Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

MOŽEMO i LGBT zajednica ne vole i ne poštuju Hrvatsku!

Piše: Lili Benčik

Dva oprečna svijeta u Zagrebu pokazuju tko voli i poštuje državu u kojoj živi, a kome služi samo kao sredstvo da zadovolji svoje nagone i materijalne apetite. Antunovski hod mladih – kroz pjesmu i ples mladi slave život, slave Boga i svoju domovinu Hrvatsku. Povorka ponosa-LGBT zajednice (nisam uspjela dokučiti  čime se to ponose?) – bez ijedne hrvatske zastave, traže od države da ispuni njihove zahtjeve nimalo ne poštujući državu Hrvatsku ni hrvatski narod…

Dva oprečna svijeta danas u Zagrebu pokazuju tko voli i poštuje državu u kojoj živi, a kome služi samo kao sredstvo da zadovolji svoje nagone i materijalne apetite. Antunovski hod mladih – kroz pjesmu i ples mladi slave život, slave Boga i svoju domovinu Hrvatsku. Ništa ne traže niti zahtijevaju, veselo slave svoje životne vrijednosti: Boga, obitelj i Domovinu.

Povorka ponosa-LGBT zajednice – bez ijedne hrvatske zastave, sebično samo traže od države da ispuni njihove materijalne zahtjeve, pri tome nimalo ne poštujući državu Hrvatsku ni hrvatski narod od kojih to zahtijevaju. (povorka ponosa – nisam uspjela dokučiti  čime se to ponose?)

Tomislave Tomašević: “Desničari šire mržnju protiv LGBT ljudi… Desni političari im žele smanjiti prava!”

„Želimo da se osvijesti da su LGBT osobe ovdje i da imaju prava koja im neki desni političari žele oduzeti i smanjiti, i šire govor mržnje koji je vrlo neodgovoran, a koji, nažalost, i dalje možemo čuti.”

Tomislave Tomaševiću po Ustavu RH svi imamo ista prava i slobode neovisno o rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama. Svi smo pred zakonom jednaki.

Po čemu onda manjinska gay populacija traži neka veća prava od većinskog djela populacije, ako svi imamo ista prava i obveze?

Više možete pročitati na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

 

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. Hvala Bogu, neovisnih intelektualaca ima još uvijek, a i praktičnih ljudi. Q pokret ne spava

  2. Nemam nista protiv njih al ovo nametanje pederluka pod nesto NORMALNO A TO DEFINITIVNO NIJE ostalim ljudima i djeci pogotovo je za svaku osudu

  3. Sva njihova “prava” temelje se na demografskoj slici svijeta koju netko na sve načine želi izmijeniti. Uništavanje obitelji, LGBT, “pravo” na ubojstvo nerođenog djeteta, sufražetski pokret, sve su to alati za istu svrhu! A za to im trebaju plaćenici, moralne nakaze i oni koje mogu ucjeniti. Svrha je toga uništenje temeljnih odrednica države – naroda, vlasti, teritorija i jezika. U normalnoj državi, CMS, Otvoreno društvo, Možemo, Pametno, SDP, HDZ i ostale mnogobrojne protudržavne agenture ne bi mogle postojati! Međutim, zahvaljujući ubačenim agentima na visokim pozicijama na kojima se donose za državu važne odluke, država se raspada poput LEGO dvorca a narod odlazi jer je država ciljano deindustrijalizirana, opljačkana a primanja puka su, upravo zato dirigirano niska, daleko ispod potreba za dostojan život. Da nas je na Zemlji 10 milijuna, sva ta njihova “prava” nitko ne bi uzeo ni u razmatranje a reprodukcija bi bila poticana. Krajnji je cilj uništiti pojam naroda, rase i države te stvoriti novo sjeme Zemljanina, ni bijelog ni crnog ni žutog. Obzirom na napisano, zapitajmo se protiv koga i zbog kojih razloga Rusija ratuje a Trump sjedi na optuženičkoj klupi! Ili, nama bliže, zapitajmo se, u tom svjetlu, zašto je uništena Nezavisna Država Hrvatska i zašto nam brane naš pozdrav ZA DOM SPREMNI!
    Bog i Hrvati!