Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Mi smo pripadnici oružanih snaga RH iz Domovinskog rata!

Posted by Hrvatski Ratnik

U svom novom emotivnom videu, onako kako samo on to zna, Gordan Šebalj objašnjava zašto se on ne smatra braniteljem i zašto bi se mi trebali zvati pripadnicima oružanih snaga RH iz Domovinskog rata a ne braniteljima. Branitelj može biti svatko: Šeks-Sova, vitez Reiner, Kosorica… Njegov odvjetnik je branitelj. Ma može biti bilo tko, dok su pripadnici oružanih snaga bili samo oni koji su ratovali oružjem u rukama, bilo u obrani ili napadu…

Gordan uspoređuje branitelje s domobranima i nagovještava da se utire put da biti branitelj postane svojevrsna sramota poput domobrana u 2. svjetskom ratu. A domobrani su bili najbolja vojska i stradali su u tisućama i tisućama u obrani tadašnje Hrvatske države, i kasnije u partizanskim egzekucijama duž Križnog puta. Partizani su toliko obezvrijedili spomen na domobrane da nijedno dijete poslije rata nije htjelo biti domobran kada bi se igrali partizana i švaba.

Proziva Milanovića i Plenkovića zbog njihovog odnosa prema pripadnicima oružanih snaga iz Domovinskog rata, i njihova odnosa prema Domovini. Spominje dvije brigade ratnika koji su izvršili suicid i zadnjeg među njima Rojsovog brata Ljudinu.

Milanoviću ne može oprostiti nazivanje Hrvatske slučajnom državom i etiketiranje ratnika krezubim braniteljima s tri razreda osnovne škole koji su se tamo kao igrali rata dok su on i Plenković i njima slični bili uglađeni, zubati, školovani, pametni i anemični, te nisu bili dobro društvo krezubim braniteljima. Nisu bili raspoloženi za igranje ratna, a valjda i nije bio njihov rat.

Ministarstvo hrvatskih branitelja bi trebalo preimenovati u Ministarstvo bivših pripadnika oružanih snaga Republike Hrvatske iz Domovinskog rata, dodaje.

Poziva sve prave branitelje, pripadnike oružanih snaga RH, da se probude, trgnu iz uspavanosti i pomognu obraniti Hrvatsku koja je napadnuta po svim pitanjima.

Cijeli govor traje cca 33 minute i vrijedi ga poslušati…

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Gospodine Sebalj
    Poštujem vas i divim vam se, a takvih je jako malo. Svi su plaćeni i pretvorili se u kukavice. Uzalud apelirate na savjest, nema je. Banda na vlasti ucinila je zločin i kao sto vidite nikoga nije briga, osim nekolicine. Malo nas je al nas ima, srušit ćemo ih kad tad.