Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nadbiskup Carlo Maria Vigano poziva na savez protiv svjetske tiranije

Posted by Hrvatski Ratnik

Jedan od najvećih svjetskih autoriteta u međunarodnoj vjerskoj zajednici je glasoviti nadbiskup Carlo Maria Vigano. Prvi put se proslavio kada je hrabro razotkrio tešku financijsku korupciju u Vatikanu. Nedugo nakon toga otišao je i korak dalje otkrivši sustavno, organizirano zlostavljanje djece od strane pape Franje i vrha Vatikana. 

Ova razotkrivanja se nazivaju “2012 Vatican Leaks Scandal”.

Godine 2020. privukao je još veću pozornost kada je napisao dva otvorena pisma predsjedniku Trumpu, u kojima je upozorio na kriminalnu svjetsku diktaturu koja se provodi pod krinkom pandemije COVID-a. Trump je retweetao oba ova pisma, zbog čega su dospjela do stotina milijuna ljudi diljem svijeta.

Nadbiskup Vigano također je objavio povijesno upozorenje čovječanstvu, koje su potpisale stotine vodećih sveučilišnih profesora, znanstvenika, odvjetnika, novinara i vjerskih autoriteta. U ovom “Apelu Crkvi i svijetu” Vigano ocrtava ozbiljne opasnosti novog svjetskog poretka koji se instalira.

U videu na poveznici ispod, nadbiskup Vigano poziva na globalni savez kako bi se suprotstavili zločinačkoj agendi globalista. Iskrena poruka koja dolazi iz strastvenog srca nadahnuće je za sve nas unatoč našim razlikama u duhovnim uvjerenjima. 

Video možete pogledati na poveznici ovdje.

Preuzeto sa https://stopworldcontrol.com/

Izvorni članak možete pročitati na poveznici ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Vigano je svijetlo u mračnim hodnicima Crkve! Zalutala ovčica među pastirima. Očito je, za razliku od naših franjevaca iz Hercegovine, ipak na vrijeme shvatio pravo poslanje te globalističke organizacije kojoj je na čelu predstavnik najozloglašenijeg reda Crkve, organizacije unutar organizacije no nadajmo se da neće doživjeti njihovu sudbinu. Možda ga se zbog “starosti i bolesti” bezbolno ukloni kao i Benedikta. Najtragičnije je to što ovce, koliko ih god bilo, nikada nisu povele revoluciju bez vuka predvodnika! Bog i Hrvati!