Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Koliko je duboko hrvatska glava u pijesku?

Piše: Mario Škorin

Tresla se gora a rodio se miš! Tako bih ja nazvao zadnjih 30 godina hrvatske neovisnosti, samodostatnosti ili suverenosti, kako bi se to reklo moderno, na starohrvatskom iliti na novokomponovanom polujeziku znanom kao engleski! Jer smo veće njuške što više engleskih riječi znamo ubaciti u hrvatski jezik!

Ubačeno nam je na tisuće špija, rospija, angira, podrepaša, pa što ne bi onda i riječi!? Trovati treba Hrvatsku na svim frontovima, drugovi, jer samo bijeda proizvodi proletera, rekao bi drug Pijade! Ako je Yuga i nestala, nisu njeni agenti! A oni proizvode nove!

Influenceri na stejdžu ili u bekstejdžu! A nisu o’šli ni u mirovinu! Jok brale! Jednom UDB-aš, vazda UDB-aš! One stare nekako namirišeš, smrdi štakorski okot na sto metara al’ ove nove teže, posebice ako držiš glavu u pijesku ili nečijoj guzici! Pa ne vidiš, ne čuješ, a ni glasa ne puštaš, samo stražnji vjetar! A ono što raja ne želi i ne može vidjeti, jer bila bi to negacija vlastita postojanja, jest to da Hrvati nisu imali vlast u svojim rukama od 1945.-e, svidjelo se to komu ili ne, a niti su naši bojovnici bili u ratu za “neovisnu” Hrvatsku! Samo su tako mislili, samo im je tako rečeno!

„Kad krenemo, gorjet će nebo i zemlja!“, rekao je Matijaš, laka mu zemlja hrvatska! I bi, da je bilo po njegovom! Al’ pogibe! Junački! Makar ne znam od čije ruke! Nekako mi svi naši bojovnici od formata pogiboše, prije ili kasnije! Ostali su se dobro potkožili dok većina ratnika il’ je premlada pod zemljom il’ živi od socijalne pomoći! I nitko ih ne šljivi ni za suvu šljivu! Što prije crknu to bolje podrepašima i EUfilima!

Ni poštenog spomenika nemaju! Sve neki kamenčići, valići, apstraktno preseravanje…! I to ne slučajno, dakako! Jer dignuti spomenik nekomu ili nečemu znak je iznimnog poštovanja! Dignuti spomenik hrvatskom bojovniku, ono baš spomenik, postolje pa branitelj(i) s puškom, sa zastavom da se vidi s trećeg trga… jok, brale! Tako u Šibeniku, umjesto takvog spomenika, metalni val glumi neki jarac! Bil’ plakao il’ se smijao! Il’ se ražestio!

Tako sam svojedobno upinjao na društvenim mrežama da se na središnjem trgu postavi spomenik, poput Tomislavovog, u Krešimirovu gradu, Šibeniku, našemu kralju Petru Krešimiru IV Velikom, ali jok brale! Eno ga neprepoznatljivog u zapećku, u parku koji niti ne nosi njegovo ime! A i kako bi ga bilo kad je nedaleko muzej antife pa nisu kompatibilni!

Ono i ovo vrijeme! Samo se Franji Tuđmanu dižu spomenici! Pa, u tim okolnostima,  neka svatko za sebe procjeni u čemu je klica! Klica koja, usađena u korteks, uz stalna ponavljanja, prije ili kasnije mora prouzročiti neoperabilni tumor! Tko ne zna to je onaj kojeg HDZ-ovci, plavi komunisti, zovu prvim hrvatskim predsjednikom, jer je samo jedan maršal, to je onaj koji je „ispravio nepravdu“ i rekao da su Hrvati u Jasenovcu pobili „samo“ 60-70 tisuća Srba, Cigana i drugih neprijatelja! Njegovih spomenika k’o gljiva poslije kiše! A Yuga mu se raspala jer je to netko tako htio, jer im više nije trebala! K’o što nam ne trebaju ni hrvatski bojovnici, ni Ustaše, ni domobrani, ni Zrinski, ni Šubići, ni Šajatovići, ni njihovi spomenici! Danas nam trebaju LGBT, EU, SAD, UK i drugi mufljuzi i njihovi podrepaši i gnjide! Dirigenti, vlasnici i nalogodavci, oni koji sjede u foteljama daleko od Zagreba!

Danas nam treba zasoliti hrvatski gen pa po djecu treba ići u Kongo, Nigeriju i Etiopiju, jer nas je malo! Po radnike u Nepal, Alžir, Tajland… Jer je hrvatska odveć bijela! Odveć prazna! I odveć ponosita, otkad nije dio Yuge!

A sada su nam ti isti nalogodavci, ti vlasnici Yuge, nekakvi prijatelji! Neka ih nose kući oni kojima su prijatelji jer meni nisu! A za taj dirigirani raspad, u kojem je Hrvatska kolateralna žrtva, trebali su provjereni kadrovi, agenti spavači, uhode, podrepaši i dokazani neprijatelji Hrvata da ih spriječe da Hrvatska doista ne postane nezavisna! Stoga i embargo na oružje! Da se Hrvati ne razbahate i pokvare im planove o komadanju i prodaji djelova političkog konstrukta koji je zastario, poput starog isluženog parnog stroja, dok s druge strane hrane Ukrajinu svim i svačim do posljednjeg Ukrajinca, na teret svoje raje koja se, po običaju, ništa ne pita, a ako se i pobuni uvijek postoje režimski pendreci koji će ih vratiti u tor!

Koliko puta treba ponoviti da je globalizam drugo ime za komunizam koji se izčahurio u SAD-u, a potom krupnim koracima počeo grabiti prema ostatku svijeta!? Je li Rusija komunistička država?

Je li Kina komunistička država? Je li Iran komunistička država!? Je li S. Koreja? NE! One su (socio)nacionalne države s nekim političkim poretkom koji se nama može i ne mora sviđati, ali je njihov! I imaju pravo urediti svoju državu kako im odgovara! Jer tamo žive Rusi, Kinezi, Iranci, Korejanci! I zato su trn u oku komunističkom Zapadu! Jer se odbijaju nakloniti i pokoriti Ahrimanu! I zato uvijek treba naći način i povod da ih se napadne i uništi, i zgazi sve što ne diše prozapadno! Sjetimo se Gadafija, „zločinca“ koji je htio navodniti cijelu Libiju, zločinca koji je imao besplatno školstvo i zdravstvo, zločinca kojem je Zapad dugovao preko 200 mlrd dolara, zločinca kojeg je Mandela nazivao osobnim prijateljem i afričkim dobročiniteljem!

A onda, dovoljno je pogledati kako izgledaju SAD-e! 50 država bez granica u kojima živi ne samo nekoliko rasa već su i genetski izmiješane, a svi se zbirno zovu Amerikanci, te je ta prisilna (genetska) izmiješanost i bila uzrok njihovu tzv. Građanskom ratu, te svim drugim ratovima koje su u tu svrhu vodili po svijetu, nastojeći “diktatorima” i “teroristima” oduzeti financijsku moć, poglavito naftu, i pravo na samoopredjeljenje na vlastitom tlu, u vlastitoj državi, pravdajući to uvođenjem demokracije!

Unatoč tomu, još se čuje SOUTH WILL RISE AGAIN! Pa su makli Trumpa i instalirali još jednog retarda! Tamo gdje njihova “demokracija” pokuca na vrata, pozdravite se s hijerarhijom, pozdravite se s mirom u vlastitom domu! Ideja komunizma u novijoj civilizaciji, vođena Ahrimanovom služinčadi, zaživjela je u praksi potpisom Deklaracije 1776.-e godine, i stvaranjem, od početnih 13, neviđenim pokoljem i pljačkom domaćeg stanovništva, današnjih 50 država, no vidimo da ni danas nema mira tamo i da su i danas na rubu rata!

S druge strane, u Europi, u praksi je komunizam postojao dok se Staljin nije ustoličio, tj. dok od Brita ustoličeni Lenjin nije podlegao od posljedica atentata! Kod nas su bili relativno rubni, sve do početka 2. svj. rata kad ih Zapad (a ne Moskva) aktivira, simultano s Operacijom Barbarosa, jer je Hitler britanski agent koji je pogazio Molotov-Ribentrop ugovor te napao državu istog (!!!) društvenog uređenja da bi ih uvukao u rat na strani Brita, te da ne bi glavninu Wermahta poslao na Otok i zbrisao ga s lica Zemlje, onako kako mu je to poručio i zaželio ex Edvard VIII, svrgnuti britanski kralj!

Sjetimo se da su ti isti komunisti podržali stvaranje NDH! Dakle, Rezolucijom 1481, te svima drugima te tematike, moglo bi se obrisati stražnjicu samo da je papir mekši ili da nije elektronički!

Komunizam postoji, ima duboke korijene i nadiruće je zlo, posebice po bijelu rasu koja će, ne probudi li se, doživjeti sudbinu radilica kod Borga! Zvali ga komunizam ili globalizam ili demokracija, prisutan je u svakoj pori društva! Neznalicama predlažem da pročitaju K. Popperovo OTVORENO DRUŠTVO I NJEGOVE NEPRIJATELJE! Možda nešto nauče i primjene u praksi!  

Podsjetimo se što je Milanović, postavši predsjednikom Vlade RH, rekao prije 10 godina: „Da Hrvatska kojim slučajem nije ušla u rat, uz minimalna ekonomska ulaganja, mogla je konkurirati tadašnjoj EEZ-i!“ Pametnom dosta! A mi se pitamo za što su se Hrvati borili!? Za hrvatske vrijednosti, valjda! Barem mi se tako čini! U međuvremenu, drugi su pljačkali i haračili po Hrvatskoj, uništavajući joj gospodarske temelje! Ako to nije veleizdaja, što je!? No, ono što raja ne vidi jest da se nismo izborili i da rat traje i dalje!

Podsjetnik na to nam je još jedna obljetnica, još jedna povijesna crtica koja se u medijima ne spominje, barem ne primjereno! Zrinska gora! Gvozdansko! Za koje mnogi niti ne znaju niti što je niti gdje je, uglavnom zahvaljujući tekovinama onih koji obrazuju naš pomladak! Još da im je u literaturu uvrstiti Filipa Lukasa i njegov udžbenik NAŠA DOMOVINA! To kad čuju za njega, možda! I kad Hrvati zasjednu na vlast u Hrvatskoj, ne prije!

Bogu hvala, bijah na Gvozdanskom prije par godina, a na fejsu sam, dok sam bio na popisu te globalističke agenture, više puta pisao! O Gvozdanskom se prigodno piše, u glavnim medijima se niti ne spominje, a da bi Vlada o njemu brinula ravno je znanstvenoj fantastici. Elem, moram to naglasiti po tko zna koji put, SAMO IDIOT i potpuna neznalica a priličan ih je broj, na žalost, može Gvozdansko uspoređivati s “američkim” Alamom, a i Vukovar, kako su se domoljubno i ne odveć pametno znali isticati plitki veleumovi, poput nekada Jace Kosor kad je izjavila da Imperija uzvraća udarac!

Podsjetimo se, Gvozdansko i Vukovar branili su hrvatski bojovnici, branili su svoj dom od stranog zavojevača! Nasuprot tomu, Alamo je bio meksički teritorij, današnji San Antonio, jer su Ameri haračili cijeli kontinent provodeći ideju spaljene zemlje, pripremajući budući društveni laboratorij, danas poznatiji pod imenom SAD, pa su tako i Mekse poput Indijanaca oslobađali od života i njihovog teritorija, uključivo s Alamom! Šačica “branitelja” Alama su bili okupatori, većinom razbojnici, pijanice, pustolovi i američki podrepaši, a pravi osloboditelji su bili vojnici generala Santa Ane koji je skončao tako kako jest jer je stao na čelo svoje vojske braneći svoj teritorij, svoj dom! I njemu su došli glave kao i našim vitezovima, bez obzira na to kako to propangadistički prikazuje Hollywood, jedno od najvećih svjetskih središta legalnog pranja novca i financiranja „demokracije“!

Stoga, ponovimo! SAMO IDIOT to može uspoređivati i time vrijeđati kako Santa Anu tako i hrvatske bojovnike! Iako su i jedni i drugi, očito je, popušili lažnu, praznu priču! Jer Ahriman ne spava i svakodnevno uvjerava ljude da je njegovo postojanje teorija urote!

Bog i Hrvati!

Udruga hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar