Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Milijune ste dijelili beskorisnim udrugama koje sada vode Zagreb!

Posted by Hrvatski Ratnik

Nakon što ste nametnutim zajedničkim zdravstvenim, poljoprivrednim i monetarnim politikama osiromašili zemlje članice, dajete sada milostinju u vidu pomoći – novac koji nikada ne dođe u ruke građana, koji dajete vladama država redovno i dokazano korumpiranima. Ni ne zanima vas što HDZ krade u Hrvatskoj, što preko 44% Hrvata nema dovoljno novaca za hranu, što se na najobičnije zdravstvene preglede čeka godinama…

– U svom videu govori Ivan Vilibor Sinčić, te nastavlja…

Sa svojim milijunima koje ste široke ruke dijelili beskorisnim udrugama koje su na kraju kao politička stranka zasjele na čelo našeg glavnog grada Zagreba. Dajete i migrantima kojih je sve više. Daju im se stanovi, dijeli im se novac, dok naši građani koji imaju sve manje prava u svom vlastitom gradu, u svojoj vlastitoj državi to nemaju.

Cijeli govor poslušajte u videu ispod…

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Vilibor je to odlično sažeo! No, i mnogi prije njega. Primjerice, A. Starčević. Ni u Beč ni u Peštu! Sad kad to znamo, kad znamo da nas kradu, da nas iseljavaju, da je rat bio kulisa za pljačku i pregrupiranje njihovih snaga, sad kad znamo da ni dana nisu odstupili sa vlasti i da ih zaboli kufer za Hrvate, sad kad to znamo, što sa tim podatcima!?
    Bog i Hrvati!