Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nadbiskup Viganò podržava europske poljoprivrednike u borbi protiv Novog svjetskog poretka!

Posted by Hrvatski Ratnik

“Dopustite nam da molitvom pratimo one koji se bore protiv Novog svjetskog poretka. Neka krunica bude duhovni lanac koji nas spaja. Neka Gospodin prati, štiti i blagoslovi one koji se bude prije nego bude prekasno.” Nadbiskup Carlo Maria Viganò dao je u srijedu izjavu na X-u, eks Twitteru, hvaleći napore europskih poljoprivrednika koji mjesecima prosvjeduju protiv globalističke politike koja prijeti njihovom načinu života i poljoprivredi u cjelini.

Cijelu izjavu pročitajte u nastavku. 

Izražavam svoju ‘punu solidarnost’ s poljoprivrednicima koji se bore protiv Novog svjetskog poretka

Globalistički zločinački plan želi uništiti tradicionalnu poljoprivredu, stočarstvo i ribarstvo kako bi se ljudi natjerali na prehranu umjetnom hranom koju proizvode multinacionalne korporacije. A upravo veliki investicijski fondovi i Svjetski ekonomski forum (WEF) lobiraju u parlamentima da nametnu razornu i neljudsku”tranziciju”.

Izražavam punu solidarnost i ohrabrenje poljoprivrednicima, stočarima, ribarima, vozačima kamiona i svima onima koji ih podržavaju.

Ovo nije bilo kakav prosvjed, ovo je možda posljednja prilika koju narodi imaju da povrate svoja prava i oslobode se tiranije jedne manjine milijardera-kriminalaca koje nitko nije izabrao a koji misle da imaju pravo odlučivati što ćemo misliti, kupovati, jesti, učiti, kojim lijekovima se trebamo liječiti, kako i smijemo li putovati…

I sve to na temelju laži i ucjena. Nema klimatske, zdravstvene i energetske opasnosti!

Jedino što je stvarno hitno je naša izdaja od strane naših vlada, i od strane samog vodstva Katoličke Crkve na štetu cijele ljudske rase. Skandalozni su servilnost cijele političke klase, medijska cenzura, šutnja pravosuđa i suučesništvo policije i oružanih snaga u ovom puču.

Došlo je vrijeme da narodi hrabro i čvrsto zatraže svoja prirodna i neotuđiva prava koja su ugrožena svjetskim državnim udarom WEF-a. Moraju podnijeti ostavke oni koji nama vladaju u ime subverzivne elite, a protiv naroda.

Pratimo molitvom one koji se bore protiv Novog svjetskog poretka. Neka krunica bude duhovni lanac koji nas spaja. Neka Gospodin prati, štiti i blagoslovi one koji se bude prije nego bude prekasno.

Poveznica na izvornu objavu ovdje.

Izvor: LifeSiteNews

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar