko od razočaranih građana i aspiranata za vlast ne predlaže nikakvo suvislo rješenje za izlaženje iz gliba u koji su nas dovele sve dosadašnje vlasti.

Posebno su glasni globalistički poslušnici i mentalni slijednici propalog režima koji kao svoju najveću, često i jedinu, „vrednotu“ nude socijalističke simbole i povratak kulta „druga Tita“.

Bez obzira na kriptokomuniste, kojih ima u većini parlamentarnih stranaka, interesne domoljube i osobe kojima je domoljublje samo ukras, običaj ili osobna promocija, Hrvatska ima sjajan domoljubni potencijal.

Ipak Hrvatski domoljubni potencijal sam po sebi nije dostatan. Domoljubnu energiju potrebito je transformirati u radikalne procese stvaranja države istine, pravde i ljubavi prema Bogu, bližnjem i Domovini, Hrvatskoj.

Vrijeme je pokazalo da svi dosadašnji vladajući nisu podobna pokretačka snaga, spiritus movens, za bilo kakve osjetne promjene za izvlačenje iz dugotrajne krize.

Uzdam se jedino u politički i na svaki drugi način nekompromitirane, časne, osvjedočeno sposobne stručnjake iz zemlje i iseljeništva, domoljube kojima osobni interesi neće zasjeniti Hrvatsku.

Tako nam Bog pomogao.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Eto nešto kratko i duboko istinito! Dodao bih da samo divizijom bagera možemo izguliti iz korijena ovaj korov kojim je Država Hrvatska obrasla! Srećom, i mi smo žilavi i još uvijek živi pa do zadnjeg daha postoji šansa za pravi otpor! Što Bog da i sreća junačka! Bog i Hrvati!