Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Kome se to Hrvati trebaju ispričavati, ili koja je i čija ovo država?

Piše: Mario Škorin

Evo će uskoro opet neki četnički dernek usred preostalog hrvatskog teritorija, tek da nas podsjete gdje živimo…! Svako malo crvena zvezda osvane na hrvatskim spomenicima, a Božinović ne nalazi krivce. Nije ni Ostoja za svastiku, makar je imao pomoć agenata MI6, pa mu je valjda i ostavio broj na stolu, ako mu zatreba.

Jer hrvatski teritorij treba pomno čuvati obzirom da je poželjan geostrateški zbog resursa, a i novootkriveno ljetovalište pijane djece engleskih lordova koji su Hrvate slali Titu na klanje! Da sačuva Hrvatsku od Hrvata. Ali, je li teritorij doista hrvatski ili se to samo tako kaže? Je li ovaj preostali dio, nekad velike države, doista hrvatski kada se u njoj javno pljuca po „poturicama“, kada se komunistički pozdravi čuju iz mikrofona, makar Hrvati nikada nisu bili fašisti pa je i povijest zabilježila da su se borili protiv njih. Fašisti i komunisti udruženi ubili su nam Juru…, a otpor takvima, uobličen u poklik ZA DOM SPREMNI, predmet je, u navodno našoj državi, medijskih i političkih progona.

Kome se Hrvati, nacionalna manjina u Hrvatskoj, trebaju ispričavati ili koja je i čija ovo država?

Je li doista hrvatski teritorij kada se Hrvatima nameće naddržava putem nametnutih špija, aktivista i diktatora koji zajedno ne bi dobili glasova dostatnih niti za načelnika Špičkovine, a nekmoli Hrvatske Države! Je li hrvatski teritorij kada plaćeni agenti stranih službi sebi daju za pravo napadati Hrvate da nisu pederi, i da se ne rađaju k’o muškarci, a umiru k’o p****, kako je to uobičajeno u uljuđenoj Europi u kojoj alkoholičar Junker pred kamerama štipka voljenog vođu za guzicu! Valjda stoga što je to sada U i što im nitko ništa ne može. Napadi sa svih strana! S bokova i s leđa! Ovih se posebice treba paziti jer su u naletu pa svako saginjanje može biti pogubno! Pa se onda i veliki Hrvati snebivaju, opravdavaju, uobličavaju i prenemažu, podilazeći krvnicima i okupatorima, promicateljima moderne svijesti u kojoj je obitelj bezvrijedna, a posebice muškarac u njoj kao nasilnik i niškoristi, kao pokislo pseto.

Nu, tek pokoji glas izbije iz uškopljene gomile i istom se proglasi filofašistom, klerofašistom, homofobom ako mu uz uzglavlje ne prija muška zadnjica već ženska, ili pak izdajicom kopa li po Jasenovcu i okolici a ništa ne sadi. Pa i u onom ratu, usred NDH, prešetavali su se četnici, pa se i Zagrebu žalili da ih Ustaše uznemiravaju!!! Ne Beogradu… ne u Srbiji… Zagrebu, u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, jer što se oni bradati i s kokardama ne bi prešetavali po Gospiću ili Vojniću, Karlovcu…!

Danima, mjesecima, godinama gledam kako se Hrvatska, obmanuti rečeni navodni pobjednik u zadnjem ratu, ispričava. Ispričava se Francek, agent spavač, ispričava se „australski ustaša“, agent Mesić kad treba… a kada mu ponestane koji ček tvrdi suprotno, i da su Hrvati pobijedili u oba rata… crveni Josipović plače u Knesetu i ispričava se nerođenim Izraelcima zbog postojanja hrvatskih guja, javno prozivaju Hrvate bez ijednog dokaza, valjda jer im Hrvati smetaju u Hrvatskoj, treba novaca za Bog te pita što pa moraju pljucati po svojemu narodu ili doista misle tako, a očito je kojom žestinom govore, da je to uvjerenje koje ni jedan novac ne može oprati ni opravdati.

Kod Franceka i Mesića je to neupitno jer su, dok je trebalo cijediti dijasporu i dok su im njihovi dolari bili dobri, izrijekom izjavili kako je NDH bila opravdana. Dobar i loš policajac. A onda Francek, po defoltu upućeni obavještajac KNOJ-a, po uzoru na mentora mu tzv. JBT-a, masovnog ubojicu Hrvata, ukloni nacionaliste i pita Engleze do kuda može hrvatska vojska. Jer je ostalo obećano Srbima. I da se nemamo čega sramiti. Da nam je i ovo države u kojoj nemamo vlast dosta jer su nam većinu naroda koji bi im se suprotstavio ionako pobili! I jer je Clinton  tako rekao! I jer je srpska diplomacija iskoristila poziciju porobljenih Hrvata pa zauzela, uz pomoć Brita, još hrvatskog teritorija.

Francek ujedinio partizane i Ustaše. One pobijene Ustaše na Macelju, u Hudoj Jami, na Žumberku, u Jasenovcu…, neotkopane zazidane tisuće podavljenih žrtava u rudniku Pečovnik, one u jami Gradina na Žirju koje nitko ne spominje i kojima nitko ni vijenac nema donijeti! Stotine tisuća ubijenih njihovih majki, žena, djece za koje su se dogovorili da su pobili sami sebe jer partizani nisu. Ni JBT, agent MI6! Valjda nam je ovako jer je premalo Ustaša preostalo poslije pokolja izvršenog od vojske kojoj je i Francek aktivno pripadao.

Onda su valjda samo partizanska djeca branila Hrvatsku, sudeći po tome a i po ikonografiji koja još uvijek slavi Tita, ubojicu Hrvata! Onda komunisti protiv partizana? Ili obratno? Jer su Ustaše i njihove žene i djeca pobijeni iza rata. Ali nije to Tito dao! Poljski Židov iz Kumrovca, sin poljske grofice Joža sa svinjskom glavom što znade svirati Chopina, Franc, Walter, operativac i plaćeni ubojica NKVD-a, špija i izdajica, agent MI6 i osoba od povjerenja ratnog zločinca i ubojice vlastitog naroda W. Čerčila koji ga je za Konjićevog skoka poturio upravo da pobije sve koji su ZA DOM SPREMNI! I obuči novake! I ujedini četnike i komuniste protiv hrvatske države! Ali ne, on je bio divan i krasan i nesvrstan. Jer kako bi ga se drugačije u Zagrebu, Rijeci i drugdje slavilo? Pa gdje se to slavi zločinac?

A Kolinda ipak Titovu izbacila, jer je valjda on zločinac, vožd komunista koji su pobili Hrvate. One koji su se borili za NDH. I išli na bojište i u smrt sa starohrvatskim pokličem ZA DOM SPREMNI! Pa su ih komunisti pobijedili, pa smo mi njih opet, navodno, pobijedili pa nam je to referentna točka i ground zero uspostavljanja države.

Nezavisnost Hrvatske i njena teritorijalna određenost odlučene su i upisane u Ustav RH od onih koje je, navodno, Hrvatska pobijedila i otcijepila se od njih!! Odluke onih koje smo, kao, pobijedili! A na prethodnu hrvatsku povijest i državnost se možemo pos*ati jer smo do tada bili razularena banditska horda, valjda? Dakle, pobijedili ih! Tko? Koga? Partizani? Antifašisti? Komunisti? Tete iz vrtića pobijedile bradate četnike? Komuniste? Titove partizane? A tko nas je onda branio? Izgubih se! Ili su nas partizani branili ili nisu! U ovom i onom ratu! Ili djeca partizana. A ovi nisu komunisti nego antifašisti, samo im je ikonografija ista pa je ističu po Hrvatskoj, štoviše, poželjna je, kaže Kusić, Plenkovićev prirepak i moralna lignja.

Pa se prešetavaju po RH i viču ovo je Srbija, ovo je EU, ovo je klinac palac, naš feud, a Hrvati imaju pravo biti roblje ili se iseliti, a mi ćemo im naći jeftiniju zamjenu s istoka. I slavimo i danas dane kada smo ubijali Hrvate i bacali ih u jame, i dalje ćemo jer nas nema tko spriječiti! I potpuno je nebitno što ih se gnuša svaki pošteni Srbin s hrvatskom putovnicom, potpuno je nebitno što ih se gnuša svaki pošteni Srbin sa srpskim pasošem, toliko da o tome i javno progovaraju i pišu. Pa i njih su četnici klali ako im se nisu sviđali. U Srbiji. A tamo nije bilo Ustaša! Unutar Beogradskog pašaluka!

Razlikuju se oni po cvijetu u zapučku i novinama pod rukom. Jutarnjim listom ili Novostima. Ionako ih i jedni i drugi čitaju, pa da ne kupuju svi, da ne dođe do zabune! I onda neplanirano sranje! Spustila se magla… Ili su nasuprot njih, samo s jedne strane, golih leđa, stali HOS-ovci od kojih su bradonje i obrijani njihovi uguzi i agenti tanko kakili!

A i oni u hrvatskoj vladi i Saboru koji su mimikrijom postali domoljubi jer su mislili da su ih sve pobili od 1945. pa nadalje, pa su pustili Franceku da ih udruži. Jer, možda je koji i pobjegao Simi Dubajiću ili Baji. Ili Milki Planinc pod dirigentskom palicom moralnog smeća, duhovnog pokretača zla komunizma u Hrvatskoj, Moše Pijade koji bi završio kao i Trocki i ostali štakori da je Hrvatska vlast opstala.

A Staljin i Putin su nam, kao, klasni neprijatelji! I da su u Hrvatskoj ostala samo djeca komunista, i da će uništavanje Hrvatske biti p***** dim, onakav kakav se dao vidjeti u osječkom muzeju! I da sve treba razhebati i popljačkati, i zadržati čvrstu kontrolu unutar hrvatske uprave. Ne dozvoliti nacionalistima da prismrde, da rat ne krene neplaniranim tijekom jer će ju braniti partizanska djeca sa zvijezdom u džepu, zavedeni Hrvati i početničeni Srbi prevareni od nekolicine srpskih bandita pa, kad komunisti nagrnu, oni hop, pa tutnu zvijezdu, i onu crvenu i onu plavu, među oči mrskom neprijatelju.

I više nema rata u organizaciji hrvatske i srpske UDB-e dok ne pokradu što stignu. Mišljaše oni. I Francek. I Joža! I Stipica! Unatoč i u prilog tomu što su s bradatim i onim nebradatim pajdašima već sve prethodno dogovorili, toliko da se i Amerima gadila Francekova ljigavost pri podjeli plijena, pri mrcvarenju Hrvatske!

I primirje, i podjelu… I onda odnekud izranja Paradžik, Štedul, izranja Paraga, izranja Blaž Kraljević i njihovi gadni, opaki, beskompromisni HSP i HOS-ovci. Crni, većina, i ZA DOM SPREMNI! Kvragu i tava i jaja…! Vašington poludio! London poludio! Tel Aviv poludio! I Francek poludio! Zuroff riga vatru i hvata se slamke holokausta, prožvakane i ispljunute laži, kako je to izrijekom ustvrdio sada obrisani napis Međunarodnog Crvenog Križa! Domaći štakori ionako ludi ali nema dovoljno mjesta u Vrapču i na Ugljanu… Ili ni tamo ne žele takve, da ih ne kontaminiraju jer tu ni lobotomija ne pomaže! Urlaju! Što prije HOS razhebati i posvaditi!

Dogovorili smo s Englezima da je Bosna srpska! Nema bre da se u Banja Luci govori hrvatski, barem onaj službeni, jer hrvatskim jezikom govori pola svijeta, kaže biskup Stanislav Hosius, a potvrđuje i Faust Vrančić svojim Rječnikom! Ionako je sve to naš, jedan, srpskohrvatski jezik kojim Serbi govore već 100.000 godina! Batališ takav rat kad HOS-ovce ne kontroliraš! One ZA DOM SPREMNE! Tad je valjda porasla i potrošnja papira, ako se unaprijed nisu uneredili. Kokardaši! Obrijani i neobrijani! I oni u Beogradu i oni u Zagrebu! Jer, HOS-ovci se nikom nisu klanjali osim Bogu nad Hrvatskom, hrvatskoj zastavi i hrvatskom narodu na zemlji! I nisu se ispričavali. Niti će ikada! Nisu imali kome niti zbog čega! Kokardaše su gonili, ili su ovi bili dobro utrenirani zajedno s pajdašima pred sobom, a svom narodu ne jer ih je narod slavio.

S krunicom u ruci molio Boga i palio svijeće da nijedan HOS-ovac ne nastrada jer oni brane Hrvatsku, od Vukovara do Dubrovnika, od Sutle do Drine, jer oni brane hrvatski DOM i narod. A stradavali su. ZA DOM SPREMNI stradavali su od četnika i njihovih pomagača s obje strane bojišnice. Jer goni tzv. Vrhovnog zapovjednika, rečenog Franceka, kojem vojska napreduje a on je vraća natrag, prijeti zapovjednicima, maltretira ih, a priji iz Beograda i Knina daje hranu, gorivo i streljivo, da se Hrvati čeliče u praktičnim bitkama! I povremeno ginu! Kad ih pogodi metak ili geler…

Kroz rat, a i poslije! I danas! I posthumno opet stradavaju od četnika i njihovih pomagača, obrijanih i uljuđenih, da narod ne prepozna njihovu prirodu, njihov nagon. Da ih HOS ne prepozna! Ali HOS-ovci nisu posustajali. Svi redom dragovoljci! Samo je Francek posustao i naredio im da uđu u sastav HV-a, za slučaj da im ima tko zapovijedati, nastrada li koji HOS-ov general ili pukovnik od prijateljske vatre pa da u magli ne zalutaju na srpski teritorij oko Travnika, Stolca, Sarajeva, Banja Luke. U tom smislu Ameri su mu svesrdno pomagali jer su oni imali GPS! A HOS-ovci nisu! Oni su samo imali duboko usađeni osjećaj za hrvatski narod i teritorij na kojem operiraju protiv četnika. Pa se Francek morao ispričavati Britima, Amerima, Židovima zbog opakih ustaških guja koje treba prevaspitati, pa dao da se HOS-ovci namlate u hrvatskoj metropoli, da se nauče pameti.

Nema, bre, da tako branite Hrvatsku! Pa nismo vam poslali oružje, hranu ni gorivo, a vi opet prsima na prijateljske srpske tenkove, mamicu vam ustašku! Pa udri vaspitnom palicom po njima usred Zagreba! Koliko znam, HOS-ovcima kojima je bio zapriječen dolazak na bojišnicu, nije pala dlaka s glave. Zub koji više-manje! Pa gdje bi tukao svoju vojsku, više nego treba. Samo u obrazovne svrhe! Upravo kako su ga partizani i naučili. Francek ih je na vrijeme spriječio jer bi se u protivnom morao svima ispričavati da ne kontrolira HOS-ovce koji su ZA DOM SPREMNI braniti i posljednju kuću u Hrvatskoj, gdje god bila.

Što bi mu Slobo rekao? Pa se tako Francek spasi ispričavanja! Ali naučio je novake, zajedno sa drugovima pa se danas ispričava i Stier, jer je slavio 10. travnja i jer su i njegovi preci kojima se kosti okreću od tuge bili srcem ZA DOM SPREMNI! Dok je Plenki imao utjecaja na njega. Pa se ispričava! Zbog mira u stranci! Jer nosi časno obiteljsko ime! Pa se ogradio i više se ne ispričava ali se još ne zna što misli!

A crvena guja je još živa pa grize i štrca otrov! Samo se Hrvati ZA DOM SPREMNI ne ispričavaju! Nemaju kome! Nemaju zašto! Ponajmanje hrvatski vitezovi HOS-ovci koji su uvijek ZA DOM SPREMNI! I oni koji su položili život za Hrvatsku! Ne ovu koja se ispričava! Za Hrvatsku po mjeri Hrvata, za Hrvatsku koja je ponosna! Jer Hrvati se ne ispričavaju! Nemaju zašto! Ispričavaju se samo otpadnici i sljednici tzv. Josipa Broza! A crvena guja i dalje grize jer joj HOS-ovci i Hrvati koji su ZA DOM SPREMNI još nisu zgnječili glavu! Već je i vrijeme za to! Jer Hrvatska nije dobila rat! Ni onaj vojni, ni gospodarski, ni duhovni! Ni onaj prije ni ovaj zadnji! Branila se i još uvijek se brani s rezervnih položaja! A onaj koji se brani ne ispričava se! Njegovo je pravo ukloniti opasnost i eliminirati ju! Još samo mora na to biti i SPREMAN! Poglavito, kad teror postane zakon, građanski i nacionalni otpor mora biti obveza! Jer, ako nisi sam ZA DOM SPREMAN, braniti ga svim sredstvima, bit će netko drugi spreman uzeti ga! Svim sredstvima!

Stoga, ne zvuči li nakaradno, poltronski, izdajnički, nu kakva li čuda, da se ZA DOM SPREMNI smije spominjati samo na komemoracijama i prigodno od samih HOS-ovaca, a drugačije spominjanje je „protuzakonito“, iako nemaju kojones da to stave na papir već se podvodi pod „narušavanje javnog reda i mira“ i pod „govor mržnje“!?

Međutim, ono što većina crvenih štakora ne zna, jer je indoktrinirana globalističkim planovima depopulacije i dekolorizacije kako svijeta tako i Hrvatske jest, a ne zna to ni mnoštvo naših intelektualaca da ZA DOM SPREMNI nije hrvatski pozdrav ni od sto ni tristo godina unatrag već mnogo stariji i od Bašćanske ploče! Jer, dar je Božji svojoj djeci i samo ga treba iščitati na (ne samo) ovoj stranici, sukladno hrvatskoj povijesti i hrvatskom jeziku! https://sh.wikipedia.org/wiki/Aum

„Kao i umjesto riječi atman, što znači suština svih stvari. U spisu Čandogja, om znači besmrtnost, u Maitrajani “osnovni zvuk”, a u spisu Katha tvrdi se da se posredstvom ove riječi može doseći Braman.“

Dakle, osnovni zvuk D(OM) kojim se može doseći suština svih stvari! Besmrtnost! Je li to obećanje samom Stvoritelju da će njegova djeca dosegnuti besmrtnost i cjelovitost, onako kako to i Zaratustra govori HARVATAT i AMURTAT!? ZA DOM je suzvučje kojeg imaju samo Hrvati koji su zametane tragove ostavili ili iz njih izvirali, u hinduizmu, budizmu na Bliskom Istoku, Indiji i dalje, suzvučje koje nas izdiže iz ovog stanja svijesti i približava univerzalnoj ljubavi! Dakle, nije problem ni u Ustašama koji su vraćali Hrvate na tvorničke postavke i isticali majku Sarasvati, ni u domobranima, ni Šubiću Zrinskom! Problem je u suzvučju ZA DOM koji Hrvate baca u trans i posvećenost Stvoriteljevim postavkama! Jer POZDRAV DOMOVINI, kojim danas tjeraju hrvatske vitezove da pozdravljaju svoj DOM, šupalj je poput plastične cijevi kojom se nastoji nadjačati zvuk dobro uštimane violine, i samo bijedan izgovor da vas se ponizi i udalji od Svjetla!

Gledajući tako, pitam se retorički, a Ratnici smo Svjetla, Sunčev narod, je li Nezavisna Država Hrvatska u novijoj hrvatskoj povijesti jedina bila na pravoj strani, i je li upravo zbog toga, sukladno globalističkim trendovima, i uništena, što god vam globalisti o njoj i njenim vitezovima govorili!? A vi onda izgovorite AUM! Iz duše! Iz srca! Kako vas je Svevišnji poučio!

Pa ako se sramite svoje povijesti, ako se sramite što pripadate najstarijem živom narodu na svijetu, ako se sramite biti djeca Svevišnjeg Stvoritelja, ako se sramite biti Hrvati, cjeloviti i besmrtni, onda se ispričavajte gdje god stignete. Ali, ako ste ZA DOM SPREMNI, ako vam je OM mantra, ako ste spremni približiti se Stvoritelju, onda se ne sramite! Ne ispričavajte! Onda ste Hrvati!

Tako vam i Bog pomogao!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar