Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nepravda učinjena jednom čovjeku, prijetnja je cijelom čovječanstvu!

Piše: Šime Žgela

Marko Francišković je od strane DORH-a, iako bez konkretnih dokaza, pritvoren već više od pola godine pod sumnjom da je javno na Trgu bana Jelačića 20.11.2021. godine pozivao na terorizam i propagirao isti. Iz mjeseca u mjesec, bez ikakvog pravno vjerodostojnog objašnjenja, odgađa mu se presuda.     

Marko je, kao i svatko od nas, Božje dijete i ima pravo slobode izbora, mišljenja, izražavanja, govora i djelovanja, ako nije na štetu drugog čovjeka. Slobodna volja je Božji dar čovjeku. Već više od 6 mjeseci nad Markom se vrši linč i politički progon od strane vladajućih, njegov krimen je verbalni delikt. To što Marko priča, i na što ukazuje već dugi niz godina, ne odgovara koruptivnom sustavu, ne odgovara jednoumlju zamaskiranom pod paravanom demokracije i ljudskih prava zajamčenih Ustavom. Marko je ukazivao na korupciju, pljačku, brojne afere, kriminal, na pretvorbu i privatizaciju… Nastojalo ga se cenzurirati i vlast je za to koristila svaku moguću priliku, i prije je zbog istine prolazio kalvariju, država je protiv njega već vodila montirani proces jer je zasmetao tadašnjem čelnom čovjeku MUP-a RH Ranku Ostojiću, odmilja znanom kao Ostoja Ranković. I tada su kao i sada jedva dočekali staviti Marka iza rešetaka, 9 mjeseci je bio pritvoren i prisilno liječen. I njegovo sadašnje kao i tadašnje pritvaranje samo je pokazatelj svakom hrvatskom državljaninu da tko god se usudi taknuti u „močvaru“ i govoriti istinu u Hrvatskoj, čeka ga upravo Markova sudbina – rešetke ili umobolnica.

Rešetke i/ili umobolnica će vas preodgojiti u slučaju da propitkujete istinu i djela vladajućih ili oporbe, upravo tih dvonožaca, pripadnika Kainovog sjemena koji sustavno i na sve moguće načine uništavaju Hrvatsku, raseljavaju i protjeruju Hrvate iz svoje Domovine, pljačkaju je, rasprodaju i čereče, bahato i beskrupulozno. Nemoguće je uopće zamisliti to zlo koje vlada njima i kojem su se predali da bi zaradili svoje srebrnjake. Istina se u Hrvatskoj zove “terorizam”! Odnos prema Marku Franciškoviću je jasna poruka vladajuće strukture, kao i kontrolirane oporbe, hrvatskim državljanima. Tako je to u produženoj ruci Novog Babilona, carstvu laži i nepravde, carstvu mita i korupcije, kriminala i ucjena, carstvu zla koje počiva na prijevari i materijalizmu gdje je novac jedini bog!

Vjerujemo i nadamo se da će se ova agonija i nepravda koja mu je učinjena čim prije okončati, te da će Marko napokon biti u zagrljaju svoje djece i supruge, svoje obitelji i prijatelja!

Neka mu Svemogući Bog dadne snage da izdrži! Trebamo biti ljudi za ljude i zbog ljudi, jer nepravda učinjena jednom čovjeku prijetnja je cijelom čovječanstvu!

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Svaka čast udruzi Hrvatski Ratnik na podršci Marku! Vjerujem da jedino zajedno možemo uspijeti. Ovaj vladajući režim nam se smije ako smo razdvojeni, ali je u strahu ako smo zajedno i uz Boga!