Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Ivan Vilibor Sinčić: Nizozemski i njemački zastupnici u Odboru za okoliš promijenili stranu!

Posted by Hrvatski Ratnik

“Na Odboru za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane Europskog parlamenta ENVI održalo se glasovanje o Uredbi Europskog parlamenta i Vijeća o obnovi prirode (NRL). Iza tog naziva krije se nešto što je izazvalo veliku paniku među kolegama zastupnicima…” tim riječima Ivan Vilibor Sinčić počinje svoje obraćanje javnosti putem svog Youtube kanala u video uratku naslova – Panika među eurozastupnicima, je li ovo početak kraja zelenih politika?

Inače, Ivan Vilibor Sinčić, zajedno s kolegom Kolakušićem, je jedan od malobrojnih zastupnika Europskog parlamenta koji je opravdao ukazano mu povjerenje građana koji su ga birali javno se suprostavljajući globalističkoj agendi i boreći se za prava običnog malog čovjeka, Hrvata, ali i građanina Europe a i svijeta.  

Inače, prijedlog Uredbe se odnosio na povratak zemljišta u stanje od prije 50 ili čak 100 godina ranije s oduzimanjem zemlje i izvlašćivanjem vlasnika zemljišta, što je osobito pogubno za poljoprivredu.

“U Hrvatskoj je čak 36,8% kopnenog teritorija te 9,3% mora obuhvaćeno ekološkom mrežom Natura 2000. Prirode i divljine u Hrvatskoj imamo mnogo i 1/3 države nam je gotovo prazna. Vukovi i lisice su se namnožili i ometaju nam poljoprivredu, a divlje svinje došle su nam na ulice glavnog grada.”  

Uglavnom, zahvaljujući Sinčiću, čiji je glas bio presudan a koji je ostao dosljedan i izdržao pritisak raznih lobista, Uredba je odbačena od strane Odbora za okoliš i bit će predloženo da ju svih 705 zastupnika u potpunosti odbace.

Cijelo obraćanje javnosti Ivana Vilibora Sinčića možete pogledati i poslušati u videu ispod…

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar