Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nizozemski poljoprivrednici dobili većinu u Senatu

Posted by Hrvatski Ratnik

Nizozemski poljoprivrednici dobili potporu goleme većine na izborima u srijedu. Procjenjuje se da je 61% Nizozemaca izašlo na izbore što je najveći odaziv u 30 godina. “Net zero” agenda može značiti “nula” svega i svačega, a što zapravo znači? Da ništa neće ostati nakon što se postigne nulta razina ugljika? O ovome nećete čitati u glavnim medijima.

Nizozemski poljoprivrednici dobili potporu goleme većine na izborima u srijedu

Procjenjuje se da je 61% Nizozemaca izašlo na izbore, što je najveći odaziv u 30 godina, i u srijedu dalo izuzetno jak signal njihovoj četverostranačkoj vladi. Građanski pokret poljoprivrednika (BoerBurgerBeweging ili BBB) trebao bi biti najjači na regionalnim izborima koji odlučuju o sastavu nizozemskog Senata.

Prema prvim rezultatima BBB će biti najveća stranka u Senatu s više od 30 posto glasova u nekim regijama. U međuvremenu, potpora vladi je smanjena – 46% birača je poručilo da izričito glasa protiv sadašnje državne administracije. Više detalja u izvornom članku ovdje.

“Net zero” agenda može značiti “nula” svega i svačega

Što zapravo znači izraz “Net Zero”? Da ništa neće ostati nakon što se postigne nulta razina ugljika? Smanjenjem ugljičnog dioksida na nulu, nula ugljika, znači da će sav biljni svijet, čiji rast ovisi o ovom prirodnom plinu, umrijeti. A to u konačnici znači da će svi ljudi i životinje ovisni o kisiku, kojeg biljke proizvode pretvaranjem ugljičnog dioksida u kisik, također umrijeti.  Da je doista tako otkriva elementarna biologija.

Dakle, ono što kreatori agende “Net Zero” izgleda sugeriraju je da je cilj do 2050. okončati sav život biljaka, životinja i ljudi. Ili sam nešto krivo shvatio? Jesu li ‘oni’ tiho odbacili CO2 kao glavnog negativca u posljednja tri desetljeća, i sada pokušavaju od običnog “ugljika” napraviti izvor svih naših nevolja?

To je, nakon svega, ono što su prije nekoliko desetljeća učinili potajno prebacivši “globalno zagrijavanje” u “klimatske promjene”. Klasična lukavost spin doktora kabale. Više detalja u izvornom članku ovdje.

Pripremio Miro Perković

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Bez komentara
Ostavite vaš komentar