Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Kanada – djeca sportaši umiru iznenada!

Posted by Hrvatski Ratnik

Najmlađi kanadski sportaši, u dobi od 6 do 13 godina, umiru iznenada. Kanadski političari, službenici za javno zdravstvo i zdravstveni čelnici počinili su mnoge ozbiljne zločine. Ekskluzivno: Što se dogodilo s Pfizerovim ispitivanjem cjepiva protiv Covida na trudnicama? Stew Peters – Karen Kingston: Okrug Floride vraća sredstva CDC-a nakon što je utvrdio da je vax biološko oružje.

Najmlađi kanadski sportaši, u dobi od 6 do 13 godina umiru iznenada

Obveze cijepljenja protiv Covida-19 za djecu koja se bave sportom bile su zločin. U skandinavskim zemljama su cjepiva protiv Covida-19 zabranjena za djecu mlađu od 18 godina.

Kanadski političari, službenici za javno zdravstvo i zdravstveni čelnici počinili su mnoge ozbiljne zločine tijekom pandemije Covida-19, ali jedan od najgnusnijih je bilo prisilno cijepljenje zdrave djece sportaša mRNA cjepivima tijekom 2021. – 2022., kako bi se uopće mogli baviti sportom. Evo nekih od najmlađih kanadskih sportaša koji su umrli iznenada u posljednja 3 mjeseca:

Presley Clara Rose Wilchuck, 13 godina, iznenada preminula 13. siječnja 2023. Presley je igrala nogomet u NK Victorias, prvom isključivo ženskom nogometnom timu u Regini, Saskatchewen.

Jeremy Riendeau, 10 godina, iznenada preminuo 3. siječnja 2023. Jeremy je bio hokejaš u Sainte-Martineu, Quebec.

Slade Smith, 7 godina, iznenada preminuo 29. studenog 2022. Slade je bio hokejaš iz Calgarija, Alberta.

Ayla Grace Loseth, 9 godina, 26. studenog 2022. razvila je simptome nalik gripi, hitna pomoć ju je poslala kući gdje je tri dana poslije preminula zbog komplikacija od infekcije. 

Danielle Mei Cabana, 6 godina, iznenada preminula 26. studenog 2022. Danielle je živjela u Richmondu, Britanska Kolumbija. Bila je članica ženskog hokejaškog tima Richmond Ravens U7.

Eric Homersham, 13 godina, iznenada preminuo nakon što je kolabrirao na školskoj košarkaškoj probi. Eric je bio hokejaš koji je živio u Calgaryju, Alberta, bavio se s više sportova, ali mu je fokus bio na hokeju i golfu.  

Više možete pročitati na linku ovdje.

Ekskluzivno: Što se dogodilo s Pfizerovim ispitivanjem cjepiva protiv Covida na trudnicama?

Ispitivanje je započelo 2021. No više od godinu dana nakon što je posljednja žena bila uključena, tvrtka je priznala da još uvijek nema podatke.

Kada su cjepiva protiv Covida-19 dobila hitno odobrenje u prosincu 2020., vladala je zabrinutost oko toga trebaju li se trudnice cijepiti. Trudnice i doilje su bile isključene iz originalnih Pfizer i Moderna kliničkih ispitivanja faze III, tako da je svaka preporuka za njihovo cijepljenje bila kocka. 

Svijet je imao posla s novom tehnologijom cjepiva, testiranom u uvjetima ‘warp brzine’, a nije bilo dugoročnih podataka o sigurnosti. Zbog nedostatnih podataka o sigurnosti SZO nije naširoko preporučio cjepivo protiv Covida-19 tijekom trudnoće.  Ali nisu se svi složili. 

U siječnju 2021., ubrzo nakon što je počelo uvođenje cjepiva, američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) ažurirao je svoju web stranicu rekavši da mRNA cjepiva “vjerojatno neće predstavljati određeni rizik za trudnice”.

Više možete pročitati na linku ovdje.

Stew Peters – Karen Kingston: Okrug Floride vraća sredstva CDC-a nakon što je utvrdio da je vax biološko oružje

Karen Kingston se pojavila pred članovima komisije okruga Collier na Floridi. Svjedočila je kako su bocke protiv Covida-19 u stvari biološko oružje i da ih treba ili uništiti ili vratiti proizvođačima. Također je upozorila komisiju da je prema zakonu Floride svatko tko stavlja biološko oružje na raspolaganje drugima kriv za krivično djelo 1. stupnja koje je kažnjivo doživotnim zatvorom.

Nakon njenog svjedočenja članovi komisije su glasovali s 5 prema 0 za obustavu sredstava CDC-ju od 1,4 milijuna dolara za proizvodnju sastojaka za cjepivo protiv Covid-19.

Razgovor možete pogledati na linku ovdje.

Pripremio: Miro Perković

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar