Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nadbiskup Viganò pokreće organizaciju za pomoć žrtvama Bergoglianskih čistki!

Posted by Hrvatski Ratnik

Početkom srpnja nadbiskup Carlo Maria Viganò najavio je civilnu udrugu za pomoć katoličkom svećenstvu koje progoni Vatikan pod papom Franjom. Rođeno ime pape Franje je Jorge Mario Bergoglio. Ovo čišćenje Katoličke crkve naziva se Bergoglian Purges. “Crkva prolazi kroz vrlo ozbiljnu krizu, koja preslikava krizu civilnih vlada”, rekao je nadbiskup Viganò u priopćenju za javnost

“Oni koji drže pozicije moći pokazali su se kao neprijatelji institucije koju nadgledaju i ljudi nad kojima imaju autoritet. Ovo subverzivno djelovanje dovodi do toga da oni koji ne žele prihvatiti izdaju postaju predmetom progona: kao što su liječnici, koji su tijekom pandemije odlučili liječiti pacijente, izgubili licence i ostali bez plaće, tako i svećenici i redovnici koji se nisu prilagodili Bergoglianskoj revoluciji bivaju udaljeni iz crkava, izbačeni iz samostana i ostavljeni bez ikakvih sredstava za život.

U tu je svrhu, pod mojim osobnim pokroviteljstvom, osnovana građanska udruga ‘Exsurge Domine’ koja ima za svoju društvenu svrhu ‘pružati pomoć i potporu te materijalno pomoći klericima, redovnicima i posvećenim laicima koji se nalaze u uvjetima osobite materijalne i logističke potrebe.

Aktivirana je web stranica – http://www.exsurgedomine.org – pozivam sve da ju posjete, na njoj je moguće pratiti i podržati projekte koji su u tijeku.”

U nastavku svog video obraćanja, nadbiskup Viganò je opisao kako je hijerarhija Katoličke crkve postala rob subverzivne moći koja ima kontrolu i nad državom i nad Crkvom. “Duboka država i duboka crkva potpuno zasjenjuju državu i Crkvu uzurpirajući njihov autoritet kako bi rušili i iznutra napadali svoje članove”, rekao je.

“Nije iznenađujuće da su oni koji se ne pokoravaju izopačenoj i korumpiranoj vlasti podvrgnuti nemilosrdnoj čistki. Prvo ismijavaju njihovo neslaganje, zatim ga patologiziraju i na kraju takve osobe kriminaliziraju.”

U videu ispod imate cijeli govor nadbiskupa Vigana. Prijepis govora na talijanskom, koji uz pomoć google prevoditelja možete prevesti na hrvatski, imate na poveznici ovdje.

Izvor: The Expose

Poveznica na izvorni članak ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Dosad nisam na ovoj Vasoj web stranici naisao da netko kaze istinu o veoma znanim osobama kao sto su “PAPA Franjo”; Joe BIDEN (USA predsjednik); PUTIN i mnogi drugi.
    Sto zelim reci jest to da te osobe nisu UISTINU one prave-ORIGINALNE OSOBE za koje se
    u javnosti prezentiraju. ORIGINALI SU NAKON PAR MJESECI UKLONJENI sa scene JAVNOSTI
    a ove kopije kojom upravlja SOTONA- nas uvodi u zadnje dane njegovog Vladanja OVIM SVIJETOM .! Sad vam je valjda jasno da proglasenje kardinala Stepinca se dogoditi nikad nece. Zato je i pozvao Svetosavce da- kao cuje i njihovu rijec-“LAZ”, koju ON sad Ljubi.!?? ON je taj koji ce ustoliciti SOTONU u RIMU i PREVARITI MNOGE. A sve to dalje…mozete procitati i u IVANOVOM OTKRIVENJU, kao i u “DANIJELOVOJ Knjizi” po povratku u Izrael.!

    1. Poštovani, mi objavimo samo ono za što imamo određene dokaze i saznanja, a vi ako nešto više znate o tome napravite članak, pošaljite nam ga na mail [email protected] i mi ćemo ga rado objaviti.