Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Kanadski režim eutanazije postao je tragična točka u svijetu!

Posted by Hrvatski Ratnik

Ranije ove godine objavio sam podsjetnik na Facebooku koji je brutalno uzdrmao Kanadski režim eutanazije. Podsjetnik prikazuje američkog liječnika koji pacijentu govori kako će njegovi šavovi koštati 58.000 dolara, britanski liječnik naglašava da je lista čekanja na šavove 38 mjeseci, dok kanadski liječnik pažljivo ispituje: “Jeste li razmišljali o samoubojstvu?” – piše Jonathon Van Maren na portalu LifeSiteNews u članku od 12. prosinca te nastavlja…

U drugoj varijanti istog podsjetnika liječnik otvoreno izjavljuje: “Ubij se!” – iz razloga što u Kanadi imamo listu čekanja i samoubojstva. 

Facebook je maknuo tu sliku i ograničio mi račun jer sam prekršio njihova pravila o promicanju samoubojstva. Međutim, kanadsko udruženje MAiD Assessors and Providers (CAMAP) slobodno djeluje na Facebooku unatoč činjenici da je olakšavanje samoubojstva jedini njihov posao. 

Još ranije, u ovom našem prostoru, primijetio sam da nas je kanadski režim eutanazije, kao upozorenje za cijeli svijet, pretvorio u priču o zemlji u kojoj, kako se pokazalo, možemo imati najgore od svih svjetova. Možemo imati “Woke” vladu koja stalno govori o pomaganju siromašnima, a istovremeno provodi politiku eutanazije koja od njih pravi žrtve (što dovodi do naslova u međunarodnom tisku poput: Zašto Kanada eutanazira siromašne?”).

Stalna pokretna vrpca horor priča o tome kako invalidi, bolesni i očajni Kanađani traže smrtonosne injekcije, često jedini “tretman” na koji imaju pravo u našem pokvarenom sustavu, čini da ‘That Mitchell and Webb Look – Kil All The Poor’ izgledaju uvjerljivo…

Uzmimo u obzir da je usred svega ovoga Trudeauova vlada još uvijek odlučna da u ožujku proširi potpomognuto samoubojstvo na mentalno bolesne ljude unatoč očajničkim pozivima od strane psihijatrijske zajednice, kanadskih medicinskih škola, stručnjaka za prevenciju samoubojstava, zajednica osoba s invaliditetom i gotovo svih osim zagovaratelja samoubojstava iz Dying with Dignity, da se ovi planovi zaustave. Zaprepašćujuće je to da je premijerova vlastita majka napisala nekoliko memoara u kojima opisuje svoju vlastitu borbu s mentalnom bolešću zbog koje bi u ožujku mogla umrijeti pod režimom koji je uveo njen sin.  

Ukratko, oštra satira sa satirične stranice The Babylon Bee nije daleko od istine: Kanadski Zdravstveni sustav uvodi bušenu karticu gdje na desetom posjetu dobivate besplatno samoubojstvo.”


The Bee: Dok kanadski sustav MAID (Medical Assistance In Dying) nastavlja ublažavati bol pacijenata i financijski pritisak na nacionalni zdravstveni sustav, očekuje se da će nedavna inovacija dodatno poboljšati rezultate, Parlament je upravo najavio bušenu karticu koja pacijentima omogućuje da dobiju besplatno samoubojstvo nakon 10 posjeta liječniku.

“Od malog predoziranja javorovim sirupom do potpunog loma u napadu losa, svaki put kad budete primljeni za ozljedu ili bolest dobit ćete oznaku na svoju karticu.”

Web stranica Canadian Healthcare ovog je tjedna objavila blog u kojem je predstavljen novi program. 

“Ispunjavanje naše bušene kartice je obavezno za potrebe praćenja podataka. Nijednoj bolesnoj osobi ne može se dopustiti da iscrpi više od svog udjela u novcu poreznih obveznika!”

Trudeau je pohvalio novu inicijativu pozicionirajući ju kao način za bolje uključivanje građana i sprječavanje da bilo koji građanin postane teret za sustav. “Kanađani su timski igrači”, rekao je Trudeau. “Važno je da svaki građanin bude siguran da ne rasipa novac poreznih obveznika kako bi održao život koji nije vrijedan življenja. A sada s ovom bušenom karticom znaju da su svakim posjetom bolnici korak bliže kraju!”


Sve koje je ovo uvrijedilo, podsjetio bih ih da su Kanađanima diljem zemlje liječnici proaktivno nudili potpomognuto samoubojstvo, uključujući vojne veterane oboljele od PTSP-a.

Pacijentima s rakom rečeno je da liječenje koje bi im moglo spasiti život nije dostupno, ali potpomognuto samoubojstvo jest.

Muškarac s invaliditetom u bolnici u Londonu snimio je etičara kako mu govori da bi trebao razmisliti o potpomognutom samoubojstvu jer njegova skrb košta sustav previše novca. Jedan mi je kanadski liječnik rekao da se njegovi kolege osjećaju obveznima predstaviti “MAiD” kao opciju, i da će se sve više bolesnih i ranjivih Kanađana osjećati obveznima uzeti ga.


Još od The Bee: 

Kritičari su tvrdili da je novi pristup usmjeren na invalide i siromašne Kanađane koji možda vide potpomognuto samoubojstvo kao svoju jedinu opciju, ali kritike su već stišane otkako je kanadski premijer Justin Trudeau zamrznuo bankovne račune svima koji su govorili protiv politike njegova režima u odjeljku s komentarima na blogu zdravstvene web stranice, ili na Twitteru, ili negdje drugdje.

U vrijeme objavljivanja, teret kanadskog zdravstvenog sustava dodatno je smanjen kada je parlament objavio da će se politika retroaktivno primjenjivati ​​na ljude koji su već 10 puta bili primljeni u bolnicu.


Takve stvari izazivaju ono što nazivaju “bolnim smijuljenjem”. Istina je da je, kao što je Ross Douthat primijetio u New York Timesu, Kanada već ušla u doista distopijsko razdoblje s više od 4% zabilježenih smrti Kanađana kojima liječnici daju smrtonosne injekcije.

Pali smo skroz na dno, a na dnu je ogromna hrpa trupala. Stvarno bih volio da je taj članak više satiria nego što on to jest.  

Autor: Jonathon Van Maren

Izvor: LifeSiteNews

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar