Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hrvatski Ratnik se budi, hrvatsko srce je počelo jače kucati!

Posted by Hrvatski Ratnik

U novom videu Gordan Šebalj s ponosom i puna srca priča o Vukovaru i mladima koji su nosili majice HOS-a, i čudi se ekipi licemjera i antihrvatskih elemenata koji su se pojavili u koloni koju je predvodio HOS. Postavlja pitanje Milanoviću sjeća li se ploče HOS-a u Jasenovcu sad kad šeće po Vukovati i tim istim ljudima pali svijeću. Kakav je to novootkriveni domoljub koji je direktor firme RH d.o.o. i koji izvršava što mu nalože njegove gazde iz Londona.

Obraća se i Plenkoviću koji bi HOS ograničio na 91., a sve kasnije bi on određivao što će se raditi. “To je nihov moderni suverenizam sa zabranom svega što je uništilo njihove jugoslovenske snove koji je mala grupa ljudi izbrisala tih 90-ih.”

Vraća se na 45. i spominje ubijanje najboljih koje je hrvatski narod imao, a ipak ostaci ostataka tih najboljih su 91. zaustavili i na koncu pobijedili JNA.

Tko je Grbin, koji ne zna hodati s prekratkim rukavima, da priča što ga smeta od HOS-a i Domovinskog rata. Ili Benčićka koja pušta vijenac u Dunav samo da bi napakostila nama. Tih likova nigdje nije bilo tih 90-tih, a mogli su i oni braniti Domovinu.

“Što ne govorite istinu što ste napravili? Doći će dan kad ćete izgubiti. U Vukovaru su vam se gaće zatresle.”, te nastavlja o Jandrokoviću i dostojanstvu kad pali svijeće onima po kojima pljuje.

Postavlja i pitanje kad će biti identificirane kosti koje leže na krematoriju?

Nadalje se nada da će Anušića koji lijepo priča voditi domoljublje i srce.

“Vukovar je pokazao što je Hrvatu najbitnije, vjera, obitelj i ratništvo. Narode, nemojte da vas mirnoća i dobrota odvede u propast. Izađite na izbore. A vi Slavonci, pokažite im slavonski inat a ne suze, jer oni neće stati!”

Veli kako su Penava i ekipa napravili vrhunski posao u Vukovaru, te citira Glasnovića: “Obucite Božji oklop i stanite uz Krista protiv komunista.”

“Komunističkoj bagri koja uništava sve hrvatsko pokazati da je Hrvat miran i dobar dok ne pretjeraju.”…

Cijeli video možete pogledati na linku ispod…

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Mislim da je sve rečeno ,što je trebalo reći ! Bravo gospodine ratniče , živ i zdrav nam bio!