Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Krokodilska diktatura iliti AP i njegovo jato

Posted by Hrvatski Ratnik

Povijest je važna, ali u našoj najkorumpiranijoj državi u EU i šire važnije nam je “danas i sutra”. Dok je diktator, komunistički zločinac Tito – ljubičica bijela – uzimao što je htio, bio je barem toliko pristojan pa nije javno izjavljivao MOGU ŠTO HOĆU! Naš današnji diktator AP – komunistički gojenac – također uzima što hoće, ali bahato i arogantno javno i bez srama.

Iskazuje tu bezobraznu rečenicu – MOGU ŠTO HOĆU – kojom vrijeđa svakog branitelja i svakog Hrvata. Naš AP tvrdi da je uspješan, i zaista, postigao je zavidna postignuća u 7 godina svoje vlasti; Hrvatska je postala najzaostalija u EU, najsiromašnija i najnesretnija.

Prvaci smo jedino u korupciji i amnestijama milijunskih i milijardskih pljački svog naroda. Njegovoj interesnoj zajednici – HDZ – ljestve drže sramotni izdajnici / žetončići, bogate “petirke” koje su tijekom desetljeća nagrabile milijune i korumpirani “manjinci”. Tjeranjem iz Hrvatske radnika i stručnjaka, nepravdom i siromaštvom “AP diktator” gura nas u propast.

Zbog toga sada treba povijesne činjenice “zalediti neko vrijeme” i s ono malo snage što nam je ostalo, ako je ostalo, treba se okrenuti uvođenju pravde u Hrvatsku. To je golem posao jer je osuđena zločinačka HDZ prilagodila sebi Izborno zakonodavstvo.

Od samih početaka Republike Hrvatske Imali su dovoljno vremena za stvaranje takvih uvjeta za izborne prijevare – imamo više glasača nego stanovnika, glasuju mrtvaci ili isti stanovnici s nekoliko adresa i dr. – dok su mnogi od nas koji smo danas marginalizirani puškom branili Hrvatsku od srpskog agresora, banda lopovska je bježala u inozemstvo, bogatila se i pisala zločinačke pretvorbene i izborne zakone.

Tijekom godina u Hrvatskoj je stvoren jedinstven moralni kodeks – deluzija ili iskrivljeni moral – narod više ne razlikuje dobro od zla!. Mediji, tisak, TV i portali donose evidentne dokaze o pljačkama i nemoralu, a niti jedna državna institucija NE REAGIRA!

Lopovi i pljačkaši, ako pretjeraju u pljačkama, sude se godinama, oslobađaju se ili fiktivno kažnjavaju humanitarnim radom, i što je najgore nitko im ne konfiscira nezakonito opljačkanu imovinu, u 99% slučajeva. Takva nepravda u tako raširenom izdanju jedinstvena je u svijetu. Istine o krađama objavljuju se, stalno su nam pred očima, prečesto su dokazi evidentni i neosporni, i NIŠTA se ne poduzima! To je silovanje kolektivnog hrvatskog mozga.

Sitni, naizgled minoran slučaj ovih dana je pogled na moral vlasti očima ministra Banožića, što se u mnogo većim slučajevima događa stalno. Svi znaju Banožićevu priču, uz masnu plaću, veliki stan i mnoštvo privilegija on uzima debeli kredit “jer mu treba da gradi vilu”. Inače, ta vrsta kredita namijenjena je mladim parovima koji nemaju riješeno stambeno pitanje. Neetično, nemoralno, to mu ni u Sjevernoj Koreji ne bi prošlo, ali u Hrvatskoj prolazi! 

AP sa smiješkom odgovara da Banožić nije samo ministar nego i građanin koji ima svoja prava. Užas! No, to je tek kap u moru nemorala i nepravde u daleko težim nekažnjenim zločinima koji se mjere milijunima i milijardama dok odgovorne institucije zatvaraju oči i uši.

Ukoliko ne uspijemo u kratkom roku izmijeniti krokodilsku diktaturu AP-a u demokratsku vlast slijedi nam DEMOCID.

Autor: Saša Radović

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Ne smetnuti s uma da je klika oko AP-a inscenirala tihi državni udar i postavila ga najprije za šefa HDZ-a a potom, nekoliko mjeseci kasnije, i za šefa vlade! Tko ne zna, u obavještajnim krugovima san svih snova je postaviti svog čovjeka na najviši mogući položaj u neprijateljskim redovima! Bog i Hrvati!