Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Nove mesije iliti kako moćnici brinu za spas našeg planeta?

Posted by Hrvatski Ratnik

Svake godine najbogatiji svjetski poslovni ljudi, moćni industrijalci i utjecajni političari, okupljaju se na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu u Švicarskoj. Zajedno raspravljaju o tome kako će “poboljšati stanje u svijetu”. Utemeljitelj i predsjednik WEF-a, Klaus Schwab, ponosno kaže: “Mi oblikujemo budućnost svijeta”. Oni vas, naravno, ne konzultiraju da bi čuli zanimaju li vas uopće njihove ideje.

Ne, oni vam samo govore što rade kako bi radikalno promijenili svaki aspekt vašeg života. Ključna riječ u njihovom rječniku je „kriza“. Po njihovom mišljenju postoje bezbrojne krize u cijelom svijetu: zdravstvene, socijalne, financijske, energetske, klimatske… ništa osim kriza, posvuda, cijelo vrijeme. 

Jedini način za rješavanje svih ovih KRIZA, kažu oni, je radikalna transformacija svakog aspekta ljudskog postojanja: hrana, stanovanje, zdravstvena skrb, seksualnost, poljoprivreda, obrazovanje, financije, putovanja, tehnologija,… sve se mora preispitati kako bi “SPASILI PLANET”.

Postoji, međutim, nešto ironično u ovoj situaciji. Milijarderi koji tvrde da žele spasiti planet, upravo su oni ti koji su ga uništavali! To su ti bogati industrijalci koji su posjekli sve šume kako bi izgradili autoceste, gradove i industrijske zone.

Izgradili su tisuće tvornica koje pustoše tlo, vodu i zrak zemlje. Oni su krali sve prirodne resurse svake nacije na svijetu kako bi se obogatili, dok su domicilno stanovništvo osiromašili!

Trovali su stanovništvo visoko prerađenom hranom koja je lišena hranjivih tvari, a opet puna otrovnih kemijskih tvari i štetnih prerađenih šećera i masti.

Forsirali su pretjerano prskanje neurotoksičnih i kancerogenih herbicida i pesticida dok su genetski modificirali sve naše proizvode što je rezultiralo voćem i povrćem koje uništava zdravlje.

Stvorili su katastrofalnu agendu ubrizgavanja male djece s desecima koktela otrovnih tvari što je dokazano uzrokovalo epidemiju autizma i bezbrojne dječje bolesti. Od početka masovnog cijepljenja, prije nekoliko desetljeća, došlo je do eksplozije, do tada nepostojećih, mentalnih i fizioloških bolesti među djecom i mladima koje ih doživotno obogaljuju.

Izumitelji pravih medicinskih revolucija pronađeni su mrtvi diljem svijeta, dok se za kemoterapiju koja razara ljudsko tijelo, a dokazano je često uzrokovala ponovnu pojavu raka, još agresivnije nego prije naplaćuju astronomske naknade.

Big Pharma je učinila čovječanstvo ovisnim o kemijskim lijekovima koji ne samo da imaju bezbroj nuspojava nego nikada ništa ne liječe! Oni samo potiskuju simptome bez rješavanja temeljnog uzroka.

Bezbrojni kemijski lijekovi iz farmaceutske industrije uglavnom ne liječe bolesne ljude već ih čine doživotnim konzumentima lijekova koji uzrokuju niz drugih zdravstvenih problema. Stotine milijuna ljudi smatraju potrebnim uzimati dodatne ljekove kako bi se nosili s nuspojavama svojih originalnih lijekova. Ovaj korumpirani sustav donosi trilijune dolara u džepove velikih farmaceutskih korporacija.

A što je s tekućim programima promjene vremena koji se također nazivaju geoinženjeringom, koji ispuštaju nesagledive količine otrovnih tvari u atmosferu?

Zatim, imamo neurotoksično i kancerogeno zračenje kojem su uzrok izlaganje čovječanstva 5G, WiFi, Bluetooth… Golema proizvodnja plastike koja pustoši oceanski život, vrlo otrovne kemikalije koje stavljaju u sve kućanske i kozmetičke proizvode… i tako dalje, i tako dalje…

Neopisivi su užasi koje su čovječanstvu nanijeli ti superbogati industrijalci koji ne prezaju pred ničim kako bi zaradili još više novca. Napravljene su bezbrojne knjige, studije, izvještaji i video snimci koji dokumentiraju ove užasne zločine protiv čovječanstva koji se čine po cijele dane, posvuda na Zemlji.

To još jedino ne vide „slijepi“, ali definitivno osjećaju posljedice, no ne žele si priznati!

Izvor: InfoTeam

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar