Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Klimatska izvanredna situacija je prijevara poradi depopulacije!

Posted by Hrvatski Ratnik

Nismo samo mi ti koji imamo glas razuma i vidimo kamo nas vode naše vrle vođe, od političara imamo mi svog Lenarta, a Europa ima neke svoje političare/političarke, ali to nije Giorgia Meloni čija je vlada upravo odobrila uporabu brašna od kukaca u hrani Talijana. Ta “konzervativka” uvozi i zbrinjava migrante kao nijedna talijanska vlada prije nje. Ovdje se osvrćemo na Christine Anderson, njemačku zastupnicu u Europskom parlamentu…  

Europarlamentarna zastupnica pozvala je političare da prekinu “mentalno retardiranu” ideologiju

Eurozastupnica je podigla uzbunu zbog takozvane “klimatske izvanredne situacije” i otkrila da je cijeli narativ “prijevara poradi depopulacije”.

Zeleni dogovor WEF-a koji zagovara predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, a koji uključuje 15-minutne gradove, zabranu mesnih i mliječnih proizvoda i velika povećanja poreza za građane, izazvao je široke prosvjede, osobito među europskim poljoprivrednicima.

Vigilant Fox izvještava: Kako bilo, njemačka zastupnica u Europskom parlamentu, Christine Anderson, kaže da prosvjednici nisu ekstremisti. Ne. “Pravi ekstremisti sjede u stolcima Njemačke vlade!” izjavila je.

“Kritiziranje vlasti nije protuustavno, protuustavna je vlada koja zanemaruje narod…” dodala je EU zastupnica Anderson.

Dodala je i kako je “naša ekonomija u raspadu“ i kako “val bankrota zapljuskuje zemlju” zbog globalističke politike da se “klimatska izvanredna situacija” stavi iznad svega.

EU parlamentarna zastupnica Anderson pozvala je Vladu da okonča klimatske gluposti: “Pozivam vas sve da konačno prestanete bježati od građana i prestanete ih siliti da plaćaju vaše lude, ideološki i mentalno retardirane projekte.

Izvor: NultaTačka 

Samo istina je bitna bez obzira koliko teška i bolna bila.

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Sve točno rečeno, a zbilja je još puno gora i surovija od rečenog. Ima “Juda Iškariota u svim nacijama i vidimo iu Italiji koki narodu prodaju rog za svijeću [kukce]. Ali ipak Markov trg i Pantovšćak su Top 1 u EU Svijetu politike po izdaji hrv.nacije.