Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Humanizam na kineski način

Piše: Tonko Martinis

Dame i gospodo u Hrvatskoj, EU, USA i šire, ženske feminističke udruge, hrvatske parlamentarne stranke HDZ, SDP i druge, te razne udruge za zaštitu žena i ljudskih prava u RH uključujući čak i vjerske zajednice i Crkvu u Hrvata, zašto šutite na ova zbivanja i kršenja ljudskih prava i sloboda u Kini, ali i u Hrvatskoj, EU i drugdje?

Podlo se šuti i na mračne, totalitarne i zle poteze u službi stvaranja NWO-a, kao i na smišljene nasilne depopulacije uz od centara moći kreirane ratove, laži o opasnosti od CO2 i promjene klime, gladi i nestašica svega i svačega uz stvaranje atmosfere straha i totalne kontrole pojedinca. A sve to dolazi od Schwaba, WEF-a, Gatesa, WHO/SZO-a i kojekakvih tajnih društava. Svojom šutnjom za prljave novce ili sinekure, skupa s medijima sudjelujete u zločinu Covid-19 terora s tiranskim mjerama nad našom braćom i sestrama u Kini, umjesto da tražite zabranu djelovanja i kazneno procesuiranje svih tih političara, organizacija, grupa i pojedinaca koji gaze slobode naroda, i ljudska i vjerska prava, te ustave suverenih država. Vjerojatno šute jer su i oni dio istih terorističkih struktura koji su radili teror u svojim državama. Donji video zapis nam može poslužiti kao primjer što bi se moglo dogoditi i nama ako im dopustimo.

 

Hoćete li i vi napraviti nešto slično u našoj Domovini? Bojite li se naoko spore ali izvjesne Božje pravde, kazne za kriminal i počinjena nedjela?

Ima u Hrvatskoj još udruga poput Hrvatskog Ratnika, inicijativa poput Vlast pripada narodu, ponekih udruga Hrvatskih branitelja, pojedinih intelektualaca i grupa na društvenim mrežama, pa i stranaka poput HČSP-a koji s gnušanjem i prijezirom osuđuju teror korona mjera, štetne maske, PCR testove i potvrde, otrovne dezificijense, zatvaranja i forsiranje eksperimentalnog Covid-19 tzv. cijepiva nakon kojeg mnogi postaju trajni invalidi ili umru “iznenada”! Neugodne sezonske gripe raznih vrsta i zaraznosti, koje su zadnje tri godine za korone čudno nestale, je uvijek bilo a bit će i ubuduće, ali se od toga ne bi smjelo medijskim manipulacijama stvarati strah i panika, već graditi dobar imunitet. Sav taj teror i sulude korona mjere u našoj Domovini se moraju potpuno ukinuti, kao i svuda drugdje, te tako zauvijek reći NE kršenju ljudskih prava i sloboda, a reći DA slobodi izbora pojedinca!

I što reći na nastavnika ili nastavnicu koja natjera djecu da po Riječkom Korzu prolaznicima dijele dječjom rukom pisane letke s parolom: „ODRASLI! ČUVAJTE NAŠE ZDRAVLJE, CIJEPITE NAS.“. Kako nazvati takve navodne pedagoge nego beštijama, uz ispriku životinjama. A trebalo bi i provjeriti porijeklo diploma tih beštija.

I na kraju, dragi Hrvati, Hrvatice i ostali građani RH, vrijeme je za slogu i jedinstvo, i organizirani otpor zlu kako bi ga zajedno pobijedili! Vrijeme je da kroz pravedan stav, borbu i djelovanje oštro sankcioniramo sve naše pljačkaše, lopove, tlačitelje, Covid-19 zločince i teroriste, globalističke totalitariste, te hrvatske, europske i svjetske psihopate.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
 1. Nema jedinstva našeg naroda.
  Razbijeni smo ,raseljeni i polupani .
  Za sve krivim iskrivljenu vjeru.
  Rijetko tko čita Bibliju.
  Rijetko tko vjeruje u Boga ,Isusa I Duha Svetoga.
  A bez Boga nema nam spasa.
  Naravno i bez ljubavi prema bližnjemu.
  Dok se narod ne promijeni, biti će sve gore.