Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Izdajnički potezi! – Mnogi od nas umiru gladni u hladnim sobama!

Posted by Hrvatski Ratnik

Čestitamo na ujedinjenju jednog dijela umirovljenika. To je dobro, ali naša iskustva u politici ukazuju i na opasnosti. Moguće je da se dogode ‘Judine škude’ i da nas vi, lideri umirovljeničkih strančica, prodate osuđenom, zločinačkom HDZ-u i bahatom diktatoru AP-u. Takvi izdajnički potezi već su učinjeni i nazivaju se ‘hrelje’… – U nastavku donosimo oštro pismo koje su nam poslali umirovljenici iz dviju istarskih inicijativa…

Bloku umirovljenika zajedno

Poštovani,

čestitamo na ujedinjenju jednog dijela umirovljenika. To je dobro, ali naša iskustva u politici ukazuju i na opasnosti. Moguće je (vrlo je moguće) da se dogode ‘Judine škude’ i da nas vi, lideri umirovljeničkih strančica, prodate osuđenom, zločinačkom HDZ-u i bahatom diktatoru AP-u. Takvi izdajnički potezi već su učinjeni i nazivaju se ‘hrelje’, podle zmije koje su skupile naše glasove i onda ih za dobra zastupnička primanja i privilegije – prodali Bandi lopovskoj (tako puk naziva HDZ) koja je pokrala o opljačkala Hrvatsku.

O toj realnoj opasnosti obavijestili smo sve relevantne stranke u Hrvatskoj da u predizbornoj kampanji umirovljenicima ukažu na spomenute opasnosti. Zbog toga je važno da hrvatski umirovljenici (a ima nas 1.200.000, to je trećina Hrvatske!) svoje glasove ne daju umirovljeničkim strankama – nego bilo kome, i ‘crnom vragu’ samo ne HDZ-u i njihovoj koaliciji.

Uz bivša iskustva iz bivših izbora, imamo i nova saznanja, HSU ovih dana nagovara Sindikalne podružnice umirovljenika Istre da podrže HDZ. To je strašno izdajničko i zločinačko djelo kada se uzme u obzir da je upravo ova vladajuća diktatura AP-a standard umirovljenika svela na egzistencijalnu granicu.

Masna primanja prevelike brojčanosti vladajućih struktura i njihova pljačka u milijardskim aferama stvorila je hrvatskog umirovljenika – siromahom. Mnogi od nas umiru gladni u hladnim sobama.

Pobjeda HDZ na izborima značila bi siguran kraj Hrvatske. Raseljavanje radnika i stručnjaka, više umrlih nego rođenih te zapošljavanje tisuća stranačkih parazita u birokraciji mora rezultirati smrću naše Domovine.

Tko će nahraniti 50 AP ministara (30 smijenjenih zbog lopovluka i 20 redovitih)? Velika Njemačka s 82 milijuna stanovnika ima 16 ministarstava, duplo veća od nas Švicarska samo 7.

AP diktatura dovela je hrvatskog umirovljenika na prosjački štap i na status najnesretnijeg sloja najnesretnijih ljudi u EU.

Zadaća vaše koalicije (Umirovljenici zajedno – Politička platforma, Stranka umirovljenika, Blok umirovljenici zajedno i Demokratska stranka) jest da vrlo čvrsto i konkretno uvjerite glasače da ni u kojem slučaju ne ćete prići niti podržati gnijezdo zla, HDZ.

Samo tako možete ostvariti uspjeh za sve nas i vratiti barem dio povjerenja koje ste zbog izdajničkih ‘hrelja’ izgubili.

 Uz pozdrav!

Umirovljenici Građanske inicijative Premanture
i Građanske inicijative Žućo iz Pule

Photo by Matthias Zomer / Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Hrvatski ratnici!
    Pulski umirovljenici su vam mjerilo domoljublja?! Aloooooo
    Koga bi oni na vlasti? Jer, i od ovih imaju gori, nažalost!